Spar 11% på alle produkter hos Bomo

Kode
Skriv vores rabatkode i feltet gavekort for at aktivere din...Mere

Skriv vores rabatkode i feltet gavekort for at aktivere din rabat. Mindre

Hvem er Bomo?

Webshoppen sælger et unikt og bredt udvalg af filt & læder sleeves, som giver din laptop et lækkert look. Her vil du finde et unikt sortiment af tilbehør til din laptop, der vil få dine venner til at rødme af misundelse. Bomo.dk har varelager i Odense, men sender ordrer ud til hele Danmark.

Udover tilbehør til laptop så finder du også et bredt udvalg af kabler og opladere til mobil & tablet. Hos Bomo finder du et bredt udvalg af de populære lightning kabler & adapters, der egner sig perfekt til iPhone & iPad. Du kender sikkert problemet med kabler der hele tiden stopper med at oplade? Det har Bomo gjort noget ved. I udvalget af opladere vil du særligt finde et solidt udvalg af MFI kabler, altså kabler som er godkendt og certificeret af Apple. Med et MFi kabel undgår du at modtage nogen fejlmeldinger, når du oplader din iPhone/iPad. Du kan også købe helt almindelige uoriginale lightning kabler, hvis du ikke vil betale en formue for et originalt eller MFI kabel.

 

Fordele ved at købe hos Bomo.dk

Hurtig levering:

Når du køber hos bomo.dk, bliver din pakke leveret indenfor 1-2 dage. Ordrerne bliver sendt med DAO, hvilket betyder, at 99% af alle leveringer sker under 24 timer. Du har mulighed for at din pakke bliver leveret til din adresse eller en udvalgt pakkeshop.

Prisgaranti:

Hvis du skulle finde den samme vare billigere et andet sted, så matcher Bomo prisen. På den måde vil du altid være sikker på, at priserne hos Bomo er konkurrencedygtige.

90 dages fuld returret:

Hos Bomo har de forlænget den almindelige 14 dages fuld returret til 90 dage. På den måde kan du handle med ro i maven, når du shopper hos Bomo.

Lave fragtpriser:

Det kan være en træls oplevelse, at skulle betale dyre domme for at få afsendt sin pakke. Hos Bomo er fragtpriserne presset i bund, så du kan få nogle gennemsigtige og overkommelige fragtpriser. Priserne starter fra kun 17 kroner. Hvis du køber for over 300 kroner, så betaler Bomo for fragten.

Spændende produktudvalg:

Det som gør Bomo.dk særligt unikt er deres produktudvalg. Her er der virkelig lagt et stort arbejde i at finde de bedste og mest unikke produkter. Mange af produkterne du finder hos Bomo, vil du ikke kunne finde andre steder.

God service:

Glade kunder kommer igen. Det princip lever de efter hos Bomo.dk. Derfor gør de alt for at yde en god service, så kunden får en god oplevelse. Derfor har du altid mulighed for at fange deres support på telefon, mail eller SMS. Hver mandag og onsdag har du også mulighed for at ringe til dem helt frem til klokken 22:00.  


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon:  51 97 62 96

Nylund I/S – bomo.dk

Sivmosevænget 2L
5260 Odense S
Danmark

CVR. Nr. 38252836