Du er lige gået glip af disse Butikki rabatkoder og tilbud

Få levering fra 10 kr. med Postdanmark

Tilbud
Når du handler hos Butikki kan du få fragt priser...Mere

Når du handler hos Butikki kan du få fragt priser fra 10 kr. Det billigste er at benytte Postdanmark. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 50% på udsalg

Tilbud
Lige nu er der tilbud på flere produkter hos Butikki....Mere

Lige nu er der tilbud på flere produkter hos Butikki. Du kan spare 10-50% på udvalgte produkter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Forskellige varer til lave priser

Om du er på udkig efter et frækt kostume eller blot et par leggings, så kan du helt sikkert finde det på butikki.dk. Det, der er mest af på webshoppen, er sexet lingeri og strømper. Du kan altså helt sikkert finde, hvad du skal bruge, hvis dit mål er at finde noget sexet tøj. Fælles for produkterne er, at de er forholdsvis billige. Butikki.dk stræber nemlig efter at sælge mange spændende varer til billige priser. Du kan altså få flere ting for pengene, hvis du handler hos butikki.dk, og hvem vil ikke gerne det?

Nem og overskuelig webshop

Webshoppen er meget overskuelig. De forskellige varekategorier finder du til venstre på sitet. Her kan du så klikke dig videre ind for at se de forskellige produkter på shoppen. Søgefunktionen øverst på siden gør det nemt for dig, hvis du på forhånd ved, hvad du er på udkig efter.

Selvom butikki.dk kun sælger tøj og accessories til kvinder, kan mænd også færdes på siden. Hvis du er på udkig efter en gave til din kæreste eller partner, kan du nemt og hurtigt finde, hvad du skal bruge. Alle produkter på siden er vist på levende modeller. Det gør det nemmere for dig at forestille dig, hvordan produkterne ser ud, når du får dem leveret. Du kan for eksempel se pasformen på kjolerne, og du kan se, hvor gennemsigtige de forskellige strømper og trusser er. Det kan være en stor hjælp, og du slipper måske for at sende nogle varer tilbage, fordi du ikke på forhånd vidste, hvordan de sad.

Tøj til kvinder i alle størrelser

Hos butikki.dk hylder de kvinder i alle størrelser og faconer, for på webshoppen er der tøj til kvinder i alle størrelse. Der er tøj til kvinder med stor barm, og der er tøj til kvinder med lille barm. Uanset hvordan din krop er bygget, kan du altså finde lækkert tøj hos butikki.dk.

I fanen i venstre side af webshoppen finder du flere varekategorier. To af dem er tøj til ”store piger”, som det er formuleret på butikki.dk. Kan du have problemer med at finde tøj, du kan passe? Så tag et kig på butikki.dk. Selvom du ikke er en størrelse 0, er der utrolig mange muligheder for at blive klædt lækkert på inderst inde. Om din favorit farve er hvid, rød eller sort, så finder du med garanti noget, du kan lide.  Også i disse kategorier er tøjet vist frem på rigtige mennesker. Du kan altså få en ide om, hvordan tøjet sidder på en rigtig krop. Du kan derfor bedre få en fornemmelse af, hvordan tøjet vil passe på din krop.

God service

Hvis du bestiller varer på butikki.dk, er du garanteret god service. Når du handler på webshoppen, kan du tilmelde dig som bruger. Det betyder, at du fremover vil komme hurtigere igennem betalingen. Du kan nemlig gemme dine oplysninger således, du ikke skal indtaste dine personlige oplysninger hver gang, du handler på webshoppen. Du kan derudover betale på mange forskellige måder. Du kan blandt andet betale med flere forskellige betalingskort og med Swipp eller Mobilepay. Desuden er det gebyrfrit at betale med MasterCard på webshoppen.

Fragten er altid en irriterende omkostning, men når du handler online, kan du sjældent komme uden om den. Dog tilbyder butikki.dk fragt til meget lave priser – butikki.dk sender dine varer fra bare 8 kr. Så er fragten pludselig til at overkomme.

Leveringstiden er også ganske overskuelig. Du står med dine varer i hånden 2-4 dage, efter du har bestilt dem. Du skal altså ikke gå i lang tid og vente på, at du modtager dine varer. Hvis du er lidt blufærdig, og du ikke er helt tryg ved at skulle hente dine varer på posthuset, kan du være helt rolig. Butikki.dk sørger nemlig for at pakke dine varer diskret ind, så det ikke tydeligt fremgår, hvor pakken er fra.


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 41 56 37 44

Handelsbetingelser

Butikki

Rørkær 27

2765 Smørum

CVR: 32 16 62 29