Ups! Ingen rabatkoder fundet.

Der er ingen rabatkoder til denne butik, kig tilbage senere.

Gode hudplejeprodukter på nettet

Mange – både mænd og kvinder – går op i hudpleje og kvaliteten af deres plejeprodukter. Derfor kan du på bodylux.dk udelukkende finde kvalitetsprodukter, som vil glæde og gavne din hud. De forhandler nogle af de bedste og mest anerkendte mærker såsom Beaute Pacifique, GOSH og Badeanstalten, og de er naturligvis officielle forhandlere af alle deres produkter. Det er din garanti for, at du faktisk får det produkt, du regner med. Ved at handle hudplejeprodukter på nettet er det nemt og overskueligt, da du i ro og mag kan sidde og studere udvalget. Desuden kan du effektivt målrette din søgning, så du kun får vist produkter, der er relevante for dig, og ikke skal igennem et hav af irrelevante ting og sager, ligesom man nogle gange skal i en fysisk butik.

Grundig vejledning

Nu tænker du måske, at det er svært at få ordentlig vejledning, når man handler på nettet, men det gælder heldigvis ikke hos bodylux.dk. Her står der udførlige beskrivelser af alle produkter – herunder hvad de er gode til, hvordan du udnytter deres potentiale bedst muligt og små tips og tricks til supplerende pleje. På den måde får du altså en god viden omkring produktet, så du ved, hvad det er, du får. Desuden kan du ringe til deres kundeservice og få råd og vejledning, så du er sikker på at få fingrene i de produkter, din hud har allermest brug for.

Prisgaranti på alle deres produkter

Ud over at bodylux.dk går op i kvalitet, så går de også op i at tilbyde deres kunder de bedste varer til de bedste priser. Derfor er der prisgaranti på alle produkterne på hjemmesiden. Finder du således det samme produkt til en lavere pris et andet sted, sender du blot et link til den anden side med en kommentar, når du placerer din ordre, og så prismatcher de. På den måde kan du altid være sikker på at få markedets bedste pris hos bodylux.dk, og så slipper du for at skulle bestille fra alle mulige forskellige sider.

Blog og brevkasse

Bodylux.dk er mere end blot en webshop. Det er også en platform, hvor du kan dykke ned i hudplejens univers og lade dig inspirere og lære mere. På siden finder du nemlig en blog, hvor du kan læse alverdens spændende indlæg om alt lige fra særlige ingredienser i din hudpleje, til hvordan du lægger den perfekte neglelak eller nytårsmakeup. Her kan du altså blive klogere og finde guider til mange forskellige ting, og på den måde får du mest muligt ud af din gode hudpleje. Ydermere kan du skrive til deres brevkasse, hvis du har spørgsmål til din hud og din hudpleje. På den måde kan du få hjælp til diverse problemer, og samtidig kan andre få glæde og gavn af dine spørgsmål.

Naturlige produkter

Noget af det vigtigste for dem, der står bag bodylux.dk, er, at de forhandler lækre og naturlige produkter. Derfor har de udvalgt et sortiment af varer, som er milde og skånsomme for din hud, og som er lavet på de allerbedste ingredienser, man kan finde. Det giver dig det bedst mulige resultat og sikrer, at du ikke irriterer din hud i stedet for at pleje den. Produkterne er ikke nødvendigvis fri for naturlig parfume, men de er så milde som overhovedet muligt, og det vil din hud uden tvivl sætte pris på. Vil du have hudpleje fra bodylux.dk endnu billigere? Så benyt en rabatkode fra Rabatbanditten, næste gang du handler.

Du bruger din rabatkode således:

  1. Find dit ønskede produkt
  2. Du tages nu direkte til din indkøbskurv
  3. Vælg ”Handel videre”, hvis du skal have flere ting
  4. Når du er færdig med at handle, indtaster du din rabatkode i feltet ”Indtast kode her”
  5. Tryk på ”Til betaling”
  6. Gennemfør bestillingen


Kontakt oplysninger

Telefon: 69135300

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

Bodylux.dk
CO/E-commerce ApS
Systemvej 12
9200 Aalborg SV
CVR: 35650938