Køb 5 Badmintonrør 100 kr. pr. rør

Tilbud
Du for 60 fjerbolde i alt. Gratis fragt og levering...Mere

Du for 60 fjerbolde i alt. Gratis fragt og levering inden for 1-3 dage fra billigebolde.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Billigebolde rabatkoder og tilbud

Spar op til 50% på Badminton udstyr

Tilbud
Der er lige nu massere af gode tilbud på Badmintonketcher, Badminton greb...Mere

Der er lige nu massere af gode tilbud på Badmintonketcher, Badminton greb og meget mere hos Billigebolde.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

De bedste Fjerbolde til lave priser

Tilbud
Hos Billigbolde har kan du købe Tournament fjerbolde til gode priser.
Se Rabat
100% Succes

Køb alt til badminton hos Billigebolde

Tilbud
Hos Billigebolde har de alt hvad man skal bruge til...Mere

Hos Billigebolde har de alt hvad man skal bruge til badminton. Se deres store udvalg og køb hvad du skal bruge til gode priser. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fjerbolde i høj kvalitet

Hos BilligeBolde har man gennem mange års erfaring specialiseret sig indenfor salg af fjerbolde, og virksomheden kan derfor tilbyde dig nogle af de bedste bolde til nogle af markedets skarpeste priser fra blandt andet det meget anerkendte mærke Yonex. Alle fjerboldene fra BilligeBolde er kvalitetstestede af dygtige og erfarne badmintonspillere, så du kan være helt sikker på, at du får et ordentligt og ensartet produkt, når du handler der. Du kan både købe fjerbolde af rigtige fjer og fjerbolde af nylon, så du kan vælge lige netop den slags, der passer dit spil. Desuden findes boldene både i en høj- , middel- og lavhastighedsudgave, alt efter hvor rutineret du er, og på hvilket niveau du spiller. Du får mængderabat ved køb af flere rør, så der er mange penge at spare, og det kan derfor godt betale sig at købe stort ind. Er I en klub, der skal bruge mange bolde, har billigebolde.dk et særligt klubtilbud, som I med fordel kan benytte jer af, hvis I ønsker at spare penge som f.eks. kan bruges på nyt klubtøj, dygtige trænere eller andet.

Billigebolde.dk er det perfekte sted for både den professionelle badmintonspiller og dem, der blot spiller det på hobbyplan, og der er bolde til ethvert behov og niveau. Alle boldene kommer i fugtrør, så du kan opbevare dem sikkert og tørt, når du ikke bruger dem.

 

Ekstraudstyr til badmintonspillere

Som badmintonspiller er der selvfølgelig andre ting end boldene, der er vigtige, som f.eks. ketsjeren og det rette udstyr hertil. For at sikre dig et fyldestgørende sortiment har billigebolde.dk valgt at forhandle ketsjere, grip-tape i forskellige farver og materialer, udskiftningsstrenge og tasker. Så er du godt klædt på til sæsonstart, og du skal ikke bekymre dig om at skulle rundt i et hav af forskellige butikker for at få fat i det rette udstyr – køb det hele samlet hos billigebolde.dk og spar tid og penge.

På Trustpilot udtaler kunderne blandt andet, at billigebolde.dk har fremragende bolde, hurtig levering, god service og attraktive priser – især på greb. Kig selv ind og find dit rette ekstraudstyr til meget attraktive priser.

 

Billig fragt – billige priser

Hos billigebolde.dk får du ikke bare gode priser på bolde og udstyr, for det er der selvfølgelig ikke meget ved, hvis du skal betale alt det sparede på at få dine varer leveret – derfor tilbydes du gratis fragt ved køb over 299 kr., hvilket er endnu en god grund til at købe flere bolde på én gang. Skulle beløbet ikke overstige 299, koster fragten dog kun 39 kr. De lave priser på fjerbolde skyldes, at billigebolde.dk er i direkte kontakt med deres leverandører og altså ikke skal betale for fordyrende mellemled, som også vil have en bid af kagen. Du får direkte levering, og derfor kan de sælge deres produkter så billigt – helt uden snyd.

Du får lynhurtig levering, faktisk kun 1-3 hverdage, og ved køb af 3 rør eller derover får du ovenikøbet dag-til-dag levering, hvis du bestiller inden kl. 14.

Skulle du have spørgsmål til din ordre, nogle produkter eller lignende, sidder kundeservice klar til at hjælpe dig på chat eller e-mail, hvor du får svar indenfor 1 time. BilligeBolde er god service og ærlige produkter til priser, alle har råd til at betale.

 

Sådan indløser du din rabatkode hos billigebolde.dk

 1. Vælg din rabatkode til billigebolde.dk her på siden
 2. Kopiér koden
 3. Vælg den ønskede mængde fjerbolde og læg dem i kurven
 4. Gå til indkøbskurven
 5. Gennemse din ordre for fejl og mangler
 6. Fortsæt til næste trin
 7. Udfyld felterne med de påkrævede oplysninger
 8. Indsæt din rabatkode i rabatkode-feltet til højre og tryk ’Brug’
 9. Fortsæt til forsendelsesmetode
 10. Vælg forsendelsesmetode
 11. Betal for dine varer
 12. Afslut købet.

billigebolde rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 51 90 45 46

E-mail: 

Vilkår

Adresse:

Cikorievej 40
5220 Odense SØ, Danmark

CVR 36465980

billigebolde på facebook