Få gratis fragt hos Babyfryd

Tilbud
Hvis du handler for over 600 kr. hos babyfryd.dk for...Mere

Hvis du handler for over 600 kr. hos babyfryd.dk for du automatisk gratis fragt. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Babyfryd rabatkoder og tilbud

Få gratis kredit modtag nu betal 20. Januar

Tilbud
Du kan hos BabyFryd.dk få gratis kredit indtil der kommer...Mere

Du kan hos BabyFryd.dk få gratis kredit indtil der kommer børnepenge næste gang. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 50% med stort Udsalg hos Babyfryd

Tilbud
Massere af vare er sat ned med 40-50%. Der er...Mere

Massere af vare er sat ned med 40-50%. Der er mærker som disse i udsalget hos babyfryd.

 • MOLO
 • Mini A Ture
 • Danefæ
 • Katvig

Der kræves ikke nogen rabatkode for at benytte tilbudet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fra 0-10 år

I 2015 fyldte Babyfryd.dk 10 år.  Webshoppen åbner altså op for et bredt sortiment af kvalitetstøj til børn i 2005. Sammensætningen af sortimentet er helt unikt og håndplukket, for at give kunderne de bedste forudsætninger.  Babyfryd.dk arbejder hver dag i samarbejde med leverandører hårdt for, at finde den nyeste trend inden for børnetøj.

 

Shop løs nemt og enkelt

Det er ganske enkelt at shoppe baby- og børnetøj på Babyfryd.dk.  Det store udvalg sikre, at der er noget til enhver stil og præferencer.  I venstre side af Babyfryd.dk finder du en lodret menu, som er delt op i mærker og beklædningsdele. Derudover kan du også øverst vinge af, om du søger tøj til dreng eller pige. Det gør det helt enkelt, at finde tøj til dit lille vidunder.

Babyfryd.dk føre udelukkende børnetøj af høj kvalitet. Det betyder samtidig at du kan finde på de mest kendte mærker, men også mere ukendte mærker fra både ind- og udland.  Her er udsnit af nogle af de mærker, som du finder på Babyfryd.dk:

 • Danefæ
 • Mini A Ture
 • Molo
 • Petit By Sofie Schnoor
 • Soft Gallery, som er det nyest mærke på Babyfryd.dk
 • Huttelihut
 • Og mange flere

Fælles for alle mærker, er at de nøje udvalgt. Både mærker, men også de styles, som Babyfryd.dk har valgt at tilbyde deres kunder.

For de fleste familier kan børnetøj være en stor udgift, derfor vil vi rigtig gerne have de gode tilbud. På Babyfryd.dk kan du aldrig være i tvivl om der mulighed for, at gøre en god handel i form af udsalg. Det er nemlig placeret lige midt på forsiden.

Hvis din bestilling er til gave, er der mulighed for, at få din ordre pakket ind, så den er klar til at blive givet til dit barn eller barnebarn. Hvis du ikke kan beslutte dig, så kan du altid bestille et gavekort og lade forældrene eller børnene selv gå ind og bestille deres yndlings styles.

 

Kunderne er glade for Babyfryd.dk

Faktisk er de så glade for Babyfryd.dk, at mange af dem vender tilbage dertil. Det gør fordi de får en fantastisk og nærværende service fra teamet bag Babyfryd.dk. Derudover er den korte leveringstid og flotte emballage eller indpakning, om du vil også med til at skabe en god oplevelse, som du har lyst til at vende tilbage til.  Hvis vi ser på Trustpilot score de hele 9,6 stjerner ud af 10. Så noget gør Babyfryd.dk altså rigtigt.  Også på Facebook er kunderne glade. De roser Babyfryd.dk og kunderne er aktive, når der kommer opslag.

 

Kundeservice får dig til at komme tilbage

Det er i hvert fald hvad Babyfryd.dk satser på! – og med stor succes. Teamet bag Babyfryd.dk er nærværende og er ikke bange for at kontakte dig, hvis de skulle have anbefalinger om en anden størrelse i forhold til din bestilling.  Du kan altid skrive til Babyfryd.dk enten via hjemmesiden eller Facebook, såfremt du har spørgsmål til produkterne eller din ordre.

