Spar over 50 % på dobbelt senge lige nu

Tilbud
Der er lige nu rigtige gode tilbud på dobbelt senge.
Se Rabat
100% Succes

Prismatch og gratis levering

Bedrenaetter.dk har et stort udvalg af alt inden for senge, sengetøj, madrasser og så videre. Tilmed kan du få produkterne til en god pris, og hvis du finder dem billigere et andet sted inden for 30 dage efter køb, matcher de denne pris, så du er sikker på at få den bedste pris på markedet. Desuden har de altid gratis levering lige til døren. Du kan desuden tilkøbe, at din nye seng bliver monteret imod et mindre gebyr. Fortryder du dit køb, har du ikke blot de obligatoriske 14 dages returret, men i stedet hele 30 dage, så du ikke behøver at haste med at træffe en beslutning, når du modtager din pakke.

En webshop med gode anmeldelser og E-mærke

Bedrenaetter.dk har modtaget det danske E-mærke, hvilket er din sikkerhed for en tryg handel på nettet. Mærket indikerer, at du betaler sikkert på siden, og at du nemt kan finde frem til deres persondatapolitik og deres regler omkring levering, returnering og reklamation. Ligeledes hersker der aldrig nogen tvivl om, hvem du handler med, og for at sikre, at de godkendte webshops fortsætter med at leve op til kravene, bliver de jævnligt tjekket. Ud over dette certifikat har bedrenaetter.dk også fået rigtig gode anmeldelser på Trustpilot, hvor uafhængige brugere kan anmelde diverse webshops. Her har de en samlet score på 9.2 ud af 10, hvilket må siges at være temmelig godt. Dette er baseret på knap 600 anmeldelser, så generelt er kunderne tilsyneladende godt tilfredse. Hele 92% af dem siger da også, at bedrenaetter.dk er enten ”fremragende” eller ”god”.

Find den helt rigtige seng

Søvn må siges at være lidt af en videnskab, og der er snart ikke grænser for, hvad ens søvn påvirker. Faktisk påvirkes ens humør og generelle velvære utroligt meget gennem søvnen, og netop derfor er det også vigtigt at finde den rette seng. Hos bedrenaetter.dk er de specialister i senge og søvn, og de ved, hvor meget den rigtige seng kan gøre. Derfor hjælper de dig også gerne med at finde den. For eksempel kan du bruge deres udførlige sengeguide, som du finder på hjemmesiden. Her bliver du grundigt ført igennem de forskellige aspekter i at vælge seng, og derigennem kan du altså finde frem til den bedste løsning for lige netop dig. Også når du skal vælge dyne, er der en del ting, der skal med i overvejelserne. Derfor kan du under sektionen med dyner også finde en introduktion til de forskellige muligheder og materialer, og derved kan du forhåbentlig finde din nye yndlingsdyne.

100 dages prøveperiode

Der er væsentlig forskel på at prøve en seng fuldt påklædt i en butik og så at prøve den i ens hjem og i vante omgivelser. Desuden skal du ligge i en seng i noget mere tid end et par minutter, før du kan afgøre, om det er den rette løsning for dig. Derfor får du hos bedrenaetter.dk en prøveperiode på hele 100 dage. I denne tid kan du altså prøve sengen i hjemmet og derved finde ud af, om fastheden af madrassen passer. Det tager noget tid for din krop at vænne sig til en ny madras, og netop derfor kan du heller ikke basere dit valg på to minutter på en madras i en butik. Hvis du efter prøveperioden vurderer, at fastheden bør ændres, betaler du et gebyr på 499 kroner for fragten, og så kan du vælge en anden fasthed, som forhåbentlig er bedre for dig.

Vil du have din nye seng, dyne eller madras til en bedre pris? Så brug en rabatkode fra Rabatbanditten.

Du bruger din rabatkode således:

  1. Find din nye seng eller dyne
  2. Tilføj varerne til kurven
  3. Vælg ”Gå til indkøbskurv”, når du er færdig med at handle
  4. Indtast din rabatkode under ”Indtast rabatkode”
  5. Gennemfør bestillingen
  6. Sov godt

bedrenaetter-rabatkode


Kontaktoplysninger

Telefon: 78 75 00 77

KUNDESERVICE ALLE DAGE 09-23(Lørdag 09-20)

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

Nætter ApS

Klosterport 4X , 8000 Aarhus C

CVR: 34613931