Spar op til 82% på solbriller

Tilbud
Du kan spare op til 82% på solbriller hos bilablau. De...Mere

Du kan spare op til 82% på solbriller hos bilablau. De har et stort udvalg så du kan helt sikkert finde nogen du synes om. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Bilablau rabatkoder og tilbud

Spar op til 90% på ver 30.000 varer

Tilbud
Hos bilablau kan du spare op til 90% på massere...Mere

Hos bilablau kan du spare op til 90% på massere af produkter. De har over 30.000 luksusvarer og mærker. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 80% på Tøj & Accessories

Tilbud
Skal du købe tøj ? Hos Bilablau kan du spare...Mere

Skal du købe tøj ? Hos Bilablau kan du spare op til 80% på massere af tøj og accessories. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Op til 60 % rabat på ure

Tilbud
Hos Bilablau kan du lige nu spare op til 60% på...Mere

Hos Bilablau kan du lige nu spare op til 60% på ure. De har massere af forskellige modeller både til Mænd og Kvinder. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Særligt tilpasset sortiment

Bilablau er en medlemsklub, hvor du via et månedligt abonnement til blot 89 kr. får adgang til at væld af gode tilbud med besparelser på op til 90 %. Medlemskabet er gratis de første 14 dage og kan afmeldes til enhver tid. Du finder produkter fra mange forskellige produktkategorier, og det er derfor svært at finde et overordnet tema for webshoppen andet end, at det er billigt. Produktkategorierne spænder vidt, lige fra parfumer og makeup til køkkenmaskiner og fitnessudstyr. Det betyder altså, at du finder stort set alt, hvad hjertet begærer, og produkter du måske ikke anede fandtes. Alle varerne er stærkt nedsatte, da Bilablaus hovedformål er at sælge varer til markedets skarpeste priser, og hvis du som kunde har en idé til noget, du gerne vil have på webshoppen – ja, så er det blot at sende dem en mail. Hos Bilablau er sortimentet nemlig baseret på kundernes ønsker og behov.

 

Prøv blot at tage et kig på webshoppen, og du vil med garanti finde et produkt, du ikke kan leve uden – den eneste ulempe er, at det kan være svært at stoppe igen.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind gavekort

Med et så stort sortiment som Bilablau har, kan det være svært at følge med i, hvad der er nyt på webshoppen og særligt fordi, der bliver tilføjet nye varer til sortimentet hele tiden. Med Bilablaus nyhedsbrev skal du imidlertid ikke bekymre dig om at gå glip af gode tilbud igen, da du som abonnent sikrer dig, at alle nyheder ryger direkte i din indbakke, både om nye varer og gode tilbud. Du deltager ovenikøbet i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr., som du kan bruge på webshoppen, og med de lave priser rækker 1.000 kr. rigtig langt. Således er der altså mange gode grunde til at tilmelde sig nyhedsbrevet, og det eneste det kræver af dig er din e-mail. Det er helt uden binding, og du kan til enhver tid afmelde dig.

 

Hurtig fragt og billig levering

Når du handler hos Bilablau, får du fri fragt ved køb over 250 kr., og med det store udvalg af lækre og sjove varer, er det svært at holde sig under. Desuden får du altid lynhurtig levering, ofte indenfor 1-2 hverdage efter afgivet bestilling. Leveringen foregår med GLS og Post Danmark, og du kan enten få leveret varerne direkte til døren eller til en af Post Danmarks eller GLS’ mange afhentningssteder, så du kan hente din pakke, når det passer dig.

Lever produktet ikke op til dine forventninger, falder ikke i din smag eller har du bare fortrudt, får du 30 dages fuld returret mod lovens krav om 14 dage, hvilket altså er en service udover det sædvanlige. Desuden er Bilablau certificeret med ePay, hvilket er din garanti for hurtig, nem og sikker betaling – hver gang.

 

bilablau-rabatkode

Anmeldelser lyver ikke

En god måde at se en webshop an er ved at læse deres anmeldelser på Trustpilot, da disse er skrevet af andre kunder, som selv har handlet på siden.

På Trustpilot scorer Bilablau 7,8 stjerner ud af 10, hvilket må siges at være en rigtig flot score baseret på mere end 750 anmeldelser. Her roses de blandt andet for god kundeservice, nem retur, lynhurtig levering og selvfølgelig deres flotte priser.

Desuden har du altid mulighed for at anmelde et produkt på Bilablaus webshop, så andre kunder kan læse om produktet, dets egenskaber og funktionalitet og om din overordnede oplevelse med produktet. På den måde hjælper du andre kunder til at foretage de bedste valg, og således får alle mere gavn af hjemmesiden og produkterne.


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: +45 71 99 21 42

Vilkår og betingelser

Bilablau ApS

Teglbækvej 16, 8361 Hasselager

Danmark

CVR: 37621870

bilablau på facebook bilablau på Twitter bilablau Google-plus