Du er lige gået glip af disse Bullguard rabatkoder og tilbud

30% rabat på BullGuard Antivirus

Tilbud
Køb BullGuard Antivirus via linket og få 30% rabat på dit...Mere

Køb BullGuard Antivirus via linket og få 30% rabat på dit køb af Anivirus. Mindre

Se Rabat
100% Succes

50% rabat på BullGuard Internet Sikkerhed

Tilbud
Køb BullGuard Internet Security via linket og få 50% rabat på...Mere

Køb BullGuard Internet Security via linket og få 50% rabat på købet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Op til 60% – Brancheførende Beskyttelse

Tilbud
Køb BullGuard Premium Protection via linket og få 60% rabat...Mere

Køb BullGuard Premium Protection via linket og få 60% rabat på købet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Beskyttelse på første klasse

Bullguard.dk tager hånd om deres kunder, og de sørger for beskyttelse af første klasse. Deres produkter har vundet flere testpriser, hvilket sandsynligvis har bidraget til deres succes i store dele af verden. De sørger for den bedste mulige service og har sørget for, at der er beskyttelsesprogrammer, der passer netop til dine behov. Heldigvis skal du ikke betale en hel bondegård for deres produkter, du kan nemlig finde både produkter i den billige ende og i den lidt dyre ende på Bullguard.dk, så der er noget for alle og enhver. I den billigste ende har de den basale Antivirus pakke, og i den dyreste ende har de, til dem som ønsker fuld sikring, Premium pakken, der indeholder alt fra forældrekontrol til identitetsbeskyttelse. Udover kun at have et bullguard produkt på din computer, tilbyder de også beskyttelse til din mobil, som i øvrigt indeholder en back-up funktion, så du er fuldt dækket ind.

For at du ikke ender op med det forkerte produkt, giver Bullguard dig muligheden for at prøve en af deres forskellige pakker gratis i 30 dage, så du kan få en klar ide om, hvad der passer dig bedste.

Beskyttelse til din mobil

Som noget særligt tilbyder Bullguard.dk en beskyttelsespakke til din mobil. Denne indeholder blandt andet et virusprogram, en back-up funktion, en Call Manager der sørger for at holde uønskede opkald ude, og en Antitheft funktion der sørger for, at dine informationer og dit indhold er sikret hvis din telefon skulle blive stjålet.

Mobil pakken er ikke kun egnet til at beskytte din mobil, men også til at beskytte dit barn. Denne indeholder nemlig funktionen Parent Control, så du som forældre kan holde øje med dit barns lokation, hvilke apps der bliver downloadet, og se hvem der fortages opkald til, samt hvem der skrives beskeder til.

Produktet her kan ligesom programmerne til computeren prøves af gratis, og derefter er prisen meget overkommelig, uanset om det er for den fattige studerende eller forælderen med en fast indtægt.

Alsidig kundeservice

Kundeservicen er i top hos Bullguard.dk. Hvis du har problemer med dit program på den ene eller anden måde eller generelt bare har et spørgsmål, så har du her under deres Support-knap mulighed for at sende deres supportteam en mail i tidsrummet 09:00-17:00, og så er du garanteret et svar indenfor 24 timer. Desuden sidder de altid klar på supportchatten til at besvare dine eventuelle spørgsmål, uanset hvad disse angår. Som en ekstra service har de også sørget for produktguides til udvalgte pakker, så du selv kan læse dig frem til en løsning på dit problem. Bullguard har også sørget for et forum for brugere med spørgsmål til og om programmerne, hvor man i fællesskab kan nå frem til et kvalificeret svar eller få formidlet nyheder og beskeder ud til hinanden. De har også her sørget for erfarne ansatte til at besvare brugernes spørgsmål.

Udover at have en bred ramme af muligheder inden for kundeservice, sørger Bullguard for at holde sine kunder opdateret på de teknologiske forandringer, virus trusler og guides til at opnå den bedst mulig beskyttelse. Både deres program og kundeservice har fået fantastisk gode anmeldelser på Trustpilot.dk, så ifølge dem kan du trygt stole på topkvalitet fra Bullguard.dk.

Sådan bruger du din rabatkode til Bullguard

Hvis du vil spare ekstra penge på dit bullguard produkt med din rabatkode, er det eneste, du skal gøre, at følge denne guide:

  1. Find din rabatkode her på siden
  2. Kopiér koden
  3. Gå til bullguard.dk
  4. Find det produkt, der passer til netop dine behov
  5. Tryk ’køb nu’
  6. Vælg ’Brug rabatkode’ og indsæt din rabatkode
  7. Vælg detaljer for dit produkt og tryk fortsæt
  8. Tast din e-mail og accepter handelsbetingelser – tryk fortsæt
  9. Vælg betalingskort og udfyld personlige oplysninger – tryk fortsæt
  10. Indtast kortoplysninger og gennemfør købet.

bullguard rabatkode


Kontakt oplysningerBullGuard ApS and

Kundeservice og support

Adresse:

BullGuard Danmark A/S
c/o Mazars
Erhvervsservice ApS
Østerfælled Torv 10 2
2100 København Ø

Cvr.Nr: 29693307

bullguard på facebook bullguard på Twitter bullguard Google-plus