Vil du gerne være opdateret og vide hvad den kommende tids mode kommer til at bestå af, så skal du tilmelde dig nyhedsbrevet hos Babyfryd.dk, hvor du får gode tilbud, nyheder, information om lagersalg og generelle forandringer i butikken. Nyhedsbrevet modtager du ca. et par gange om måneden.

 

Dag til dag levering

Som tidligere kunder har påpeget, så kan du ved Babyfryd.dk forvente hurtig levering. Hvis du bestiller inden kl. 20, vil din ordre blive afsendt dagen efter. Hos Babyfryd.dk bestræber de sig på, at få sendt alle ordre af sted hver dag inden kl. 14. Det betyder at din leveringstid vil kunne være forventes at være 1-3 dage hos Babyfryd.dk.

Din pakke vil blive sendt med Post Danmark og hvis du bestiller for over 600 kr., får du fri fragt. Er din bestilling under 600 kr., hvilket næsten er urealistisk med de mange lækre produkter, så vil din fragt være på kun 29 kr.

Der kan være i perioder med lagersalg og udsalg være travlt i butikken og du kan derfor opleve lidt længere leveringstid, men fortvivl ej. Babyfryd.dk prøver bare, at gøre alle kunder tilfredse.

 

Betal med børnepengene

Babyfryd.dk går all in på, at skabe en brugervenlig shop, hvor det er dig som kunde, der er i fokus. Det betyder, at du har mulighed for, at vente med at betale til børnepengene kommer. – Helt uden renter og gebyrer.  Når du er i gang med at foretage din bestilling, kan du i kommentar feltet notere ”børnepenge”, så vil beløbet blive hævet på dit kreditkort ved førstkommende udbetaling af børnepenge. Du kan læse mere om det i menuen ”Børnepenge” i topmenuen.  Du modtager naturligvis din ordre under samme forudsætninger, som hvis du betalt med det samme.

Du kan betale med følgende kort hos Babyfryd.dk:

 • Dankort
 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Visa Electron
 • JCB

Pengene vil tidligst blive hævet på din konto, når din ordre bliver sendt af sted. Medmindre du selvfølgelig har benyttet den ovenstående mulighed.

Alle priser er naturligvis oplyst inklusiv moms og afgifter.

 

Babyfryd med rabatkode

Vores børn er en fryd og vi elsker dem himmelhøjt. Vi ønsker kun, at give dem det bedste af det bedste. – Også når det gælder påklædningen. Har du flere børn tager det hurtigt fart og pengene synes ikke at strække, så langt som vi ønsker. Det kan der gøres noget ved lige her, for du har nemlig mulighed for, at finde rabatkoder til Babyfryd.dk lige her på Rabatbanditten.dk.  Så kan du altså spare endnu flere penge, selv hvis du jagter tilbud. Det eneste du skal gøre, for at benytte dig af rabatkoder til Babyfryd.dk er, at følge nedenstående vejledning.

 1. Find din rabatkode til Babyfryd.dk
 2. Gem din rabatkode
 3. Nu kan du shoppe løs på Babyfryd.dk
 4. Når du har fundet alle dine yndlings styles, så går du til indkøbskurven
 5. Nu ser du en oversigt over din bestilling
 6. Tryk på ”Til kassen”, hvis din ordre er som du ønsker
 7. Nu skal du indtaste navn og adresse samt øvrige relevante informationer
 8. Tryk derefter på ”Fortsæt”
 9. Vælg nu din forsendelse
 10. Tilføj eventuelle kommentarer til din ordre, f.eks. udsættelse af betaling
 11. Tryk på ”Fortsæt”
 12. Nu ser du en oversigt over hele din ordre inkl. Din rabatkode til Babyfryd.dk
 13. Indtast nu dine betalings oplysninger og tryk på ”Gennemfør køb”
 14. Nu er der kun den søde ventetid tilbage og Babyfryd.dk ved godt, at det kan være svært at vente, så de skynder sig alt hvad de kan for, at få din ordre sendt af sted.

 

babyfryd rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon.: 30 95 30 55

E-mail: [email protected]

Babyfryd Google-plus Babyfryd på facebook

 

 

Strandgårds Alle 65

3600 Frederikssund

CVR: 28160372