Mobilt bredbånd fra 19 Kr./md

Tilbud
Callme har bredbånds pakker der passer til alle. De starter...Mere

Callme har bredbånds pakker der passer til alle. De starter med 500 MB data til 19 Kr./md. og går helt op til 200 GB for 299 Kr./md. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få iPhone 7 for 240Kr./md.

Tilbud
Hos Call me kan du lige nu få en iPhone...Mere

Hos Call me kan du lige nu få en iPhone 7 32 GB for 240Kr./md. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 504 Kr. på Samsung Galaxy S7 Edge og S7

Tilbud
Hvis du skal til at købe en Samsung S7 eller...Mere

Hvis du skal til at købe en Samsung S7 eller Edge har Call me dette gode tilbud. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Abonnementer, der er til at betale for

Er du træt af at betale overpris for abonnementer, du aldrig får nok ud af? Hos Call Me finder du et bredt udvalg af abonnementer til både små og store behov. Bruger du kun din telefon minimalt, kan du f.eks. vælge deres Basic abonnement, hvor du kun betaler for det, du bruger, helt ned til 38 kr./mdr. Til de mindste har du Little Me, som er beregnet til et meget lille dataforbrug og en SMS eller et opkald hjem til mor eller far en gang imellem. Rejser du meget, bør du tjekke konceptet ’Just Like Home’ – Europa abonnementet ud; her får du nemlig gratis udlandsdata og fri SMS fra Europa hjem til Danmark, så du slipper for den ubehagelige regning, der følger efter en ferie, der har bestået af opkald, Snapchat, en masse billeder på Instagram og daglige updates på Facebook.

Du kan i øvrigt, når du tilmelder dig Call Me, købe din nye telefon og afbetale over enten 6, 12 eller 24 måneder – helt rente- og gebyrfrit. Så behøver du hverken spare op eller leve af havregrød de næste tre måneder grundet overtræk, men derimod afbetaler du blot telefonen i små bidder – du mærker det nærmest ikke. Du kan selvfølgelig også vælge at betale det fulde beløb, hvis du hellere vil det.

Hos Call Me finder du med garanti et abonnement, der passer til dig.

 

TAL ORDENTLIGT med Call Me

En af Call Me’s mærkesager er, foruden at give dig de bedste abonnementer, den bedste pris og den bedste service, deres TAL ORDENTLIGT-kampagne. Du har måske set reklamen i TV eller læst om den på nettet, ved busstoppestedet eller andet.

Det er ret simpelt: vi skal blive bedre til at tale ordentligt til hinanden. Derfor har Call Me indledt en række kampagner og initiativer, som har til formål at fjerne den dårlige tone og skabe en bedre og gladere kommunikation hinanden imellem.

I bund og grund går kampagnen ud på at få voksne til at tænke mere over, hvad de giver videre til deres børn. Blandt voksne hersker der nemlig ofte en hård og negativ tone, og kampagnen er et opråb, samt et middel til at skabe debat og få os danskere til at tænke over, hvordan vi snakker til hinanden, så vi sammen kan skabe bedre karma og gladere medmennesker. Derfor tager Call Me blandt andet ud på skoler, der ønsker at have mere fokus på trivslen, og som Call Me-kunde er du med til at løfte og finansiere det projekt og de forskellige tiltag, det indebærer. TAL ORDENTLIGT er udviklet i samarbejde med organisationerne Børns Vilkår, Red Barnet, Børnerådet samt Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, der alle sætter børn i højsædet. Læs mere om kampagnen på callme.dk – det er blot stof til eftertanke.

 

Fordelagtige rabataftaler med Call Me-abonnement

Når du tilmelder dig Call Me, enten ved køb af abonnement eller telefon, kan du opnå rabatter, såfremt du er medlem af en af de samarbejdende virksomheder eller organisationer. Er du f.eks. medlem af Club Matas, kan du optjene 1 point pr. 20 kroner brugt hos Call Me, både ved køb af telefon og dit månedlige forbrug, som du kan bruge på Club Matas’ pointshop. Medlemsskabet er helt gratis, og du kan optjene point til selvforkælelse, så hvorfor ikke kombinere det og få ekstra mange fordele? Andre medlemsskaber, såsom FDM, Ældre Sagen og LogBuy, giver dig rabat på dit abonnement og køb af telefon. Det kan altså godt svare sig at købe sin nye telefon hos Call Me, hvis man alligevel har planer om at udskifte den gamle, og siden de fleste mennesker i dagens Danmark har mobiltelefoner, hvorfor så ikke spare lidt penge om måneden oveni?

 

Sådan anvender du en rabatkode på callme.dk

  1. Først skal du finde din foretrukne rabatkode til callme.dk her på Rabatbanditten.
  2. Dernæst skal du finde din nye mobil eller tablet fra Call Me’s webshop.
  3. Når du har valgt den rette, skal du trykke på den.
  4. Vælg, hvilket abonnement du ønsker, og om du ønsker at betale telefonen fuldt ud eller afbetale den over 6, 12 eller 24 måneder.
  5. Til højre kan du se den samlede pris på dit køb. Her finder du også rabatkode-feltet under ’Har du en rabatkode?’.
  6. Indsæt din rabatkode fra tidligere, og beløbet justeres automatisk.
  7. Fortsæt købet, indtast de påkrævede oplysninger og betal for din vare.

callme rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon:  43 66 90 90

E-mail: Ikke muligt

Vilkår for abonnementer

Call me på facebook Call me Google-plus Call me på Youtube