Standard webhotel 20kr./md

Tilbud
Hos cHosting kan kan få et stabilt og sikkert webhotel...Mere

Hos cHosting kan kan få et stabilt og sikkert webhotel til privat brug. Deres løsning inkludere god backup og hastighed. Priserne starter fra 20kr./md. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få Professionelt webhotel 122kr./md

Tilbud
cHosting har stabille og meget sikrede løsninger til ehverv. Priserne...Mere

cHosting har stabille og meget sikrede løsninger til ehverv. Priserne for disse løsninger til hosting starter fra 122kr./md. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 5% på din hosting

Tilbud
Hvis du vælger at betale for en halv-årlig periode for...Mere

Hvis du vælger at betale for en halv-årlig periode for du 5% rabat. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 10% ved årlig betaling

Tilbud
Du kan spare 10% ved at betale for 1 år...Mere

Du kan spare 10% ved at betale for 1 år forud for din hosting. Mindre

Se Rabat
100% Succes

30 dages tilfredshedsgaranti og fremragende på Trustpilot

 

Valg af hosting er ikke altid ligetil – især ikke hvis det er første gang, man prøver kræfter med sin egen hjemmeside eller webshop. Markedet for hosting kan virke uoverskueligt, da der er ufatteligt mange udbydere om buddet, hvilket betyder favorable vilkår og priser for dig som kunde. cHosting har dog valgt at yde alle deres kunder en 30 dages garanti, som sikrer, at du er tilfreds med det produkt, du har valgt. Hvis du mod forventning fortryder dit køb, kan du inden for en måned få dine penge tilbage. På denne måde slipper du for lange bindingsperioder med et produkt, som egentlig ikke passer til dine behov, hvilket ellers er et problem, der præger markedet i disse år.

 

cHostings fantastiske løsninger og eminente service er åbenbart noget, som falder i god jord hos deres mange kunder, hvis man skal tro på de næsten 200 bedømmelser af virksomheden, som findes på Trustpilot. Her scorer cHosting.dk en samlet bedømmelse på 9,5 ud af 10, hvilket er ganske flot. Over 90 % af samtlige bedømmelser er i øvrigt 5 stjerner, og dette tal stiger til godt 98 %, hvis man medtager de 4-stjernede anmeldelser. Denne sublime rating er et udtryk for, at ikke bare cHostings produkter er i en klasse for sig – kundeservice, oppetid og hastighed er alle ting, som kunderne påpeger som værende helt i top.

chosting rabat

Spar penge ved at vælge halvårlig eller årlig betaling

På cHosting.dk finder du et stort udvalg af løsninger inden for hosting – både til de små, nystartede iværksættere og private, men også til professionelle setups, der kræver en smule ekstra. Priserne på hosting starter fra 22 kr. pr. måned, hvilket er en rigtig god pris, mens den dyreste løsning løber op i 244 kr. om måneden. Priserne er ganske konkurrencedygtige, og selvom du måske kan finde et billigere webhotel andetsteds, så bør du kraftige overveje, om ikke cHosting er den rette samarbejdspartner for dig grundet deres mange tillægsydelser såsom gratis SSL kryptering, 1-klik installer og deres løbende backup, der sikrer dig, hvis uheldet skulle være ude.

 

Har prisen meget at sige, kan du spare penge ved at binde dig et halvt eller helt år. Vælger du halvårlig betaling, sparer du 5 %, mens du sparer hele 10 %, såfremt du betaler for et år af gangen. Der er lige pludselig rigtig mange penge at spare, og det er bestemt noget, du bør overveje, hvis du ved, at du i mange år fremadrettet får behov for en pålidelig løsning, som er oppe i 99 % af tiden.

 

Spar penge med en rabatkode til cHosting.dk

Det er ganske simpelt at spare penge på din hosting. På Rabatbanditten arbejder vi løbende på at kunne tilbyde dig de nyeste og bedste rabat/kuponkoder til cHosting.dk. Nedenfor har vi samlet en guide til, hvordan du bærer dig ad med at benytte din rabatkode til cHosting.dk. Følg nedenstående fremgangsmåde:

 

  1. Find den rabatkode, du ønsker at benytte. Du finder den her på Rabatbanditten. Kopier den – du skal bruge den senere
  2. Dernæst skal du på chosting.dk finde den løsningen, du ønsker at købe
  3. Når du trykker på løsningen, bliver du ført videre til en ny side, hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger, herunder navn, adresse og eventuelt firmanavn
  4. Når du har valgt din pakke, dit domænenavn, hvorvidt du ønsker dedikeret IP og SSL samt din betalingsperiode, vil du nederst i højre hjørne kunne se teksten ”Tilføj rabatkode”. Tryk her.
  5. Du vil nu kunne indtaste den rabatkode, du fandt på Rabatbanditten. Tryk på pilen for at aktivere rabatkoden
  6. Rabatten fratrækkes automatisk i den samlede pris – vær dog opmærksom på, at rabatten kun gælder på hosting, hvorfor du altså ikke sparer penge på andre tillægsydelser
  7. Indtast dine personlige oplysninger, accepterer betingelserne og gennemfør betalingen med dit betalingskort.

chosting rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Betingelser

Adresse:

cHosting ApS

Overgade 14 st.

5000, Odense C