Få 10% Rabat på ALT hos Coolkondom

Kode
Benyt dig af rabatkoden og spar 10% når du køber...Mere

Benyt dig af rabatkoden og spar 10% når du køber kondomer hos CoolKondom.dk. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Køb fra et stort udvalg af kondomer hos CoolKondom

Tilbud
Hos CoolKondom har de et stort udvalg af kondomer. Der...Mere

Hos CoolKondom har de et stort udvalg af kondomer. Der er flere forskellige mærker og rigtig gode priser. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bag om Coolkondom.dk

Michael Christensen der står bag Coolkondom.dk fik ideen til webshoppen tilbage i oktober 2013. Han mente, at behovet for at kunne købe kondomer billigt og diskret var voksende. Dels fordi mange opfatter det som pinligt, at købe kondomer i dagligvarer butikker og på tankstationer.

Med en webshop, hvor han både tilbyder et stort udvalg af kondomer og samtidig diskret levering ville det være mere tilgængeligt og måske endda samfundsmæssigt et plus. Dels fordi mange undgår at beskytte sig mod kønssygdomme, fordi det netop var pinligt, at skulle købe kondomer.

Coolkondom.dk er nemt og enkelt

Gennem tiden er sortimentet i takt med udviklingen blevet udvidet og omfatter i dag nærmest alle former for kondomer. Derudover finder du også tilhørende glidecreme af høj kvalitet, så der er faktisk ikke nogen undskyldning for ikke at beskytte dig.

Når du lander på forsiden af Coolkondom.dk møder du en overskuelig side, hvor du hurtigt kan klikke dig videre til den kategori, der er passende for dig. Derudover kan du også vælge at foretage en søgning, hvis du allerede ved hvilket produkt du leder efter.

Shop kondomer efter mærke, kategori, størrelse, hjemmetest eller bland selv. Længere nede på forsiden bliver du præsenteret for de mest populære kondomer eller glidecreme hos Coolkondom.dk.

Vælger du har kigge under ”Shop efter kategori” vil du finde en række forskellige kategorier. Samtidig kan du i venstre side allerede fra starten sortere din søgning i forhold til mærke og størrelse. Klik dig videre ind under én af følgende kategorier:

 • Billige kondomer
 • Tynde kondomer
 • Kondomer med smag
 • Farvede kondomer
 • Bedøvende kondomer
 • Kondomer med riller og knopper
 • Selvlysende kondomer
 • Latexfri kondomer
 • Stærke kondomer
 • Kondomer uden glidecreme

Stort udvalg af kondomer hos Coolkondom.dk

Bland selv kondomer er et sikkert hit for dig, der ønsker, at prøve forskellige typer af kondomer. Hos Coolkondom.dk kan du i kategorien af samme navn finde et stort udvalg af forskellige kondomer, som du kan mixe i mellem. Du betaler kun pr. stk. og er dermed ikke forpligtet til, at købe en pakke af hver slag kondom du ønsker at prøve.

Hvad er bedøvende kondomer? Faktisk er det ret nyt, men alligevel utroligt populært med bedøvende kondomer. Bedøvende kondomer har til formål, at få manden til at holde længere under samleje. Samtidig er de helt uskadelige for både dig og din partner, når I benytter bedøvende kondomer.

Prøv også selvlysende kondomer fra Coolkondom.dk. Det gør det langt nemmere, hvis I har samleje i mørke. Derudover kan du også vælge kondomer med riller og knopper, som stimulerer begge parter under samleje.

Du finder også et større udvalg af helt almindelige billige kondomer hos Coolkondom.dk, så hvis du ikke vil eksperimenterer for meget, men blot sikre at du ikke bliver smittet med uønskede kønssygdomme eller uønsket graviditet, så kan du med fordel vælge billige kondomer.

Kondomer i flere størrelser

Hos Coolkondom.dk kan du købe kondomer i flere størrelser. Når du køber kondomer er det vigtigt, at vælge den rette størrelse for, at opnå maksimal sikkerhed. Hos Coolkondom.dk benytter de 3 forskellige størrelser; Små kondomer, Medium kondomer og store kondomer. Under hvert produkt finder du en størrelsesguide, som hjælper dig med at vælge den rette størrelse kondom.

Flere mærker at vælge i mellem

Hos Coolkondom.dk har de gjort det muligt, at du kan vælge mellem flere forskellige mærker inden for kondomer. Du finder følgende mærker hos Coolkondom.dk:

 • Amor
 • Protex
 • RFSU
 • Worlds Best
 • Durex
 • Condomi
 • Fair Squared
 • My Size
 • EXS
 • ICondom
 • Vitalis

Meget mere end kondomer

Hos Coolkondom.dk er det vigtigste, at tilbyde kondomer, som sikrer at du kan dyrke sikker sex. Derfor har de naturligvis også udvidet sortimentet og gjort din sikkerhed endnu bedre. Du kan nemlig også købe glidecreme og en række hjemmetests hos Coolkondom.dk.

