Du er lige gået glip af disse Cleansneaks rabatkoder og tilbud

Få gratis fragt hos cleansneaks.dk ved køb over 249 Kr.

Tilbud
Når du handler hos cleansneaks.dk for du gratis fragt ved køb...Mere

Når du handler hos cleansneaks.dk for du gratis fragt ved køb over 249 Kr. De levere med GLS / DAO når der er gratis levering. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar optil 30% på tilbud hos cleansneaks lige nu

Tilbud
Der er massere af gode tilbud hos cleansneaks lige nu. Du...Mere

Der er massere af gode tilbud hos cleansneaks lige nu. Du kan spare op til 30% på udvalgte produkter til pleje af dine sko. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 10% Rabat med rabatkode til cleansneaks.dk

Kode
Benyt dig af denne rabatkode og spar 10% på dit...Mere

Benyt dig af denne rabatkode og spar 10% på dit køb hos cleansneaks.dk i dag. Der er ikke noget krav om mindste køb men du skal købe for over 249 Kr. for at opnå gratis levering. Mindre

Om Cleansneaks.dk

Cleansneaks.dk er startet af to unge gutter og ideen er udsprunget under en bytur. Som de selv beskriver på deres hjemmeside, så stod de der i baren i deres fineste puds, men deres sneakers var beskidte.

Herfra så drengene sig ikke tilbage. De gik i gang med at udvikle Cleansneaks.dk, som i dag består af gennemtestet og specialudviklet sæbe og børster til sneakers, der giver nyt liv til dine beskidtes sneakers.  Sæben er udviklet og produceret i Danmark, så det også er miljømærket. Børsterne har de hentet hjem fra Bali.

Siden har webshoppen udviklet sig og i dag føre de også andre produkter, som kan være med til at forlænge levetiden på dine sneakers.

Alle ordre bliver pakket af drengene selv i en lejlighed på Nørrebro, for på den måde kan de altså sikre, at du får tilsendt produkter, som ikke fejler noget og er af meget høj kvalitet.

Sådan finder du rundt på Cleansneaks.dk

I topmenuen finder du en række overordnede kategorier. Først og fremmest finder du Shop, hvor du via en drop-down kan klikke dig videre til den produktkategori, som du er interesseret i eller du kan tage et kig på alle produkter. Du finder følgende produktkategorier på Cleansneaks.dk:

 • Rensning og pleje
 • Imprægnering
 • Sneakers refresher
 • Ruskind og Nubuck
 • Skotræ
 • Skohorn
 • Snørebånd
 • Børster
 • Salt fjerner

Ved alle produkter på shoppen finder du udførlige beskrivelser omkring de pågældende produkter, der sikrer at du ikke laver fejlkøb.

Udover at Cleansneaks.dk sælger kits til, at du selv kan rense dine sneakers, så kan du også indlevere dem på deres renseri. Du finder alle oplysninger omkring, hvordan du indlevere dine sneakers, hvordan de bliver behandlet og pris i topmenuen under ”Indlevering og pris”. Du kan indlevere dine sneakers i både København, Silkeborg, Kolding og Aarhus.

Hvis du gerne vil give dig i kast med at rense dine sneakers selv, men er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, så kan du finde guides i menuen af samme navn i topmenuen.  

Cleansneaks.dk anbefaler, at du finder en god rutine og renser dine sneakers ca. hver 14.dag, for at vedligeholde dem bedst muligt og de forbliver som nye i længst muligt tid – Naturligvis forudsat, at der er tale om nye sneakers.

Uanset om du vælger, at købe nogle af produkterne på Cleansneaks.dk og selv rense dine sneakers eller du vælger at indlevere dem til rens, så er du garanteret, at dine sneakers udelukkende bliver behandlet med kvalitetsprodukter af meget høj kvalitet. Alle produkter er udviklet af Cleansneaks.dk i Danmark og det er din sikkerhed for, at dine sneakers bliver behandlet korrekt med udstyr, der ikke ødelægger dine sneakers.

