50 kr. rabat på din første bestilling

Kode
Køb for over 300 kr. og få 50 kr. rabat...Mere

Køb for over 300 kr. og få 50 kr. rabat på din bestilling hos Bulk powders med denne rabatkode. Mindre

Du er lige gået glip af disse Bulk Powders rabatkoder og tilbud

100 kr. rabat på din første bestilling

Kode
Hvis du handler for over 700 kr. hos Bulk powders...Mere

Hvis du handler for over 700 kr. hos Bulk powders for du 100 kr. rabat ved at benytte denne rabatkode. Mindre

15% rabat på fiskeolier og Omega 3 produkter

Kode
Lige nu kan du få 15% rabat på fiskeolier hos...Mere

Lige nu kan du få 15% rabat på fiskeolier hos Bulk powders. Du skal blot benytte rabatkoden. Mindre

SPAR 30% på alt + gratis shaker

Kode
Du skal købe for mindst 200 kr. Og tilbudet gælder...Mere

Du skal købe for mindst 200 kr. Og tilbudet gælder så længe lager haves og på produkter der ikke er sat ned. Mindre

Hvem er Bulkpowders.dk

Bulkpowders.dk er din online forhandler af kosttilskud. De har været på markedet siden 2005, hvor de startede i et lille opbevaringslager. I dag råder de over et 1500 m2 stort varehus og produktionsfacilitet placeret i Essex.  Bulkpowders.dk er en engelsk virksomhed, der høre under navnet Sports Supplements Ltd.

Visionen og målsætningen hos Bulkpowders.dk er, at tilbyde dig de bedste kosttilskud og præstationstilskud af den bedste kvalitet til den laveste pris.

Størstedelen af deres produkter, som du kan købe hos Bulkpowders.dk er egen produktion. Bulkpowders.dk går ikke på kompromis med kvaliteten og det betyder, at du på siden kan finde et analysecertifikat, som betyder, at produkterne er gennemtestet uafhængigt af leverandør.

Bulkpowders.dk arbejder sammen md få og kvalitetsbevidste leverandører. De skaber en langvarig relation til deres leverandører. Det betyder også, at de har større købekraft og opnår særdeles gode priser. Det kommer i sidste ende dig til gode, som forbruger, fordi du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten, mens du samtidig handler kosttilskud til de laveste priser i Europa.

Bulkpowders.dk har modtaget en række priser, fordi de gør det rigtigt godt. Det er dog ikke helt egen fortjeneste, for det er også kunderne, der kan tage æren – Uden dem ville Bulkpowders.dk ikke være til i dag.

De har modtaget følgende priser:

2010: 

 • Bulkpowders.dk blev på grund af deres fortsatte vækst udnævnt til Essex Countywide growing business of year.
 • Bulkpowders var også en af de 6 finalister ved £5 million HSBC Business thinking-konkurrencen. En konkurrence for fremsynede og innovative virksomheder.

2012:

 • Bulkpowders.dk var finalist ved East of England Business Awards.

2013:

 • De blev kåret som “Best Sports Nutrition Brand” af Natural Muscle.

Generelt er Bulkpowders.dk meget velanset på det internationale marked. De har også en række certificeringer på nogle af deres produkter, der også giver dig den tryghed omkring dine kosttilskud. De er f.eks medlem af ESSNA, som er stemmen for Sportsernæringsbranchen i Europa.

Sådan bruger du en rabatkode på Bulkpowders.dk

Der er mulighed for, at spare rigtig mange penge på Bulkpowders.dk. Normalprisen er allerede lavere end mange andre steder på grund af deres korte distribution. Derudover har du også mulighed for på nogle produkter, at opnå mængderabat. – Så du og dine venner eller dit hold kan spare endnu flere penge.

Hvis du modtager deres nyhedsbrev modtager du også automatisk information omkring unikke tilbud og samtidig modtager du også rabatkoder til Bulkpowders.dk. Ligeledes kan du også optjene point hver gang du handler på bulkpowders.dk og ombytte pointene til lækre produkter.

Her på Rabatbanditten kan du også altid se om der er aktuelle rabatkoder til Bulkpowders.dk.

For at vise dig, hvor nemt det er at gennemføre en god handel på Bulkpowdwers.dk kan du nedenfor se, hvordan du gør.

 1. Find en aktuel rabatkode til Bulkpowders.dk og gem den.
 2. Gå ind på Bulkpowders.dk og find de kosttilskud, som du har brug for.
 3. Læg dem i kurven
 4. Fortsæt til betaling, når du er færdig med at handle.
 5. Nu ser du en oversigt over din ordre
 6. Nedenfor i højre side finder du en boks, hvor du kan indtaste din rabatkode til Bulkpowders.dk.
 7. Tryk derefter på ”Brug kode”.
 8. Se også hvor mange Bulk Point du optjener på denne ordre.
 9. Log ind hos Bulkpowders.dk
 10. 10. Vælg leveringsmetode og betalingsmetode
 11. 11. Gennemfør til sidst din ordre
 12. 12. Nu skal du blot vente på, at forkæle din krop og velvære med kvalitets kosttilskud.

bulk powders rabatkode

Sådan finder du rundt på Bulkpowders.dk

Du finder en lang række kosttilskud og præstationstilskud, der alle har hver deres kvaliteter hos Bulkpowders.dk.  Så uanset om du skal bruge kosttilskud, der kan styrke din sportspræstationer eller du ønsker vægttab, så har Bulkpowders.dk udviklet produkter til disse formål.

