Du er lige gået glip af disse BabyToys rabatkoder og tilbud

Få gratis levering hos Babytoys

Tilbud
Hvis du handler for over 500 kr. hos Babytoys for...Mere

Hvis du handler for over 500 kr. hos Babytoys for du automatisk gratis fragt. Der kræves ikke nogen rabatkode for at benytte tilbudet. Mindre

Se Rabat
98% Succes

Spar op til 50% til Black Friday hos BabyToys

Tilbud
BabyToys holder Black Friday med store besparelser. Du kan spare...Mere

BabyToys holder Black Friday med store besparelser. Du kan spare helt op til 50%. Mindre

Se Rabat
100% Succes

15% rabat på legemad og legekøkkener hos Babytoys.dk

Tilbud
Lige nu er der tilbud på alt til legekøkkenet. Du...Mere

Lige nu er der tilbud på alt til legekøkkenet. Du for 15% rabat på det hele i denne kategori.

Tilbudet gælder kun til 15 juni. Eller så længe lager haves. Så skynd dig hvis det er noget du kan bruge.

Der kræves ikke nogen rabatkode for at benytte tilbudet. Bare tryk på knappen “Til Tilbudet”. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fordi træ bare holder bedre

Når børn leger kan legetøj ofte få hård medfart. Derfor er nøgleordet hos Babytoys.dk: Kvalitet.  Dette er hele grundlaget for konceptet, som så dagens lys i 2012, hvor Babytoys.dk siden har arbejdet hårdt for, at kunne levere det bedste legetøj til deres kunder, som er af højeste kvalitet og ikke er skadeligt for dit barn.

Babytoys.dk tænker ikke kun på deres kunder. De tænker også på det sociale ansvar og miljøet. Derfor bliver alle varer også gennemtestet inden de bliver lagt på shoppen.  Derudover støtter de også Eventyrjul med legetøj til særligt udsatte børn.

Babytoys.dk genbruger alt deres emballage i det omfang, at det er muligt – Kun for at passe på miljøet.

Du kan altså være sikker på, at handle med en virksomhed, som har taget stilling til den verden vi alle skal lave i, men du kan også sagtens læne dig tilbage og være helt tryg ved at gennemføre en ordre hos Babytoys.dk. De har nemlig modtaget E-handelsmærket, så der er altså tryghed over hele linjen.

Babytoys.dk er en 100 % online shop, som ikke har nogen fysisk butik. Det betyder, at de kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser.

 

Det bedste ved Babytoys.dk

Hos Babytoys.dk finder du kun det bedste af det bedste inden for trælegetøj til børn. Det er gennemtestede produkter, som er nøje udvalgt, så du kan altså være sikker på, at der ikke er nogle farlige stoffer i det legetøj, som dit barn putter i munden.  De har et bredt udvalg af alle de kendte mærker. Den fulde oversigt kan du finde i topmenuen på Babytoys.dk, men her får du lige et lille overblik over hvad du blandt andet kan finde:

 • Babymax
 • Brio
 • Krea
 • FirstBike
 • Plantoys
 • Og mange mange flere.

Der er selvfølgelig forskel på at købe legetøj til baby eller de lidt større børn og det har Babytoys.dk taget højde for i deres topmenu, hvor du finder fanerne ”babylegetøj” og ”legetøj”.  På undersiderne finder du yderligere kategorier, som gør det nemt for dig at finde det du søger. Ligesom du kan filtrere efter pris og mærker.  Og du kan være helt sikker på, at få det til en rigtig god pris, for Babytoys.dk udsteder nemlig prismatch.

Fylder dit barn eller barnebarn snart år? Så kan du også finde gaveideer på Babytoys.dk. Det finder du i topmenuen, som er yderligere inddelt i kategorier, så du kan finde lige den gave, som passer perfekt til lejligheden.  Alle produkter er nøje udvalgt efter hvilke motoriske evner barnet har eller bør opnå i den kommende tid kombineret med hvad der hitter lige nu blandt børnene. Du kan selvfølgelig også lave den nemme løsning og købe et gavekort til Babytoys.dk. Under denne kategori kan du vælge mellem forskellige beløb mellem 50 kr. og op til 1.500 kr., så der er noget for enhver pengepung.

I højre side af din skærm ser du en lille rød pakke, hvis du trykker på den kommer der en boks frem. Her kan du oprette en Addwish-konto, hvor du kan oprette en ønskeliste, som du kan dele med familie og venner. Så undgår du gave bytte-ræs med skrigende børn og utålmodige mænd. Det er muligt, at lave flere forskellige lister, så du kan lave ønskelister til alle lejligheder i familien.

Det er også herigennem, at du får besked om, hvis der er prisfald på produkter hos Babytoys.dk.

 

Fordi det er et fedt sted at handle

Hvis ovenstående ikke overbevist dig om at Babytoys.dk er et fedt sted at handle, så læs lige med her. Kunderne er helt enige! – Det gode bæredygtige trælegetøj af højeste kvalitet på en overskuelig webshop, gør babytoys.dk til et fedt sted at handle. Oveni har de altså lige fået en fantastisk service – Bare for at bruge tidligere kunders egne ord.

