Få gratis fragt hos coolshop.dk

Tilbud
Når du handler hos coolshop.dk for du altid gratis fragt....Mere

Når du handler hos coolshop.dk for du altid gratis fragt. Der kræves ikke nogen rabatkode. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Glæd dig selv eller én du holder af med produkter fra Coolshop.dk

Leder du efter den perfekte gave til barnedåben, fødselsdagen eller noget helt tredje? Uanset hvad du søger, finder du det hos Coolshop.dk. Webshoppen har samlet et væld af forskelligartede produkter, så der er noget til enhver smag. Glæd eksempelvis én du holder af med et nyt spil eller en ny film. Eller forkæl dig selv med nyt til boligen eller nye skønhedsprodukter til pleje af dit ydre.

 

Hos Coolshop.dk er der utallige kategorier, hvor du nemt kan klikke rundt mellem de forskellige produkter. Du har derfor mulighed for at købe alle dine julegaver fra et og samme sted. Det er nemlig muligt at købe gaver til både kvinder, mænd og børn i alle aldre. Se eksempelvis det store udvalg inden for baby & legetøj, bolig & have, Hifi & elektronik og film & TV-serier.

 

Hos Coolshop.dk er du garanteret en god shoppingsoplevelse, hvor brugervenlighed er i højsædet. Webshoppen er logisk og nem at orientere sig på, så du hurtigt og nemt finder produkterne, du søger. Øverst finder du alle kategorierne, der er inddelt efter produkttype. Du kan enten søge efter et bestemt mærke eller efter et bestemt produkt. Hvis du ikke kan finde produktet kan du blot benytte søgemaskinen øverst på webshoppen, der hurtigt finder det produkt, du søger.     

 

Tilfredse kunder – fri fragt og hurtig levering rammer plet

På Coolshop.dk findes et stort udvalg inden for næsten ALT, og det er noget kunderne sætter pris på. På Trustpilot scorer webshoppen hele 8,8 point ud af 10 mulige, hvilket er super godt. Flere af anmeldelserne påpeger den gode kundeservice, som en af hovedårsagerne til Coolshop.dk’s høje rating. Småproblemer med en vare, eller ønsket om at sende en vare retur, foregår ifølge anmelderne problemfrit.

 

Ydermere er fri fragt og hurtig levering på alle ordrer noget, der vægtes højt hos kunderne, der er yderst tilfredse med at modtage deres varer hurtigt. Flere nævner, at de allerede modtog deres varer dagen efter, de havde placeret ordren. Fri fragt gælder desuden alle ordrer. Du kan derfor købe lige det produkt, du ønsker – uden at bekymre dig om, om produktets pris er høj nok til at opnå fri fragt.

 

Ikke nok med at Coolshop.dk roses for den supergode kundeservice. Flere af anmelderne påpeger ydermere de fabelagtige priser, der udbydes. Flere af produkterne er markeret med prisgaranti, hvilket gør, at Coolshop.dk matcher den billigste pris på markedet.

 

Over 80% af anmelderne på Trustpilot giver webshoppen 5 ud af 5 stjerner, hvilket vidner om gode vilkår og et højt serviceniveau. Det kan derfor godt betale sig at handle hos Coolshop.dk ifølge deres anmeldelser på Trustpilot.

coolshop rabatkode

Spar penge på dine produkter ved at tilmelde dig nyhedsbrevet

Har du fundet, det du søger på Coolshop.dk? Uanset om det er et spil, en film, skønhedsprodukter eller ting til boligen kan det godt betale sig at handle hos Coolshop.dk. Selvom priserne i forvejen er yderst fordelagtige, er det værd at tilmelde sig nyhedsbrevet, så du modtager rabatkoder og tilbud til Coolshop.dk. Rabatkoderne og tilbuddene har forskellige vilkår, som du kan læse om i de pågældende mails med tilbud, som du modtager.

 

Har du handlet hos Coolshop.dk før? Coolshop.dk har et pointsystem, hvor du ved hver handel automatisk modtager point. Hvis du vil tjekke, om du har point, kan du klikke på ’Min konto’. Du bruger dine point ved at klikke på ’Brug mine point’ ved check-out. Vær du opmærksom på, at hvis du bruger dine point på en ordre, som du senere vælger at annullere, går dine point tabt.

Med disse point kan du spare penge på dine produkter. Det kan derfor godt betale sig at handle hos Coolshop.dk flere gange, da du således optjener rabatter i form af disse point.


Kontakt oplysninger

Telefon: 89 93 99 10

E-mail: [email protected]

Salgs- og leveringsbetingelser

Adresse:

Bøgildsmindevej 3
9400 Nørresundby
Denmark