Få 10% rabat på alle juleindkøb hos Blomsterbergs

Kode
Brug denne rabatkode og få få 10% rabat på dine...Mere

Brug denne rabatkode og få få 10% rabat på dine juleindkøb hos Blomsterbergs webshop. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Få 10% rabat på alt i webshoppen

Kode
Med denne rabatkode for du 10% rabat på alt i...Mere

Med denne rabatkode for du 10% rabat på alt i webshoppen hos Blomsterberg. Mindre

Fri frag ved køb over 399 kr.

Tilbud
Du for gratis fragt når du handler for over 399...Mere

Du for gratis fragt når du handler for over 399 kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Blomsterbergs

Mette Blomsterberg er en af Danmarks absolut dygtigste konditorer – den ukronede kagedronning, kunne man fristes til at kalde hende. Derfor må man også regne med, at hun ved, hvad hun laver, og har helt styr på, hvad der er cremen af cremen inden for konditori. Mange års erfaring med bagning og pyntning af kager har naturligvis givet hende en dybdegående viden om udstyr, og det har resulteret i hendes helt eget mærke: Blomsterbergs.

Blomsterbergs er et mærke af ypperste kvalitet – specielt udviklet af Mette Blomsterberg selv i samarbejde med et særligt team af eksperter, så du får de ultimative bage- og dekorations redskaber, der kan få enhver til at lave kager og desserter som en professionel og desuden servere dem, som ejede du en fin restaurant. Produkterne er, foruden at være af høj kvalitet, meget smukke og æstetiske – minimalistiske men elegante. Der er kræset for detaljen, og alle serveringsartikler har et unikt og eksklusivt touch, som komplementerer enhver servering uden at tage opmærksomheden fra det, det i virkeligheden handler om.

Hvad end du er nybegynder eller garvet i et køkken, kan Blomsterbergs udstyr hjælpe dig til at opnå perfekte resultater gang på gang.

 

Alt indenfor bagning og dekoration – og så lige lidt mere

Konditori er en kunst, der kræver både kreativitet, tålmodighed og præcision. På Blomsterbergs webshop kan du købe udstyr, der kan få selv den kedeligste kage til at ligne noget fra et professionelt bageri. Du kan altså finde udstyr, der skal bruges til bagning, som f.eks. præcisions køkkenvægte, infrarøde termometre for eksakt måling af temperaturer, viskestykker, gryder, pander, skåle, bageforme og lignende. Til at dekorere selve kagen eller desserten med, kan du købe spatler, udstikkerforme, diverse jern og knive, sprøjter og tyller, og for den smukkeste præsentation af din dessert hører sig naturligvis flotte og unikke skåle, glas og serveringsfade til. Alle produkter er afprøvet af Blomsterberg selv, så du kan være helt sikker på, der er noget at komme efter – og sandsynligvis også ting, du slet ikke vidste fandtes.

Du kan desuden ekvipere Mette Blomsterbergs kogebøger, så du kan bage kager og desserter, præcist som hun gør det, og få lov til at bruge alt det udstyr, du kan finde på webshoppen.

Med produkter fra Blomsterberg bliver det aldrig kedeligt at stå i køkkenet.

 

Samlet shopping fra 12 forskellige webshops

Når du shopper varer fra Blomsterbergs webshop, får du samtidig adgang til 11 andre shops, som du kan finde øverst på siden. Det vil sige, at du kan samle alle dine køb og opnå fri fragt fra de i alt 12 forskellige sites; det eneste, det kræver, er, at du handler varer for mere end 399 kroner, men med så mange forskellige steder at handle fra er det ingen sag. Så kan du shoppe dekorationsudstyr, elektronik, interiør og meget, meget mere. Desuden får du dag-til-dag levering mandag til torsdag, hvis du bestiller før kl. 17, og således kan du altså få glæde af dit nye udstyr allerede fra i morgen – så er det bare med at få inviteret gæsterne med det samme.

 

Sådan bruger du en rabatkode på Blomsterbergs

  1. Gå på metteblomsterberg.dk og læg dine varer i kurven.
  2. Hernæst skal du trykke på ikonet af indkøbsvognen i øverste højre hjørne. Dette bringer dig til første trin i betalingsprocessen.
  3. På Rabatbanditten skal du kopiere den kode, du gerne vil bruge.
  4. Gå tilbage til Blomsterbergs webshop og indsæt koden i gavekode-feltet under oversigten af dine varer. Husk at trykke ’Indløs gavekode’-
  5. Fortsæt til kassen.
  6. Vælg metode for levering og hvor pakken skal leveres til.
  7. Fortsæt og betal for dine varer.
  8. Afslut købet.

blomsterberg rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon; +45 8816 7626

E-mail: [email protected]

Salgs og leveringsbetingelser

metteblomsterberg på Youtube metteblomsterberg på facebook