Køb gavekort til Cleansneaks.dk

Kender du en, der er vild med sneakers, men som køber flere nye fremfor for, at pleje dem vedkommende allerede har? – Så er et gavekort til Cleansneaks.dk et oplagt valg. Du kan vælge mellem 3 forskellige pakker i 3 forskellige prisniveauer. Du finder gavekortene under ”Shop”.

Hold dig opdateret hos Cleansneaks.dk

Udover at give dine sneakers den bedste behandling, så gør Cleansneaks.dk også alt hvad de kan for, at give dig den bedste oplevelse og nye viden, når du handler hos dem. Du kan f.eks. følge med på deres blog, som du finder i topmenuen. Her finder du blandt andet en række artikler omkring forskellige mærkers historie samt artikler omkring produkter og vedligeholdelse af dine sneakers.

Derudover kan du også følge med på Instagram og Facebook, hvor de løbende opdatere dig med nyttig viden og gode tilbud til dig.

Der er også mulighed for, at tilmelde dig nyhedsbrevet helt gratis hos Cleansneaks.dk. Her får du den nye viden, blogs, rabatkoder til Cleansneaks.dk og meget mere.

Glade kunder hos Cleansneaks.dk

Cleansneaks.dk har sendt over 3000 ordre af sted og har faktisk kun fået 1 returordre. Det må betyde, at der er mange glade kunder hos Cleanssneaks.dk.  På ratepanel.com kan du se en lang række anmeldelser fra tidligere kunder. På Ratepanel.com har de en samlet rating på 8,6 ud af 10, hvilket må anses for, at der er mange tilfredse kunder hos Cleansneaks.dk.

Du kan se læse anmeldelserne på Ratepanel.com.

Langt de fleste af de tidligere kunder ønsker, at handle hos Cleansneaks.dk igen og noget af det, som de blandt andet er meget glade for, når de handler er denne nemme handel, hurtige levering og ikke mindst gode produkter.

Fragt og betaling hos Cleansneaks.dk

Cleansneaks.dk har forsøgt, at gøre din handel som nem og overskuelig som muligt. Udover, at du kan opnå fri fragt ved køb for mere end 399 kr., så får du også prisgaranti samt 30 dages fri returret. Det betyder kort sagt, at hvis din levering ikke lever op til din forventning, så kan du frit sende din ordre retur til Cleansneaks.dk.  Du betaler ved direkte gennem PBS, hvilket også er din sikkerhed for, at ingen andre ser dine betalingsoplysninger. Når din betaling er godkendt kan du forvente en leveringstid på 3-5 hverdage og bliver sendt med DAO til nærmeste pakkeshop.

Spar penge hos Cleansneaks.dk med en rabatkode

Selvom Cleansneaks.dk med jævne mellemrum har gode tilbud, så vil vi jo alle gerne spare lidt mere. Det kan du blandt andet gøre ved at tilmelde dig nyhedsbrevet hos Cleansneaks.dk, hvor du får information om gode tilbud samt rabatkoder til Cleansneaks.dk – Helt gratis. En anden løsning er, at holde øje med siden her, hvor vi løbende opdatere med aktuelle rabatkoder til Cleansneaks.dk.

Herunder finder du en guide til, hvordan du gennemføre en handel og spare penge med rabatkoder til Cleansneaks.dk:

 1. Først skal du have fundet en rabatkode til Cleansneaks.dk
 2. Herefter finder du de ønskede produkter og tilføjer dem indkøbskurven
 3. Gå nu til kurven og gennemse din ordre. Tryk derefter på Check-out.
 4. Nu skal du indtaste navn, adresse osv. i venstre kolonne.
 5. I højre kolonne skal du indtaste din rabatkode til Cleansneaks.dk.
 6. Nu skal du nederst i venstre hjørne trykke på ”Betalingsmetode”
 7. Vælg betaling og levering.
 8. Gennemfør din ordre
 9. Nu skal du blot vente på, at give dine sneakers den bedste behandling og vedligeholdelse.

cleansneaks-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 22850803

Handelsbetingelser

Adresse:

Møllegade 15, 4.

2200 København N

CVR: 35750665

cleansneaks på facebook