1 måned gratis hosting

Tilbud
Hvis du køber et Gamma webhotel til 14 kr. pr....Mere

Hvis du køber et Gamma webhotel til 14 kr. pr. / md. for du 1 måneds gratis hosting. Mindre

Se Rabat
100% Succes

1kr. Pr./md Danmarks billigeste webhotel

Tilbud
Hvis du leder efter et billigt webhotel finder du det...Mere

Hvis du leder efter et billigt webhotel finder du det ikke billigere end hos Clichehosting. De har Danmarks billigeste starter webhotel til 1 kr. pr. måned. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fantastisk support og døgnovervågning af din hosting

Når snakken falder på hosting og webløsninger, er oppetiden et af de nøgletal, mange vælger udbyder ud fra. Oppetiden beskriver den forventede tid, du kan regne med, at din hjemmeside er tilgængelig, så besøgende kan tilgå websitet. Langt de fleste webhoteller præsterer heldigvis en oppetid, der er tæt på de 100 %, men hos Cliche har man en målsætning, der hedder 99,95 %, hvilket ikke efterlader meget plads til nedbrud eller andre tekniske problemer. Dette er en ambitiøs målsætning, som kommer dig til gode – du kan nemlig stort set altid regne med, at din hjemmeside er online, og hvis det utænkelige mod forventning skulle ske, kan du vide dig sikker på, at man arbejder i døgndrift, indtil systemet igen fungerer, som det skal.

 

Oppetiden er dog ikke det eneste trækplaster, som har gjort Cliche til den mastodont, de er i dag. Virksomheden tilbyder nemlig også en enestående kundeservice, der blandt andet omfatter døgnovervågning af servere, support på flere forskellige sprog (dansk, norsk, svensk og engelsk) samt en lynhurtig registrering og oprettelse af dit webhotel. Såfremt du bestiller og betaler inden kl. 15:00, kan du rent faktisk forvente, at dit webhotel er oprettet eller flyttet samme dag, hvilket er imponerende hurtigt.

 

Priser fra 1 kr. om måneden, men også professionelle løsninger

Det er ikke alle, der har flere millioner at gøre godt med i forbindelse med design, kodning og lancering af en ny hjemmeside, og det forstår man tilsyneladende godt hos Cliche. Man tilbyder nemlig en helt uhørt lav pris på den såkaldte ”Alfa”-pakke, som kan erhverves for helt ned til en sølle 1 krone om måneden. Her får du 100 MB, 5 mailkonti og mulighed for HTML. Der er altså tale om en meget grundlæggende hostingløsning, som primært retter sig mod de meget simple behov. Har du brug for en tand mere, skal du ikke frygte tårnhøje priser, der ikke er til at betale. Den dyreste pakkeløsning, Zeta, koster nemlig kun 49 kr. om måneden, hvilket er meget overkommeligt, når man sammenligner priserne fra andre større og anerkendte udbydere. Med Zeta får du blandt andet op til 200 mailkonti, PHP og MySQL samt WordPress installer – alt hvad hjertet måtte begære for nyslåede såvel som garvede hjemmesideejere.

 

Cliche tilbyder også registrering eller flytning af domænenavne. Du kan således erhverve dig lige netop det domæne, du altid har drømt om for kun 45 kr., hvis du samtidig køber webhosting – ellers må du ofre 149 kr. ekstra, hvilket dog stadigvæk er meget billigt. Flytning af domæne koster kun 9 kr., så hvis du gerne vil skifte din nuværende udbyder ud med Cliche, kan det gøres relativt billigt.

 

Brug for norske eller svenske løsninger?

Har du planer om at indtage det svenske eller norske marked, skal du naturligvis sikre dig domæner med endelserne .no og .se. Også her kan Cliche være behjælpelig. Man er eksempelvis en såkaldt akkrediteret ”registrar”, hvilket er et kvalitetsstempel af de svenske datamyndigheder. Du kan således trygt stole på Cliche, såfremt du har planer om at indtage landet på den anden side af Øresund. Cliche tilbyder både registrering og flytning af .se domæner til en overkommelig pris, og det samme kan siges om norske domæner. Uanset hvilket behov du måtte have, får du med clichehosting.com en seriøs og kompetent samarbejdspartner med mange års erfaring i bagagen.

cliche rabatkkode


Kontakt oplysninger

E-mail: Via kontakt formular

Telefon: 7020 1337

Forretningsbetingelser