Få det billigste hotel med Booking.com

Tilbud
Du for altid den laveste pris hos Booking.com. Hvis du...Mere

Du for altid den laveste pris hos Booking.com. Hvis du mod forventning finder hotellet billigere andet sted matcher de prisen. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Booking.com rabatkoder og tilbud

Ingen reservationsgebyrer – Spar penge hos Booking.com

Tilbud
Find de billigste hoteller i hele verden hos Booking.com og...Mere

Find de billigste hoteller i hele verden hos Booking.com og spar penge. Du slipper også for reservationsgebyrer samtidig med, at du på nogle overnatninger har gratis afbestilling. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Medlemstilbud hos Booking.com – Gratis

Tilbud
Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Booking.com og få unikke medlemstilbud på...Mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Booking.com og få unikke medlemstilbud på hotelovernatninger i hele verden. Det er gratis at tilmelde sig hos Booking.com. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Vær sikker på at få den bedste pris på dine hotelovernatninger

Markedet for hotelovernatninger bugner af muligheder. Det kan være yderst vanskeligt at gennemskue priser, selv på ét bestemt hotel. Det samme hotel findes nemlig på så mange hotel hjemmesider, og priserne er ofte vidt forskellige. Det er jo aldrig rart at blive snydt, og den risiko er desværre til stede på et marked som dette, hvor udbuddet er enormt. Men på Booking.com kan du ånde lettet op. Denne hjemmeside har ikke bare én pris, som du efterfølgende selv skal sammenligne med dusinvis af andre hjemmesider for at være sikker på, at du har fundet den laveste pris det hotelværelse, du er interesseret i at booke. Nej, Booking.com er en hotelside, som foretager denne omfattende prissammenligning for dig. Derfor skal du aldrig bekymre dig om, om du nu også får den laveste pris, for det gør du. Og hvis du mod al forventning finder et hotel til en lavere pris på en anden hjemmeside, så behøver du ikke at bestille hotellet derigennem, for Booking.com matcher altid prisen, hvis du kontakter dem og fortæller, hvor du har fundet en lavere pris på et givent hotel.

 

Mange hoteller i hele verden og mange fordele

At Booking.com formidler kontakt til mange hoteller i hele verden er ikke en skrøne. Faktisk har hjemmesiden mere end en million hoteller spredt ud over hele verden, som du kan booke. Det er med andre ord svært at finde byer og distrikter, hvor Booking.com ikke kan opliste hoteller, når du søger på en given destination.

Når du så finder frem til et hotel, som du er interesseret i at booke, kan du glæde dig over, at du efter en eventuel bestilling har fuld fleksibilitet i forhold til at ændre din ordre. Og der skal kun nogle ganske få klik til, hvis du ønsker at foretage en given ændring.

Når du vælger hotel, har du også masser af brugeranmeldelser at læne dig opad. Det kan være rart at få andre gæsters ord for, at et hotel er godt at bo på. Det er bare mere troværdigt at høre virkelige gæster anmelde et hotel i modsætning til hotellernes egne selv lovprisninger.

Når du er på farten, kan du downloade Booking.com’s app, og på dén kan du have din hotel bekræftelse. Det betyder, at du nemt kan fremvise din ordrebekræftelse til receptionen, når du ankommer til dit hotel og er klar til check-in. Hvis der mod forventning opstår problemer undervejs, har Booking.com et kundeservice team, som altid kan kontaktes. Det kan for eksempel være, at dit hotelværelse er dobbeltbooket, men det er ikke værre, end at en kundeservicemedarbejder så finder et erstatnings hotel af minimum samme kvalitet som det hotel, du oprindeligt bestilte. I hotelbranchen er service naturligvis en selvfølge.

 

Nem og overskuelig hotel hjemmeside

Booking.com er en meget brugervenlig hotelhjemmeside. Du har hele tiden et godt overblik. På startsiden kan du ikke undgå at se søgefeltet, hvor du skal indtaste den by, som du gerne vil finde et hotelværelse i. Efterfølgende udfylder du eksakte datoer, antal værelser og personer, der skal overnatte. Herefter kommer der i listeform en oversigt over de hotelmuligheder, som er tilgængelige på den indtastede destination. Du kan derefter vælge det hotel, som du vil bestille.

booking-com-rabatkode

Du kan blive medlem – det betaler sig

På Booking.com belønnes loyale kunder. Det sker ved, at du bestiller dine hotelovernatning på hjemmesiden, men også ved at du tilmelder dig med e-mail, hvilket betyder, at du får adgang til en masse ekstraordinære medlemstilbud. Når Booking.com allerede sammenligner priser på nærmest samtlige hotelhjemmesider og desuden matcher lavere priser fundet hos andre udbydere, så er det intet sats at melde dig ind hos Booking.com – for det åbner tilmed for, at du kan høste alle de medlemsfordele, som jævnligt dukker op i din indbakke.


Kontakt oplysninger

Telefon: 43 31 49 53

Vilkår og betingelser