Du er lige gået glip af disse Bekko rabatkoder og tilbud

10% Rabat på din næste ordre hos Bekko

Tilbud
Skriv dig op til Bekko's nyhedsbrev og modtag 10% rabat...Mere

Skriv dig op til Bekko’s nyhedsbrev og modtag 10% rabat på din næste ordre.

Du vil også modtage VIP adgang til kampagner og tilbud. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Boligens lys er afgørende for din trivsel

Bekko.dk har specialiseret sig inden for belysning til boligen, fordi de ved at boligens lys er vigtig for vores trivsel i hjemmet. Siden opstart har de arbejdet målrettet på at skabe en webshop med et bredt udvalg af lamper og interiør til boligen, som både er moderne og skaber den rette belysning.

Bekko.dk har stor ekspertise og viden inden for branchen og leder over hele verden efter nye lækre mærker og design til dine kunder, som du selvfølgelig kan få til markedets bedste priser. De står også altid til rådighed med vejledning og rådgivning, så du kan få den rigtige belysning til netop din bolig.

Shoppen er dansk, men Bekko.dk levere i hele Skandinavien. Derudover er der lagt vægt på at skabe en sikker platform at handle på, hvilket betyder at de også er E-handelsmærket.

 

Stort udvalg og mange lækre mærker

Belysningen er en af boligens vigtigste faktorer for et godt indeklima, men vi vil også gerne have et moderne hjem, der lever op til tidens trends. Bekko.dk har sørget for, at du kan købe alle de fede lamper til som lever op til krav om den rette belysning i alle rum og som samtidig er nøje udvalgt, så du kan skabe et moderne og nutidigt hjem.

Du finder blandt andet de kendte mærker som Bloomingville, House Doctor samt A little Lovely Company. Derudover har de også den meget populære Eos fjerlampe fra Vita lamper.  Du finder også ”helt almindelige” lamper fra Phillips og Sirius hos Bekko.dk. Du kan altså derfor være helt sikker på, at finde noget for enhver smag til landets bedste priser.

På shoppen kan du finder lamper til alle boligens rum og er du ved at sætte i stand kan du specifikt finde belysning til de enkelte rum, ved at benytte ”rum” i topmenuen. Her vil du blive præsenteret for en række lamper, der egner sig godt til de pågældende rum. Du kan selvfølgelig også vælge ”Indendørslamper”, hvor du kan finde yderligere inspiration til belysning i hjemmet.  Alle kategorier er overskueligt sat op, så du i venstre side kan præcisere dine ønsker ved hjælp af søgefunktionen i venstre side. På den måde slipper du for at sidde og bladre flere sider igennem med lamper, som alligevel ikke passer ind i dit hjem. I søgefunktionen kan du vælge farver og mærker.

 

Du lamper til Stuen, køkken, soveværelse, børneværelset, Entréen, badeværelse og kontor og de fleste af os ved allerede hvilket rum lampen skal være til eller hvilket behov det skal opfylde, når vi søger efter lamper på internettet. Bekko.dk har gjort det nemt for dig, at finde frem til netop den lampe, der kan lyse din bolig op.

Det er ikke kun indendørs, at vi har brug for belysning – også i Haven eller indkørslen er det vigtigt at finde kvalitetslamper. Derfor har Bekko.dk også et bredt udvalg af kvalitets produkter til udendørs brug, som kan holde i mange år frem.  De fleste af deres lamper har censorer, så du ikke bruger unødig strøm, når der ikke er nogen mennesker i nærheden alligevel.  Inden for udendørsbelysning finder også du et stort udvalg til gode priser hos Bekko.dk, som passer ind i de fleste hjem – Uanset hvilken farve, form eller belysning du er på udkig efter.

Hvis du er til det helt nye og søger tidens trends, så kan du med fordel kigge under ”Nyheder”, hvor du finder alle de nye produkter, som Bekko.dk har udvalgt kun til dig. Der bliver hele tiden opdateret løbende med nye produkter, så det kan være en god idé, at følge med siden.

Selvom Bekko.dk udsteder prisgaranti, så kan du også finde gode tilbud på produkter, som er yderligere nedsat. Så der er altså også mulighed for at gøre en endnu bedre handel.

 

Brug for hjælp?

Det er vigtigt, at du finder den rigtige lampe, når boligens belysning skal optimeres eller fornyes. Derfor har Bekko.dk gjort det nemt for dig, at kontakte dem eller få hjælp til at vælge den rigtige lampe. Du kan kontakte Bekko.dk på telefon alle hverdage eller du kan sende dem en mail, hvor du vil få svar inden for 24 timer.  Alternativt kan du sende en besked direkte fra shoppen.