På webshoppen finder du en overskuelig topmenu, som leder dig hen til netop den type af kosttilskud, som du har brug for.

Den første menu er ”Protein”. Herunder finder du næsten alle afskygninger af proteinprodukter. Vælg blandt andet æggeprotein, Proteinpulver, Proteinbarer og meget mere.

Under ”Sportsernæring” finder du produkter, der er særligt velegnet til brug ved sport. Denne kategori er endnu inddelt i nogle underkategorier, så du hurtigt kan finde de produkter, som er gode til netop din sport.

Under ”Godt Helbred” finder du kosttilskud, der er med til at holde din krop sund. Køb f.eks. vitaminpiller, Omega 3 tabletter. Du får dem både med og uden smag. Derudover finder du også kosttilskud, der kan forbedre din søvn og hjertehelbred.

Kæmper du med vægten kan du hos Bulkpowders.dk også købe produkter, der kan hjælpe dig med vægttab. Køb f.eks. lækre shakes eller fødevarer med et lavt kalorieindhold.

Derudover kan du også finde madvarer, i menuen af samme navn. Her finder du et velassorteret sortiment af nødder, sunde olier, mellemmåltider og meget mere.

Bulkpowders.dk er lavet 4 forskellige serier af kosttilskud, som alle har hver deres styrke.

Pure-serien er grundstenen hos Bulkpowders.dk og består af kun 1 enkelt ingrediens. Denne serie omfatter puvler, kapsler, tabletter, og Softgels. Du finder over 100 produkter inden for denne serie, så der er altså noget for alle, uanset om det er aminosyrer til Bodybuilderen eller Spirulina til den mere helseorienterede. 

Complete-serien er nøje sammensat af Bulkpowders.dk produktionsudviklingshold. Her er tale om produkter af meget høj kvalitet og på alle produkter kan du se nøjagtig hvad de indeholder.

Pro-serien er særlig velegnet til atleter, som ønsker tryghed omkring de kosttilskud, som de indtager. I ingredienslisten kan du se nøjagtigt hvad de indeholder. Flere af produkterne fra Pro-serien er akkrediteret hos Informed Sport, hvilket betyder, at produkterne jævnligt bliver tester for stoffer fra dopinglisten – Det er din tryghed.

Active-Foods er en madserie, som er nøje sammensat i samarbejde med nogen af verdens førende madproducenter. Alle ingredienser er nøje udvalgt og kun de bedste er valgt, så du får de bedste madvarer. Denne serie er særligt udviklet til aktive mennesker, der dyrker meget sport og har til formål at supplere de øvrige produktserier.

Vil du vide alt om kosttilskud?

Så kan du med fordel følge deres nyhedsbrev, hvor du får alt den nyeste viden inden for kosttilskud og sundhed. Derudover får du naturligvis også gode og unikke tilbud samt rabatkoder til Bulkpowders.dk. Du får altså ikke bare de laveste priser – Du sparer også penge på dine kosttilskud.  Det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet fra Bulkpowders.dk.

Du kan også læse med på deres blog, som finder øverst til venstre.

Det siger andre om Bulkpowders.dk

På Trustpilot.dk finder du over 800 anmeldelser af Bulkpowders.dk. Samlet set opnår de en rating på hele 8,9 ud af 10. Det må altså konkluderes, at Bulkpowders.dk holder hvad de lover. Derudover er andre kunder også meget glade for deres kundeservice og kreditere med glade anmeldelser for en fantastisk oplevelse.

Hvis du har lyst kan du selv læse anmeldelserne på Trustpilot.dk, men som udgangpunkt kan det konkluderes, at de har mange glade og tilfredse kunder.

Opret en kundekonto og optjen point.

Pointene kan du bruge til at indløse til alle dine favorit kosttilskud på Bulkpowders.dk. Du optjener point hver gang du handler på Bulkpowders.dk og du kan altid se din status under ”Min konto”, når du er logget ind.

Derudover har du også mulighed for at optjene point svarende til 100 kr. Det gør du ved at henvise en ven til Bulkpowders.dk. Nederst på webshoppen kan læse mere meget om hvordan du rent praktisk gør det.

Der er altså rig mulighed for, at spare endnu flere penge på dine kosttilskud.

Levering og betaling på Bulkpowders.dk

Hos Bulkpowders.dk kan du betale med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard samt Paypal. Handler du for mere end 500 kr. får du fri fragt på din ordre.

Alle ordre bliver sendt direkte fra Bulkpowders.dk i England og du kan forvente en leveringstid på 3-5 dage. Din ordre bliver leveret med enten DHL eller PostNord.


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 78 79 31 17

Handelsbetingelser

Unit 1, Gunfleet Business Park
Brunel Way
Colchester
Essex
CO4 9QX.

CVR: DK12739168

bulk powders på facebook