Babytoys.dk’s score på Trustpilot taler næsten for sig selv, for samlet set får de altså 9,2 stjerner ud af 10.  Udover ovenstående, så er det også deres korte leveringstid, som kunderne er glade for.

 

Trælegetøj er i udvikling

Derfor kan det være en god ide, at følge Babytoys.dk på Facebook, hvor du kan holde dig opdateret med nye produkter på webshoppen, få de gode tilbud og deltage i konkurrencer.  Nogle af deres tilbud er tidsbegrænset, så skal du nok at sikre dig en god handel, så er det med at følge Babytoys.dk på Facebook.

Du kan også vælge, at modtage deres nyhedsbrev, så du får alle de gode fordele direkte i din indbakke. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet i bunden af Babytoys.dk. Det er selvfølgelig helt gratis. Nogle gange kan du endda være med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. – Bare ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Find også Babytoys.dk på YouTube, hvor du finder fede videoer, hvor deres produkter bliver fremvist. Eller følg dem på Instagram.

 

Den bedste service til dig

Skulle du have spørgsmål til Babytoys.dk omkring deres produkter eller din ordre, så kan du altid kontakte kundeservice på telefon eller mail. Sender du dem en mail, har du altid svar indenfor få timer – Hele døgnet rundt – Det er da service!

Alternativt kan du også kontakte dem via Facebook, hvor de også svare på kommentarer og opslag på siden.

 

Fragt og levering

Ved køb over 500 kr. får du altid fri fragt hos Babytoys.dk.  Er din ordre mindre vil din leveringsomkostninger typisk ligge mellem 29 kr. og 55 kr.  Din ordre vil blive leveret med enten GLS eller Post Danmark – Det vælger du selv, når gennemføre din ordre.

97 % af alle ordre hos Babytoys.dk vil fremme allerede dagen efter du har bestilt, så selvom du er ude i sidste minut med gaven, så kan du sagtens nå det endnu.

Din pakke er endda forsikret, så du er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude og du ikke modtager din pakke eller den er beskadiget ved levering. I tilfælde af dette, så kontakter du bare Babytoys.dk, så skal de nok hjælpe dig med at få udbedret det.

 

Returvarer

Skulle du fortryde dit køb, kan du altid benytte af din 14 dages fortrydelsesret, som er obligatorisk ved al handel online.  Hos Babytoys.dk giver de dog deres kunder lidt mere, for her har du hele 30 dages returret.  Du skal blot downloade en returlabel på Babytoys.dk og sende din pakke retur.

Er der en fejl på din varer skal du blot sende Babytoys.dk en mail, hvori du beskriver fejlen og send endelig et billede med, så hjælper dig med at få udbedret fejlen og evt. ombyttet til en ny eller pengene retur.

 

Betaling

Hos Babytoys.dk kan du betale med alle de mest almindelige kort, som Visa/Dankort, MasterCard, Maestro og Visa Electron.  Du slipper endda for kreditkortgebyrer hos Babytoys.dk.

Offentlige institutioner har mulighed for at benytte EAN-Betaling.

Der er også mulighed for at betale med Viabill, som er en afbetalingsordning.  Helt uden renter og gebyrer.

Slutteligt kan du benytte Mobilepay.

Din ordre vil blive sendt af sted, så snart Babytoys.dk har registreret din betaling.

 

Bæredygtigt legetøj med rabat

Babytoys.dk har mange gode tilbud jævnligt på deres side, men du kan altså også spare endnu flere penge ved at benytte rabatkoder til Babytoys.dk.  Du finder rabatkoderne til Babytoys.dk her på Rabatbanditten. Det er nemt og enkelt – Helt som Babytoys.dk ønsker det. Enkelte gange kan du også finde rabatkoderne i dit nyhedsbrev eller direkte på shoppen.

For at benytte din rabatkode til babytoys.dk, kan du bruge følge nedenstående guide.

 1. Find din rabatkode til Babytoys.dk længere oppe på siden
 2. Gem rabatkoden
 3. Hop ind på Babytoys.dk
 4. Find nu alle de lækre produkter til dit barn og læg det i kurven
 5. Gå til kurven, når du er færdig med at shoppe
 6. Nu ser du dine valgte varer og den estimerede leveringstid
 7. Gå til kassen
 8. Indtast dine personlige oplysninger
 9. Indtast nu din rabatkode til Babytoys.dk
 10. Vælg leverings- og betalingsmetode
 11. Acceptér handelsbetingelserne
 12. Tryk på ”gennemfør ordren”
 13. Inden længe kan dit barn lege med kvalitetslegetøj helt sikkert og forsvarligt.

babytoys rabatkode

 


Kontakt oplysninger

Telefon : +45 71 99 27 07

E-mail: [email protected]

Vilkår og betingelser

Babytoys Google-plus Babytoys på facebook Babytoys på Youtube

 

 

Babytoys.dk ApS

Dyrupgårdvænget 91

5250 Odense SV

 

CVR: 36493968