Bravo Tours har samlet de bedste tilbud til dig i sommerferien

Tilbud
Modtag alle de bedste Sommer tilbud fra Bravo Tours hver...Mere

Modtag alle de bedste Sommer tilbud fra Bravo Tours hver uge på email. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Rejselederne sikre den bedste service

Bravo Tours er et dansktalende rejseselskab, som har eksisteret siden 1998. Virksomhedens værdigrundlag er ’sund økonomi, velordnede forhold, god kvalitet og stærke samarbejdspartnere’, og missionen er klokkeklar: at sikre gæsterne verdens bedste ferieoplevelse gennem nærvær og en enestående service. Hos Bravo Tours er varemærket rejselederne, og her finder du udelukkende dansktalende rejseledere. Således er du garanteret klar og gnidningsfri kommunikation, uanset hvor i verden du tager til. Virksomheden beskæftiger mere end 120 veluddannede rejseledere, der står klar til at sikre dig den bedst mulige ferie og service i verdensklasse.

 

Spændende udflugter med dansktalende guider

Det er ikke altid lige let at navigere rundt i et fremmed land og vide, hvad der er værd at se. Derfor sørger Bravo Tours for at have et stort udbud af spændende arrangementer og lærerige udflugter, som gæsterne kan tilmelde sig og derved få lov at se andet end deres hotel – altid med en ekspert ved lige hånden. Da alle Bravo Tours’ guider er dansktalende, er der rig mulighed for at stille spørgsmål – også de mere komplicerede af slagsen – og få svar, som er til at forstå.

 

Charter, safari, krydstogt… Alt hvad hjertet begærer

Uanset hvilken slags ferie du er på udkig efter, har Bravo Tours noget for dig. De tilbyder alt fra den klassiske charterferie for dig, der trænger til at slappe af, til safari for dig, som vil have en på opleveren, til krydstogt for globetrotteren til golfrejser for entusiasterne. Hjemmesiden gør det nemt at finde den perfekte rejse, da du kan specificere din søgning ned til mindste detalje, som eksempelvis en destination med et vandland, de mest familievenlige ressorter, grupperejser eller hoteller med all inclusive. På hjemmesiden er der også et ratingsystem, så du kan se de mest populære destinationer og hoteller, bedømt af andre gæster, og på den måde være garanteret et godt ophold. Desuden tilbyder Bravo Tours både rejseforsikring og billeje, så du kan holde din rejse samlet ét sted og slipper for uigennemskuelige priser og forhandlere. Og skulle det ske, at du ikke ved, hvad dit rejsebehov er, kan Bravo Tours hjælpe dig på vej.

 

Bliv ringet op af en rejsekonsulent

Det hænder, at man trænger til ferie, men ikke kan gennemskue hvad der er mest fordelagtigt for dig. Bravo Tours tilbyder via deres hjemmeside, at du kan komme i kontakt med en af de erfarne rejsekonsulenter, som alle er eksperter i bestemte destinationer og områder. Du skriver blot kontaktoplysninger, hvornår du ønsker at rejse og dine ønsker til rejsemålet, og således kan du få råd og vejledning til din drømmerejse.

 

Rejs her og nu og spar penge

Hos Bravo Tours forhandles der også afbuds- og tilbudsrejser, som kan spare dig for rigtig mange penge, såfremt du har mulighed for at rejse her og nu eller inden for relativt kort tid. Via hjemmesiden er det nemt at finde en billig rejse til dig, der står klar med pakkede kufferter, eller dig, som blot higer efter at komme væk ned til sol og varme. Størstedelen af disse rejser er til de klassiske og mest populære feriedestinationer såsom Spanien, Grækenland og Tyrkiet, hvor du kan være 99 % sikker på godt vejr. Der flyves fra både Aalborg, Billund og Kastrup, så du behøver ikke bekymre dig om afstande – der er altid en rejse fra din lufthavn.

 

Bravo Tours – et rejsebureau, der tager socialt ansvar

CSR, Corporate Social Responsibility, er efterhånden et must for enhver virksomhed, men det er ikke altid til at gennemskue, hvad der ligger bag. Bravo Tours tager ansvar ved at støtte forskellige velgørenhedsorganisationer, blandt andet Røde Kors, som Bravo Tours sponsorer, og dermed støtter Bravo Tours forskellige af verdens brændpunkter ud fra Røde Kors’ mission – alt fra danske sygehuse til børnebyer i Afrika. Et andet samarbejde er mellem Bravo Tours og KidsAid Danmark, som støtter syge børn på børneafdelingerne på danske sygehuse. Slutteligt er Bravo Tours gået ind i kampen om at bevare næsehorns bestanden, og via sponsorater til Givskud Zoo er de med til at støtte forskning og bevaring.

 

Brug af kampagnekode og rabatkoder hos Bravo Tours

Det er muligt at opnå besparelser hos Bravo Tours ved at benytte “Rabatkoder” de kalder det dog Kampagnekoder. Få at spare penge ved dit køb af ferie skal du bare følge denne korte guide.

  1. Find den kampagnekode eller rabatkode der giver dig størst besparelse. Du kan finde de nyeste koder længere oppe på denne side.
  2. Tryk på “Se koden” og kopier denne.
  3. Du sendes nu til Bravotours.dk hvor du kan benytte dig af rabatten.
  4. Find din drømmerejse ved at benytte menuerne eller lave en søgning. Du kan også finde en afbudsrejse ved at trykke på menuen “Afbudsrejser”.
  5. Når du har valgt destination vil du blive sendt til “Vælg flyafgang”. Her kan du se et felt der hedder “Kampagnekode”. Det er her du skal indsætte din kode for at opnå rabatten på dit køb af drømmerejsen. Du kan se hvordan på billedet nedenfor her.
  6. Gå videre ved at tryk på “Søg” knappen.
  7. Fortsæt videre med at udfylde information og afslut ved at bekræfte dit køb.
  8. Dit køb af rejse hos Bravo Tours er nu gennemført.
  9. Du vil modtage bekræftelse på e-mail.
  10. Vi håber du er glade for dit køb hos Bravo Tours og din besparelse ved brug af kampagnekode eller rabatkode.

bravo-tours rabatkode og kampagnekode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 70 10 10 77

Om Bravo Tours

Bravotours på facebook