Køb billige opladere, batteri til computer samt powerbanks

Tilbud
Hos Batteries-online.dk finder du et stort udvalg af alle typer...Mere

Hos Batteries-online.dk finder du et stort udvalg af alle typer af batterier og opladere til computere. Du finder også et stort udvalg af powerbanks, så du aldrig løber tør for strøm. Køb billige opladere og batterier til computere online. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb billige batterier online

Tilbud
Batterier kan altid være en større udgift for særligt børnefamilier....Mere

Batterier kan altid være en større udgift for særligt børnefamilier. Nu kan du købe billige batterier online uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du finder et stort udvalg af alle typer batterier. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få rabatkode ved tilmelding af nyhedsbrev

Tilbud
Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på batteries-online.dk modtager du en rabatkode...Mere

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på batteries-online.dk modtager du en rabatkode med det samme. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Et stort og bredt sortiment af batterier

Batterier er måske ikke verdens mest spændende samtaleemne, men ikke desto mindre er de små apparater grundlaget for, at du overhovedet er i stand til at tage billeder eller optage videoklip med dit kamera eller videokamera. Uden de helt rigtige batterier, der passer til lige netop din model, kommer du ikke langt, men heldigvis kan du på Batteries-Online.dk finde et meget alsidigt og stort udvalg af batterier til både de mest gængse og atypiske kameraer, telefoner og bærbare computere.

 

Når du lander på hjemmesiden, har du i venstre side en brugervenlig oversigt over de forskellige produktkategorier, så du nemt og bekvemt kan finde batterier til lige netop din model uden at skulle igennem utallige sider. Er batteriet på din gamle laptop eksempelvis ved at give op, trykker du blot på ”Laptop batterier”. Dernæst vælger du din computers brand (fx Apple, Acer eller Dell), hvorefter du vil blive præsenteret for et udvalg af batterier i forskellige prisklasser. Det er muligt at sortere sortimentet efter modeller, og når du trykker på et produkt, vil du også kunne se, hvilken computer model det pågældende batteri er kompatibelt med. På denne måde undgår du at købe et batteri, som egentlig ikke passer til din computer/kamera/telefon. Er du i tvivl, kan du selvfølgelig altid kontakte kundeservice.

 

Mere end 400 bedømmelser på Trustpilot og en spændende blog

Billige batterier og opladere er åbenbart noget, der falder i god jord hos danskerne – i hvert fald hvis man tager de mere end 400 Trustpilot bedømmelser for gode varer. Her opnår Batteries-Online.dk hele 8,6 ud af 10, hvilket er en ganske formidabel præstation, når man tager højde for, at mere end 82 % af alle bedømmelserne er på 5 ud af 5 mulige stjerner. De glade kunder påpeger især den korte leveringstid, de gode priser og den høje kvalitet som værende de største fordele ved Batteries-Online.dk. Så hvis du vægter disse tre ting højt, går du ikke galt i byen, når du handler her.

 

Har du en naturlig interesse for batterier, eller vil du bare gerne blive klogere på teknikken bag, finder du på Batteries-Online.dk en spændende blog, der beskæftiger sig med alt, der rører sig inden for batteriernes verden. Det kan måske virke en smule nørdet, men du finder rent faktisk en masse brugbar viden – ved du eksempelvis, hvilken type batteri der har den største kapacitet? Find svaret på bloggen.  

 

Sådan bruger du din rabatkode til Batteries-Online.dk

Selvom Batteries-Online.dk i forvejen kan bryste sig af fordelagtige priser på både batterier og opladere, er det stadigvæk muligt at spare endnu flere penge, hvis du benytter dig af vores rabatkoder. Nedenfor finder du en guide til, hvordan du benytter din rabatkode:

  1. Indledningsvist skal du finde en rabatkode her på Rabatbanditten. Denne skal du bruge senere, når du har udvalgt de produkter, du ønsker at købe.
  2. Når du har fundet en rabatkode, skal du kopiere den
  3. Besøg nu Batteries-Online.dk, og vælg de batterier eller opladere, du har brug for.
  4. Når du er færdig med at handle, trykker du på indkøbsvognen øverst i højre hjørne.
  5. Du kan nu se, hvad du har købt og den samlede pris. Over totalprisen fremgår et tomt felt med teksten ”Gavekort kode”. Indtast rabatkoden i dette felt, og tryk på den grønne knap.

batteries-online rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 89 88 29 12

Forretningsbetingelser