Fra gratis fragt til babytorvet.dk

Tilbud
Du har mulighed for at få gratis fragt hos babytorvet.dk....Mere

Du har mulighed for at få gratis fragt hos babytorvet.dk. Du skal blot handle for over 500Kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 40% på Udsalg lige nu

Tilbud
Der er massere af varer på tilbud lige nu. Alt...Mere

Der er massere af varer på tilbud lige nu. Alt fra babyalarmer, sengetøj og babytøj. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 30% på Pure & Care dyner hos Babyorvet

Tilbud
Lige nu kan du spare op til 30% på Pure...Mere

Lige nu kan du spare op til 30% på Pure & Care dyner fra Quilts of Denmark.

Der kræves ikke nogen rabatkode for at benytte tilbudet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fordi din baby fortjener det bedste

Bag Babytorvet.dk står et stærkt kompetent team, som har over 12 års erfaring inden for branchen. Dem kan du møde i deres 900m2 store butik i Aalborg.  Babytorvet.dk lever og ånder for at kunne levere alt det bedste til dig og din baby. De har derfor landets største udvalg og førende leverandør inden for babyudstyr og kun de bedste mærker – Dit barn fortjener nemlig kun det bedste.

Babytorvet.dk’s mange års erfaring gør, at deres indkøbere præcist ved hvad de skal lede efter, når produktsortimentet skal fornyes eller udvides til den moderne børnefamilie. Ekspedienterne i butikken ved, hvordan de skal give dig den bedste kundeservice, selv når du handler online.

Kompromis er ikke en del af ordforrådet, når Babytorvet.dk skal forhandle med deres leverandører, for deres kunder er deres favoritter, mens din baby er din favorit.  Heller ikke prisen er et sted de går på kompromis, for du skal kunne købe alt hvad du ønsker til den lille uden for at blive ruineret eller spare ferien væk.  

Det er deres store lager, der gør at babytorvet.dk kan tilbyde landets mest attraktive priser inden for babyudstyr. Det gør dem nemlig til en attraktiv forhandler over for deres leverandør. Babytorvet.dk forhandler kun med de mest anerkendte varer samt prisvindende producenter. Det er din garanti for kvalitet.

 

Babyudstyr skal være nemt

Derfor har babytorvet.dk også sørget for, at deres webshop er nem og overskuelig for dig, når du skal bestille udstyr til den lille ny, der snart melder sin ankomst. Faktisk kan du bestille alt, hvad du har brug for lige fra tøj til luksus udstyret, som gør hverdagen nemmere for dig, som forælder.

Kategorierne er sat op, så du nemt kan finde frem til det du søger. Der er nok at tag af, for de har over 2.500 varer på lager, som rummer alle de populære mærker. Nedenfor kan du se et udsnit af de mærker, som du kan finde på babytorvet.dk

 • BabyDan
 • Barbapapa
 • Lamaze
 • Römer
 • Pippi
 • Recaro
 • Brio
 • Hummel
 • Og mange mange flere.

Alt sammen finder du til de bedste priser, for det er tiden at gøre op med myten om, at det er dyrt at få børn. Er du tilbudsjæger kan du lige stikke næsen forbi deres ”tilbud”, som du finder øverst oppe i bjælke med kategorier.  

Du finder alt slags udstyr. Se bare her, hvor bredt sortimentet er:

 • Den smarte og moderne barnevogn
 • Den topsikrede autostol
 • Alt til badeværelset; Håndklæder, puslebord, skridsikre måtter.
 • Til spisning; Bestik, tallerkner, hagesmække…
 • Legetøj, der stimulere dit barn.
 • Babyalarmer

Det kræver næsten et besøg, for at nævne alt, er lige så umuligt, som at sælge sand i Sahara.

Du kan også købe et gavekort, hvis du ønsker at forkæle familien med alle de lækre varer, som du finder på babytorvet.dk – Det vil falde i god jord hos enhver nybagt familie.  En perfekt barselsgave eller fødselsdagsgave.

De mest aktuelle tilbud finder du altid på forsiden, når du besøger Babytorvet.dk.

 

Vær med på moden

Hos babytorvet.dk sælger de alt til den moderne familie. Derfor er de altid på jagt efter nye tendenser. Det kan du være med til at følge på de sociale medier. Du kan enten følge deres Facebook eller deres blog, hvor du får gode tips inden for babypleje og nyt udstyr, så bliver det ikke nemmere at være forældre i dag og give din baby alt det den fortjener.

Det er også her du kan deltage i konkurrencer og få de gode tilbud inden der er udsolgt (hvilket er ret usandsynligt med deres store lager, men hvem vil tage chancen?)

 

Kunderne kan lide det

Er du spørgsmål til babytorvet.dk, så kan du altid få svar. Du kan kontakte dem via mail, telefon eller besøge dem i deres butik i Aalborg.  De står klar til at give dig den bedste service og rådgivning, så du bliver tilfreds med dit køb.  Det beviser det også på Trustpilot, hvor de respondere på tidligere kunders henvendelser.  Under hele din shopping på Babytorvet.dk kan øverst finde telefonnummer, så du kan kontakte dem, hvis der måtte opstå spørgsmål. Du er altså fri for, at gå til en anden side og afbryde din handel.

