Få 5% rabat på dit indkøb

Kode
Brug denne rabatkode og få 5% når du køber hos...Mere

Brug denne rabatkode og få 5% når du køber hos Boligalarmer.dk Mindre

Få gratis fragt hos Boligalarmer

Kode
Benyt rabatkoden og få gratis fragt på dit indkøb hos...Mere

Benyt rabatkoden og få gratis fragt på dit indkøb hos Boligalarmer.dke Mindre

Sikr dit hjem med en alarm fra boligalarmer.dk – helt uden abonnement

I Danmark oplever vi et faldende antal indbrud i hjemmet, men dette betyder ikke, at vi som indbyggere ikke skal blive bedre til at sikre vores hjem mod ubudne gæster. Særligt dage som nytårsaften, hvor folk fester, spiller høj musik eller er ude at se på fyrværkeri og generelt er uopmærksomme, har indbrudstyvene travlt. Derfor kan det være en fordel at investere i et alarmsystem, så du hele tiden kan sikre dit hjem mod uvedkommende, hærværk og lignende. Det er rart at være på den sikre side, hvis uheldet nu skulle være ude.

 

Boligalarmer.dk tilbyder dig alarmsystemer og pakkeløsninger, som du kan installere i dit hjem. Fordelen ved alarmer fra boligalarmer.dk er, at de ikke kræver dyre abonnementer, men er GSM-alarmer, og altså fungerer på den måde, at du koder et nummer ind, som bliver kontaktet ved aktivering af alarmen. Det kan f.eks. være din nabo, der i tilfælde af, at du er ude at rejse, får en SMS om, at din alarm er gået i gang. Din nabo vil i langt de fleste tilfælde have mulighed for at reagere væsentlig hurtigere end et tilknyttet vagtselskab ved at tage hjem til dig og se, hvad der foregår samt tilkalde politiet, hvis der er ubudne gæster på matriklen. Desuden er naboen noget billigere, end hvis du er nødsaget til at betale professionelle vagtfirmaer.

 

Et bredt udvalg af alarmer til hjemmet og haven

På boligalarmer.dk forhandles der mange forskellige alarmer til forskellige formål. Her kan du investere i en tyverialarm mod ubudne gæster, videoovervågning til din ejendom, brandalarmer og laserhegn. De fleste overvågningskameraer har night vision, så skal du overvåge noget om natten, kan du med fordel købe sådan et. Brandalarmerne er i høj kvalitet og opdager røgen i tide, så du kan nå at slukke branden, inden den udvikler sig. Hos Boligalarmer kan du købe tre forskellige slags brandalarmer: batteridrevne, elektriske og serieforbundne. Med serieforbundne røgalarmer aktiveres alle alarmerne, når en af alarmerne detekterer røg, så bor du i et større hus,, eller sover du meget tungt, kan du f.eks. installere en i køkkenet og en i soveværelset, så du er helt sikker på at vågne, hvis den aktiveres.

 

Et laserhegn er meget ideelt til f.eks. byggepladser, hvor der er adgang forbudt for uvedkommende, og fungerer ved hjælp af en sender og en modtager, der sender en usynlig stråle hinanden imellem, og brydes denne stråle, aktiveres et internt relæ. Sender og modtager er begge sorte, så de er nemme at skjule, og de fås med forskellige rækkevidde fra 30 til 100 meter.

 

Tilpas dit alarmsystem

Til alle TrueGuard tyverialarmerne medfølger fjernbetjeninger, manualer, alarmpanel m.m., og du får mulighed for at tilknytte flere forskellige telefonnumre til den samme alarm, så du ikke er på spanden, hvis f.eks. din nabo er ude at rejse. Alle alarmpakkerne er trådløse, og desuden fås de med dyreimmune bevægelsesmeldere, så du kan lade dit kæledyr blive hjemme uden risiko for, at din alarm går i gang. Du får besked ved strømudfald, og der er desuden mulighed for tilkøb af en masse ekstraudstyr som f.eks. en briklæser, der er særligt velegnet til børn, da de ikke skal huske en pinkode, men blot føre en brik henover en magnetlæser. Der medfølger en app, så du kan kontrollere din alarm direkte fra telefonen, til- og frakoble den, ændre kode samt forbinde din alarm til andre devices. Appen er ganske gratis og giver dig adgang til mange af din alarms funktioner, så du altid har dem lige ved hånden og kan styre din alarm, uanset hvor du er. Så kan du føle dig tryg døgnet rundt.

 

Sådan bruger du en rabatkode hos boligalarmer.dk

Kan du se fidusen i et smart overvågningssystem i hjemmet, så finder du et enormt udvalg på boligalarmer.dk. Det er dog relativt dyrt udstyr, og derfor er det oplagt at benytte en rabatkode, så du kan spare penge. Nedenfor finder du en vejledning til, hvordan du benytter din rabatkode til boligalarmer.dk:

 

  1. Kopiér den kode, du finder mest fordelagtig her fra siden
  2. Vælg det alarmsystem, du gerne vil købe og læg det i kurven
  3. Tilføj evt. ekstraudstyr eller fortsæt uden.
  4. Fortsæt til betaling. Her skal du indtaste dine oplysninger, samt vælge metode for betaling og levering. Du har mulighed for at betale med Viabill, som tilbyder dig rentefri delbetaling på op til 3.000 kroner. Det er smart, hvis du ikke har råd til din alarm nu og her
  5. I feltet ’Rabatkode’ kan du indløse den kode, du har fundet på Rabatbanditten. Indsæt blot koden og tryk ’Indløs’. Rabatten bliver automatisk fratrukket
  6. Tryk på ’Gennemfør ordren’ og betal for dine varer, såfremt du ikke betaler med Viabill. Købet er nu afsluttet.

boligalarmer rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 70 23 99 66

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

Boligalarmer.dk ApS
Bassinbuen 4
4700 Næstved

boligalarmer på facebook boligalarmer på Twitter boligalarmer Google-plus