Få gratis oprettelse hos Badults.dk

Kode
Lige nu kan du få gratis oprettelse hos Badults.dk.
Vis rabatkode
100% Succes

Find tusindvis af flirts i nærheden af dig med en god profil!

Er du træt af ikke at bruge kedelige datingapps, hvor matches aldrig svarer tilbage? Kunne det ikke være rart at finde andre ligesindede, der har lyst til en fræk flirt eller online chat? Et sted hvor folk godt ved, at man kan være to voksne mennesker, der blot har lyst til et hedt one night stand eller finde en ven med frynsegoder? Hvis det lyder som noget for dig, så bør du tjekke Badults.dk!

På Badults.dk kan du nemlig finde tusindvis af flirts i nærheden af dig! Du kan hurtigt og nemt oprette en profil, så du kan komme i gang med at finde andre frække mennesker. Det er godt at starte med at vælge dit profilbillede, og når du har gjort det, kan du også tilføje billeder til din profil. Sådan øger du chancerne for at komme i kontakt med andre brugere. Alle dine billeder bliver gennemgået for at sikre Badults.dk’s servicekvalitet, og retningslinjerne er nemme at forstå. Det skal selvfølgelig være billeder af dig selv – alle andre typer billeder vil ikke blive godkendt. Du har også mulighed for at skrive lidt om dig selv under ”Om mig”, beskrive din fysiske statur under ”Mit udseende” samt udfylde informationer om dine seksuelle præferencer under ”Erotiske detaljer”.

Gode funktioner gøre dating sjovere

Der findes masser af smarte funktioner på Badults.dk, og én af dem er Top Date. Det er en matchmaking-funktion der har til formål at vise, hvor godt du passer sammen med andre medlemmer. Det udregnes ved at sammenligne dine præferencer med andres, så man har en skala, der ligger på 1 til 100. Hvis du har en Top Date på 100 point med et andet medlem, er det et perfekt match! Du aktiverer funktionen ved at trykke på Top Date-knappen på et andet medlems profilside.

En anden funktion er Ønskelisten. Den er sådan set ret enkel; du kan vælge op til fem gaver fra en liste, som Badults.dk har på hjemmesiden. På den måde viser du, hvilke gaver du ønsker dig, og andre medlemmer kan give dig dem, hvis de har coins nok på hjemmesiden. Gaverne kommer i forskellige prislag, og det er en sjov måde at gøre andre medlemmer glade på.

Hvis du brænder efter at finde et sexmøde hurtigt, kan du også aktivere funktion ”Liderlige Medlemmer”. Når du klikker på knappen, vises dit profilbillede på Liderlige Medlemmer-listen i en time, så du kan vise, at du er tilgængelig for kontakt. Funktion er kun mulig, hvis du netop har et godkendt profilbillede.

Vælger du at have et premium-abonnement på Badults.dk, har du en sidste eksklusiv funktion. Du kan tilføje andre medlemmer som dine favoritter. Et medlem, som du tilføjer som favorit, vil blive informeret om dette, og på samme måde vil du blive informeret, hvis et medlem tilføjer dig som en favorit. Funktionen er en smart måde at gøre medlemmer opmærksom på, at du kan lide dem, og det åbner tit op for en fræk samtale!

badults rabatkode

Aktiv kundeservice

Hvis du skulle være i tvivl om noget på Badults.dk, har de en kundeservice, der i hverdagene er åben fra kl. 10 til 18. Det er selvfølgelig også muligt at sende dem en e-mail, og Badults.dk vil blive besvaret den så hurtigt, som de overhovedet kan. Hvis du af en eller anden grund skulle fortryde din kontrakt på hjemmesiden, har du 14 dages fortrydelsesret. Du kan vælge at bruge Badults.dk’s standard fortrydelsesformular, men det er ikke noget krav. Du skal blot gøre opmærksom på det i et brev eller en e-mail – men hvis du overvejer det, fordi du er i tvivl om noget som helst, så gør brug af deres kundeservice først for at få afklaret, om de kan hjælpe dig eller ej. Badults.dk ønsker nemlig, at du som kunde og medlem får en god oplevelse på hjemmesiden og finder en masse nye kontakter!

Brug Badults.dk til at finde din næste frække date eller chat!   


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon:  00800 99 99 99 00

Vilkår og betignelser

Adresse:

HQ Entertainment Network GmbH & Co. KG
Fenzlgasse 1/12
1150 Wien
Østrig
CVR-nummer: ATU67596728