Mangler du inspiration til nye muligheder kan du med fordel følge bloggen, hvor Bekko.dk. Her får du inspiration til alt inden for boligindretning. Bloggen bliver jævnligt opdateret, så du hele tiden får nye ideer og inspiration til din boligindretning. Selvfølgelig er der fokus på belysning, men andre elementer følger også med i hatten.

Du finder også Bekko.dk på de sociale medier, hvor de også kommer med gode råd om belysning, præsenterer dig for nye tendenser, konkurrencer og gode tilbud. Der er altså nok at hente ved at følge Bekko.dk.

Du finder Bekko.dk på Facebook, Snapchat, Twitter og Instagram. Der er altså mulighed for at få den nyeste viden om belysning fra Bekko.dk uanset hvilket medie du hælder mest til.

Som hos mange andre virksomheder kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet, så får du tidens trends inden for belysning direkte i din indbakke. Derudover får du også en række andre fordele, som f.eks. 10 enkle tips til at belyse din bolig perfekt, Eksklusiv adgang til konkurrencer, tilbud og events. Sidst, men ikke mindst får du også en rabatkode på 10% til Bekko.dk, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. – Alt dette er altså helt gratis.

 

Høj kvalitet og høj service

På Trustpilot finder du en række anmeldelser af Bekko.dk. Her er kunderne særligt glade for hurtig levering, god service og lækre produkter. Samlet set får de en score på 7,8 stjerner ud af 10.  Kombineret med at de har E-handelsmærket, så kan du trygt handle på Bekko.dk.

 

Det er vigtigt for Bekko.dk at levere en god service til dig – Lige fra du går i overvejelserne omkring hvilken lampe du vil vælge til du har modtaget din ordre. Derfor skal du aldrig holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål til din bestilling.

 

Levering og fragt

Det er vigtigt for Bekko.dk at yde en god service for dig, som kunde. Èn af de ting, som de vægter ved god service er, at du får en hurtig levering indenfor 1-3 dage.

Hos Bekko.dk får du fri fragt, hvis din ordre er over 699 kr. – Og det er jo en smal sag, når der er så mange lækre produkter.  Er din ordre mindre eller ønsker du omdeling, så kan det lade sig gøre mod et mindre fragtbeløb.
Du kan også få leveret til andre dele af Skandinavien eller Europa – Her må du blot forvente lidt længere leveringstid.

Du har altid mulighed for at benytte dig af dine 14 dages fortrydelsesret fra den dato du modtager din ordre. Hos Bekko.dk får hele 30 dages returret, hvor du blot skal meddele dem, at du fortryder dit køb. Det kan du gøre enten via mail eller deres standardformular på hjemmesiden.

 

Betalingsmuligheder

Hos Bekko.dk kan du benytte dig af kreditkort som f.eks. Visa, Visa Electron, MasterCard og Dankort. – Helt uden gebyrer.  Beløbet bliver først trukket på din konto, når varen er sendt afsted. Her vil du modtage en mail med Track & Trace nummer, så du kan følge din ordre.

Alle priserne på Bekko.dk er inklusiv moms.

 

Guide til brug af rabatkode hos Bekko

Lækre kvalitetslamper til lækre priser – Det er hvad du kan forvente hos Bekko.dk, men ville det ikke være endnu federe med endnu bedre priser? Svaret her er; rabatkoder til Bekko.dk. For at kunne benytte rabatkoder til Bekko.dk kan du følge nedenstående vejledning.

 1. Find din rabatkode til Bekko.dk her på Rabatbanditten.dk
 2. Gem din rabatkode
 3. Gå ind på Bekko.dk
 4. Lad dig inspirere og shop løs
 5. Gå nu til indkøbskurven, som du finder i øverste højre hjørne
 6. Her ser du din ordre.
 7. Accepter handelsbetingelserne og efterlad evt. en note til Bekko.dk
 8. Tryk på ”Betal”
 9. Nu kommer du frem til en side, hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger i højre side af skærmen. Er du tidligere kunde, kan du nøje med indtaste din mail.
 10. I venstre side af skærmen ser du en boks, hvor du kan indtaste din rabatkode til Bekko.dk
 11. Når du har indtastet din rabatkode, trykker du på ”Fortsæt til forsendelsesmetode”
 12. Vælg leveringsmetode og indtast dine kortoplysninger.
 13. Tryk på ”Gennemfør ordre” og så er din ordre klar til blive behandlet.
 14. Afvent nu på den helt rigtige belysning i din bolig.

bekko rabatkode 1

bekko rabatkode 2


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]
Tlf: 71991925

Åben Mandag til Torsdag fra 10:00 – 16:00 og fredag fra 10:00 til 14:00

Bekko på twitter Bekko på facebook

 

 

 

Handelsbetingelser

Kastanievej 9
4060 Kirke Såby
CVR: 37114111