Ups! Ingen rabatkoder fundet.

Der er ingen rabatkoder til denne butik, kig tilbage senere.

Et udvalg som giver genlyd

Det er bestemt ingen hemmelighed, at Bodyman leverer en bred vifte er gode produkter, som både passer til mænd og kvinder. Det er samtidig værd at nævne, at Bodyman forsøger at ramme alle, som gør noget ved deres krop og træning. Det behøver derfor ikke kun være henvendt til de største vægtløftere, eller de mest trænede crossfittere. Der er nemlig plads til alle, og det er imponerende, hvordan udvalget formår at spænde så bredt.

Der er heller ikke meget at komme efter, når man spørger de mange kunder, som jævnligt handler hos Bodyman. Anmeldelserne på Trustpilot taler nemlig et ret ensidigt sprog om, at der virkelig leveres en fremragende service, og at folk er glade for at handle hos Bodyman. Det gør det selvfølgelig mere betryggende, når man skal handle der, for træningsudstyr og tilskud er noget, som man virkelig har brug for at kunne stole på, før man benytter sig af det.

Det mest imponerende ved Bodyman er, at udvalget dækker over det hele. Hvis du er på jagt efter et par høretelefoner af høj kvalitet, som du kan træne med, så finder du det her, og hvis du skal have nogle kosttilskud, som øger din fedtforbrænding, muskelmasse eller som gør dig mere udholdende, så er det også det rigtige sted, du er kommet til. På den måde kan man roligt sige, at udvalget dækker alle former for træning – om det så er vægtløftning, boksning eller langdistanceløb.

Fremragende tilbud

Bodyman er særdeles kendt for de mange gode tilbud, som jævnligt ruller ind på siden. Der findes selvfølgelig nogle produkter, hvor prisen er forholdsvis fast, men der er bestemt også mulighed for at gå på tilbudsjagt – og ende ud med de produkter, man ledte efter. Der er som regel super gode rabatter på langt de fleste produkter, og derudover er der mulighed for at udnytte rabatkoderne fra Rabatbanditten, så man får endnu mere ud af sit køb.

De gode priser betyder dog ikke, at serviceniveauet falder. Tværtimod er Bodyman kendt for at have en rigtig god kontakt med deres kunder, og de står selvfølgelig altid til rådighed, hvis nogle har brug for vejledning eller lignende. På den måde er Bodyman en side, hvor man hurtigt kommer til at føle sig tryg, når man handler.

Er du på udkig efter en gave til andre, så er det nemt at handle hos Bodyman. Hvis du kender produktnavnet, vil du hurtigt kunne finde det, og ellers er det oplagt at købe et gavekort til butikken, så vedkommende selv kan udpege de rigtige produkter.

Ønsker du at fortryde et køb eller returnere en vare, så er det selvfølgelig helt okay hos Bodyman. Så længe varen er intakt, vil du indenfor de gældende fortrydelsesbetingelser altid kunne få dine penge tilbage eller bytte varen til noget andet. Er du i tvivl, kan du selvfølgelig altid kontakte kundeservice, som står klar til at hjælpe dig med at komme videre. Dette er endnu et område, hvor Bodyman er kendt for at levere varen altid. Du kan med andre ord roligt vælge at handle hos Bodyman, hvis du gerne vil sikre dig det højst mulige kvalitet til din træning. Det er samtidig en side, som er kendt for lynhurtig og præcis levering, og man går sjældent helt galt i byen, hvis man vælger at handle hos Bodyman.

Sådan bruger du rabatkoderne hos Bodyman

Når du har udvalgt dine produkter, vil du selvfølgelig gerne udnytte al den rabat, som du har læst så meget om. Men hvordan er det nu lige, man gør? Det er faktisk super simpelt, og det er ikke noget, du kommer til at spilde mange kræfter på. Her får du en kort guide, så du hurtigt og nemt kan få styr på dine rabatter, når den tid kommer.

  1. Først og fremmest skal du finde den rigtige rabatkode. Der findes hos Rabatbanditten et hav af koder, som kan bruges på forskellige sider. Du søger på Bodyman, og din kode vil dukke op. Den kopierer du eller skriver ned, så du har den klar
  2. Herefter besøger du Bodyman.dk, hvor du går på opdagelse i det store udvalg og finder de produkter, du gerne vil købe
  3. Nu går du til indkøbskurven, som du finder øverst i højre hjørne. Her vil du kunne se alle de produkter, du har puttet i kurven. Ønsker du fortsat disse produkter, indtaster du rabatkoden i feltet ”rabatkode”
  4. Herefter er du faktisk klar til at gennemføre din betaling, og du vil have dine produkter hos dig snarest.

Kontakt oplysninger

Telefon:  81114649 (mandag-fredag, 9-15)

E-mail:  [email protected]

Læs alle fitness nyheder her

Adresse:

Bodyman ApS

Lyngvej 1b

DK-9000 Aalborg

CVR: 28297394