Du er lige gået glip af disse BeKent rabatkoder og tilbud

Op til 50% Rabat på massere af tilbud hos BeKent

Tilbud
Der er lige nu mange varer på tilbud hos BeKent....Mere

Der er lige nu mange varer på tilbud hos BeKent. Du kan spare helt op til 50% lige nu. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Højtaler selvbyg

Folkene bag BeKent er, som før nævnt, specialister i byg-selv-højtalere. De har gjort det nemt at bygge sin egen højtaler på deres webshop. På webshoppen kan du blandt andet finde højtaler byggesæt, højtaler enheder, delefiltre og komponenter. Det er altså nemt og overskueligt at købe komponenter således, du kan bygge dine egne højtalere. Hvis du alligevel har brug for lidt vejledning, kan du downloade en gratis e-bog om netop højtaler selvbyg. E-bogen er skrevet af folkene bag BeKent.

Blog, Facebook, Youtube – vær med overalt

BeKent giver dig gode muligheder for at holde dig opdateret. BeKent er nemlig både aktiv på Facebook og Youtube, og så har firmaet sin egen blog.

På Facebook har BeKent, ligesom de har på Trustpilot, fået fremragende anmeldelser. BeKent har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder på Facebook. På firmaets facebookside bliver der opdateret omkring nyheder og nye tiltag. Der bliver ligeledes givet gode råd – især til højtaler selvbyg.

BeKent har ligeledes en Youtube-kanal, hvorpå de poster videoer med tips og gode råd til brug af deres produkter. Du kan altså sagtens købe produkter på webshoppen uden at være ekspert i at bruge dem – der er hjælp at hente.

På BeKents blog kan du læse artikler, der er skrevet af folkene bag BeKent. Artiklerne handler hovedsageligt om alt inden for lyd og lys. Der er gode udførlige guides, og du får samtidig et indblik i, hvem der står bag den populære webshop.

God service

Det er ikke uden grund, at BeKent får fremragende anmeldelser af deres kunder. Servicen på webshoppen er rigtig god.

Hvis du bestiller dine varer inden klokken 14 på hverdage, har du dine varer i hånden dagen efter. Det er altså ekstrem hurtig levering. Varerne bliver leveret med Post Danmark, og BeKent betaler fragten, hvis du køber for over 800 kr.

Du er sikker på, at du får dine varer til den mest konkurrencedygtige pris, når du handler på BeKent. BeKent tilbyder nemlig prisgaranti. Dette betyder, at du er sikker på, at du får varen til den billigste pris overhovedet. Hvis du finder den samme vare på en anden dansk webshop til en billigere pris, skal du blot ringe eller skrive til BeKent. BeKent giver dig så varen til tilsvarende lave pris. BeKent vil simpelthen være billigst, så du kan trygt handle hos dem, uden at være bange for at betale overpris.

Er du i tvivl om noget – har du spørgsmål til en vare, din ordre eller handelsbetingelserne, kan du kontakte BeKent på flere måder. BeKent kan nemlig både kontaktes per telefon og mail. Du er altså sikker på at få svar på din henvendelse hurtigt. De kompetente folk bag BeKent er altid klar med rådgivning, hvis du er i tvivl om noget.

BeKent yder altså virkelig god service, og du kan trygt og sikkert handle hos dem.

Sådan bruger du din rabatkode til BeKent.dk

Selvom BeKent tilbyder prisgaranti, og du derfor er sikret billige priser, kan du faktisk handle til endnu billigere penge. Du kan nemlig spare penge på din handel, hvis du gør brug af en rabatkode. Dine penge holder altså længere, og hvem ved – måske er der penge til endnu en højtaler. Her får du en guide til, hvordan du bruger din rabatkode til BeKent.dk

  1. Find din rabatkode fra Rabatbanditten og kopiér den – den skal du først bruge igen ved checkout.
  2. Shop løs blandt de mange produkter på siden. Tilføj dine varer til kurven.
  3. Når du har fundet de varer, du vil købe, trykker du dig videre til kurven.
  4. Her finder du din ordreoversigt. Tjek, at antallet af varer stemmer overens med, hvad du skal bruge.
  5. Udfyld først felterne med dine personlige oplysninger. Vælg leverings- og betalingsform.
  6. Indsæt så din rabatkode i feltet ”Gavekort Kode”, som du finder under ordreoversigten. Afslut med ”Anvend kupon”.
  7. Tryk på ”Gennemfør ordre”.
  8. Indtast dine betalingsoplysninger.
  9. Afslut købet.

bekent-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 42 90 50 42

Handelsbetingelser

Adresse:

BeKent.dk
Græsvangen 6

9300 Sæby

bekent på facebook bekent Google-plus bekent på Youtube