Du er lige gået glip af disse Chefmade rabatkoder og tilbud

Få restauranten hjem til dig med Chefmade

Tilbud
Få en uforglemmelig middag hjemme hos dig selv.
Se Rabat
100% Succes

Private dining giver mere ro

Tanken bag chefmade.dk er, at du som vært skal have bedre tid og overskud til at nyde selskabet fra dine gæster. At holder et middagsselskab eller en anden komsammen kan godt være en stressende affære, når man både skal holde styr på madlavning, drikkevarer og borddækning, og ofte når man slet ikke at være sammen med de mennesker, man har inviteret. Det er en skam, og derfor er private dining en god løsning. Med private dining får du en kok hjem i dit eget hus, og så fremtryller han eller hun en lækker menu til dig og dine gæster. Så behøver du hverken at bekymre dig om indkøbene, om der nu også er nok salat, og om du spilder på dit tøj under madlavningen. I stedet kan du tage det helt roligt og slappe af i godt selskab, og det er jo dét, det hele handler om.

Menuer til enhver anledning

Der er restauranter fordelt over hele landet tilknyttet chefmade.dk, og derfor er der også lidt for enhver smag. Når du besøger hjemmesiden, kan du desuden vælge, hvilken anledning det er, og derved finde menuer, som passer særligt godt. Står du og skal holde bryllup eller en anden stor fest, kan du for eksempel finde særligt udsøgte menuer, som er helt perfekte til sådan en dag. Desuden er det muligt at indstille diverse søgekriterier, såsom hvad dit budget er, hvilken madstil du er på udkig efter, og hvor middagen skal finde sted. På den måde får du præsenteret nogle forskellige menuer, som du kan bestille netop nu, og som passer til dine krav og ønsker. Du kan naturligvis også finde en oversigt over de forskellige tilknyttede  restauranter og vælge ud fra det, eller du kan blot tage et kig på de forskellige menuer og lade dig inspirere. Der er masser af muligheder, så uanset hvad anledningen måtte være, kan du helt sikkert finde en lækker løsning.

9.5 ud af 10 på Trustpilot

Tilsyneladende har tidligere kunder været vældig godt tilfredse med chefmade.dk. På Trustpilot, hvor uafhængige forbrugere kan anmelde diverse hjemmeside, har de nemlig en samlet score på hele 9.5 ud af 10. 97% af brugerne vurderer chefmade.dk som værende ”fremragende”, og de har altså alle haft rigtig gode oplevelser med chefmade.dk. De roses både for den lækre mad, for kokkenes måde at agere på og for den efterfølgende oprydning, som du naturligvis heller ikke selv skal stå med. Alt i alt er de godt tilfredse, så det bliver du nok også.

Følg med på Instagram

Billeder af mad på Instagram er næppe noget nyt, men hvis du er til delikate madoplevelser og går op i udseendet af dit måltid, bør du helt sikkert følge med på Chef Mades Instagram. Her poster de jævnligt billeder fra de forskellige arrangementer, der er blevet booket igennem dem, og af deres udsøgte menuer. Det vil sandsynligvis få dine tænder til at løbe i vand, men hvis du har en svaghed for flotte billeder og gastronomi, så går det op i en højere enhed hos chefmade.dk på Instagram.

Kontakt dem for at høre mere

Hvis det er første gang, du prøver private dining, kan det godt være, at du er lidt usikker på konceptet. Derfor sidder de naturligvis klar både ved telefonen og på mail, så du kan få hjælp og svar på alle dine spørgsmål. Desuden kan du – når du skal bestille din menu – komme med særlige forespørgsler, eksempelvis hvis der er nogle allergener eller andet, som kokken skal være opmærksom på. Du kan helt uforpligtende sende din forespørgsel afsted, og så vender de hurtigt tilbage med svar på, om de kan klare opgaven og leve op til dine krav.

Vil du have din næste, store madoplevelse til en god pris? Så brug en rabatkode til chefmade.dk her fra Rabatbanditten.


Kontakt oplysninger

Telefon: 70222327

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

ChefMade
Voldbjergvej 12
8240 Risskov