Hos Coolkondom.dk kan du vælge mellem både vandbaseret og silikonebaseret glidecreme. Du finder både billig glidecreme og glidecreme i den høje ende af prisskalaen, så du kan være sikker på, at du kan købe glidecreme hos Coolkondom.dk uanset dit budget.

Hjemmetest? – er det ikke nemmere at gå til lægen? – Jo, det kan vi sagtens blive enige om, men omvendt er det så ikke lidt pinligt, særligt hvis det er falsk alarm? Så i stedet kan du købe både Klamydiatests, graviditetstests, urinvejsinfektionstest samt ægløsningstests hos Coolkondom.dk. Alt sammen selvfølgelig til fornuftige priser.

Kundeservice hos Coolkondom.dk

Det skal være nemt og diskret at købe kondomer hos Coolkondom.dk. Derfor kan du altid henvende dig til kundeservice, hvis du måtte have spørgsmål til produkterne eller din ordre. Du kan ringe til kundeservice eller du sende en mail. Du finder kontaktinformationerne øverst på siden.

En af de vigtigste ting hos Coolkondom.dk er, at du får en god købsoplevelse og derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage, når du har spørgsmål.

Følg med hos Coolkondom.dk

Hvis du gerne vil have information om nye produkter, gode tilbud eller nyheder, så skal du følge med på Facebook, Twitter eller Google+. Her bliver du jævnligt opdateret med nyheder inden for branchen. Derudover bør du også tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får alle nyhederne og de gode tilbud på kondomer først. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet får du en rabatkode til Coolkondom.dk på 10%. Det er i øvrigt gratis at modtage nyhedsbrevet.

Det siger andre om Coolkondom.dk

Hos Coolkondom.dk samler de på glade kunder. Dels gennem den gode service og dels gennem den hurtige diskrete levering. Desuden har de også arbejdet målrettet på, at skabe en webshop, der er nem at finde rundt på. Hvad siger andre kunder egentlig til det?

Vi har dykket ned i anmeldelserne på Trustpilot og med en samlet score på 9,5 ud af 10, så må antage, at der venter os mange gode anmeldelser. Blandt de mange anmeldelser finder vi blandt udtalelser som ”det var hurtigt”, ”god seriøs betjening” og ”Hurtig levering”.

Derudover er kunderne også vilde med, at det er nemt at finde rundt på webshoppen. Prøv selv at læse alle anmeldelser på Trustpilot.

Betalings- og leveringsform

Når du bestiller hos Coolkondom.dk er det en selvfølge at alle ordre behandles med i al diskretion. Derfor vil der af din kontoudskrift heller ikke forekomme posteringer, der kan afsløre hvad du har købt. Du kan vælge at betale med Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron eller Maestro. Derudover kan du også benytte Mobile Pay eller Epay.

Har du brug for, at få en afdragsordning, så kan du gøre dette gennem ViaBil.

Bestiller du for mere end 250 kr. får du gratis fragt med Post Nord. Din ordre bliver pakket i en diskret indpakning og sendt afsted samme dag, hvis du bestiller inden kl. 16.00.  Derfor kan du forvente en leveringstid på 1-2 hverdage.

Gode tilbud og gratis kondomer

Det er klart, at kondomer langt hen ad vejen blot er en nødvendighed og derfor vil du naturligvis gerne have gode tilbud. Du finder billige kondomer hos Coolkondom.dk, så du ikke behøver bruge flere penge end højst nødvendigt. Er du til de mere eksperimenterende former for kondomer må du dog betale lidt mere for dem.

Når du bestiller hos Coolkondom.dk, så har du faktisk mulighed for, at få 12 gratis kondomer med i købet. Du skal blot gå ind på produkter ”Gratis kondomer” og vælge størrelse. Du kan kun få 12 gratis kondomer, men til gengæld kan du vælge den størrelse du har brug for og lægge dem i kurven.

Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet hos Coolkondom.dk, så går du heller ikke glip af de gode tilbud og rabatter du kan opnå hos Coolkondom.dk. Derudover får du også ved tilmelding til nyhedsbrevet en rabatkode til Coolkondom.dk på 10%.

Du kan naturligvis også følge med her på siden, hvor vi holder dig opdateret med aktuelle tilbud og rabatkoder til Coolkondom.dk.

Sådan gennemfører du nemt en ordre hos Coolkondom.dk:

 1. Find de kondomer du ønsker og læg dem i kurven.
 2. Husk evt. glidecreme.
 3. Når du færdig med at handle skal du gå til indkøbskurven.
 4. Indtast dine leveringsoplysninger.
 5. Vælg leveringsform
 6. Vælg betalingsmetode
 7. Indtast nu din rabatkode til Coolkondom.dk
 8. Tryk på ”Benyt rabatkupon”
 9. Gennemse din ordre til højre og gå derefter til betaling.
 10. Gennemfør din ordre og så modtager du dine kondomer i diskret indpakning inden for 1-2 hverdage.

Coolkondom-rabatkupon


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 26 81 07 09

Handelsbetingelser

Adresse:

Hovedvejen 231
5580 Nørre Åby
CVR: 34935661