Vi har tjekket hvad andre kunder siger om babytorvet.dk – Andre kunders anbefalinger er altid de bedste. På Trustpilot. De er vilde med deres gode service, gode priser og hurtige levering.   De scorer hele 8,8 på Trustpilot.

En anden ting de også bliver belønnet for, er at du kan få dine varer pakket ind, såfremt det er til gave – Og det er helt uden beregning. Så slipper du altså for at stå inden fødselsdagen eller barselsbesøget og pakke gaven ind, mens du opdager at du mangler…… Tape!  

Har du brug for at se varen og mærke den lækre kvalitet, så kan du altid besøge butikken, hvor det dygtige personale står klar til at guide dig igennem de mange beslutninger man skal tage som vordende eller nybagte forældre.  

 

Babyudstyr lige til døren

Bestil bare dit babyudstyr på babytorvet.dk, mens du passer din gravide mave i sofaen. Du kan nemlig for det leveret lige til døren. Alle ordre over 500 kr. giver dig fri fragt. Ellers kan du få det leveret til den nette sum af 29 kr. pr. ordre.  Så uanset, kan du være sikker på, at få leveret lækkert babyudstyr uden at det koster en formue. – For vi ved jo alle godt, at lave priser er forbundet med højre fragtomkostninger, sådan er det bare ikke hos Babytorvet.dk

Vil du gerne snuse lidt mere, så kan du også bestille dine varer på nettet til afhentning i deres butik i Aalborg, her får du kyndig vejledning og mulighed for, at kigge lidt nærmere på deres brede udvalg.

Billig fragt betyder ikke lange leveringstider, for Babytorvet.dk er lagerførende og kan derfor levere inden for 1-3 hverdage. Tålmodighed er jo ikke en mulighed, når man går i den søde ventetid og bygger rede, så det har Babytorvet.dk altså taget højde for.

 

Din ordre bliver leveret med Post Danmark og du har mulighed for at tilvælge at modtage en sms, når din pakke er på vej.

 

Retur og fortrydelsesret

Nej, det er ikke baby der skal returneres, men det er selvfølgelig din ordre, hvis ikke den lever op til babys krav.  Du har selvfølgelig altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler online på babytorvet.dk. Opdager du en fejl på varen, så har du også 2 års reklamationsret.

Når du skal returnerer en varer, skal du benytte af deres formular på shoppen, som du finder ved at scrolle ned i bunden og klikke på ”returnering”. Herefter skal du sende din ordre sikkert tilbage i original emballage.

Når du sender varer retur til babytorvet.dk, så står du selv for returfragten.

 

Betalingsmetoder

Du kan enten vælge at betale med kort eller bankoverførsel.  Alle priserne på shoppen er selvfølgelig inklusive moms og der er ingen transaktionsgebyrer på køb med kort.

Ved bankoverførsel, vil din ordre blive sendt, når pengene er på Babytorvet.dk’s konto.

Du kan benytte de mest almindelige kort på babytorvet.dk:

 • Visa og Visa Dankort
 • MasterCard
 • EuroCard
 • Maestro
 • Visa Electron

Offentlige institutioner kan handle med babytorvet.dk ved at betale med EAN-nummer, som skrives under adressefeltet.

6 gode grunde til at handle hos Babytorvet.dk

 • Landets bedste priser
 • Landets største og bredeste sortiment
 • Effektiv service
 • Gratis fragt
 • Alle de populære og mest vindende mærker hos den moderne børnefamilie
 • Hurtig levering

 

Nu til det sjove

Alle forældre vil gerne spare penge og det kan du hvis du følger med her på rabatbanditten, for der bliver løbende opdateret med nye rabatkoder til babytorvet.dk, så du kan benytte dig af alle de gode tilbud.

Det er meget simpelt, men det kan altid være en jungle at finde rabatkoder, så her får du guiden til hvordan du benytter rabatkoder til babytorvet.dk

 1. Du har selvfølgelig fundet din rabatkode her på rabatbanditten
 2. Nu skal du shoppe løs på babytorvet.dk
 3. Efterhånden som du lægger varer i kurven, får du en påmindelse om, hvor meget du skal handle for, før du opnår fri fragt.
 4. Gå til din kurv, som du finder i øverste højre hjørne.
 5. Nu ser du din ordre uden din rabatkode til babytorvet.dk
 6. Gå til betaling
 7. Her kan du indtaste rabatkode / gavekorts kode som vist på billedet neden for.
 8. Herefter skal du indtaste dine personlige oplysninger
 9. Vælge betalingsmetode
 10. Vælge forsendelse
 11. Indtaste dine kortoplysninger  
 12. I højre side kan du se et resume af din ordre.
 13. Læs babytorvet.dk’s handelsbetingelser og accepter, for at benytte din rabatkode til babytorvet.dk
 14. Gennemfør din bestilling
 15. Så skal du bare vente på dit nye babyudstyr, som du jo har fået rabat på 😉

babytorvet rabatkode

 


Kontakt oplysninger

Email: [email protected]

Tlf.: 41 81 30 85

Adresse:

Babytorvet.dk
Stenbukken 5
9200 Aalborg SV

Handelsbetingelser

Babytorvet Google-plus Babytorvet på facebook Babytorvet på twitter