Lær et nyt sprog, mens du er på farten

Tilbud
Hos Babbel kan du lære et nyt sprog, mens du...Mere

Hos Babbel kan du lære et nyt sprog, mens du er på farten. Hent App’en og kom igang på under 60 sekunder. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få den første måned gratis

Tilbud
Når du køber 3 måneder for du den første gratis
Se Rabat
100% Succes

Sprog fra start til slut – det har aldrig været nemmere

Ønsker du at lære et sprog på Babbel, kan du vælge niveau, alt efter om du kender noget til sproget i forvejen. Vælger du begynderniveau, starter du med at få øvelser, hvor du kan lære de helt basale fraser som ’hej’, ’tak’, ’jeg hedder’ osv. Alle audio-eksempler kommer fra indfødte, så du får den helt rigtige udtale og accent, og du lærer både at høre, skrive og udtale ordene korrekt, og du får lov at føre virtuelle og interaktive samtaler, så du kan få brugt sproget i praksis. Desuden bruger Babbel en visuel læringsteknik ved at understøtte ord med billeder. Undersøgelser viser nemlig, at dette får folk til at lære og lagre ny information bedre.

 

Øvelserne bliver mere og mere avancerede i takt med, at du gennemfører dem, og du kan altid følge din score fra din profil. I fanen ’Vocabulary’ kan du se hvor mange ord, du har lært, og jo flere ord, jo sværere øvelser. Efter et vist antal ord kan du desuden få en daglig udfordring, hvor du får mulighed for at teste din viden, og i slutningen af hver øvelse får du en opsummeringsøvelse, så du kan få genopfrisket, hvad du lige har lært.

 

Med Babbel.com får du altså muligheden for at udfordre og kultivere dig selv, så du er godt klædt på til din næste ferie, eller hvis du bare gerne vil blære dig med dine sproglige kompetencer. Den første lektion er gratis, men herefter skal du tilmelde dig et abonnement. Er det alligevel ikke noget for dig, får 20 dages money-back guarantee – helt uden at du behøver at forklare dig.

 

Babbel app – sprogtræning i bussen eller toget

Vi lever i en verden, hvor teknologi muliggør rigtig mange ting for os og gør vores hverdag mere bekvem. Vi leder hele tiden efter nye løsninger, nye måder at spare tid og besvær på og nye måder, hvorpå vi kan udnytte vores tid bedst muligt. En ting, vi danskere generelt bruger meget tid på, er transport og ventetid, og særligt hvis du pendler til studie eller job flere timer med tog eller bus hver dag. Med Babbels app har du mulighed for at udnytte din tid konstruktivt og ikke mindst produktivt, for med den kan du have din egen personlige lærebog med dig i lommen, når du er på farten. På den måde kan du altså lære et sprog uden at skulle afsætte ekstra tid til det, og det vil med overvejende sandsynlighed få transporttiden til at synes væsentligt kortere.

 

Brug din Babbel-app, når du venter på bussen eller toget, ligger i din seng, står i kø i supermarkedet, eller blot hvis du keder dig, og udnyt din tid fornuftigt. Så kan du snart prale af endnu et sprog i kataloget. Appen kan downloades til både smartphone og tablet.

 

Bliv kultiveret med Babbel

En essentiel forudsætning for at kunne forstå mennesker er naturligvis sproget, og jo mere velbefærdet du er i et sprog, jo lettere bliver det også at forstå humor og eventuelle underliggende betydninger, hvilket jo er blæret. Med Babbel får du mulighed for at vælge forskellige kurser alt efter, hvad du gerne vil lære. Prøv f.eks. et grammatikkursus, hvor fokus særligt ligger på at skrive korrekt, eller et sprogkursus, hvor det handler om at tale og lytte.

babbel voucher

 

Foruden de sproglige kurser tilbyder Babbel et kursus om landet og dets kultur og traditioner, for selvom sproget er en vigtig del af kommunikationen, så er det også væsentligt at vide noget om andre menneskers baggrund for at være i stand til at forstå intentionen og meningen af de ting, der bliver sagt. Mange misforståelser opstår nemlig på baggrund af manglende forståelse eller viden om det andet menneske og dets kultur. Gør dig selv mere kultiveret med Babbel, og giv dig selv de bedst mulige forudsætninger for en ren og uforstyrret kommunikation.

 

Anvend din rabatkode på Babbel

Vil du gerne være en sand verdensmand eller kvinde, er Babbel.com et fremragende værktøj, som gør det at lære nye sprog legende let. Drømmer du om at mestre spansk, fransk eller italiensk, kan du ydermere spare penge med en rabatkode til Babbel.com. Du benytter rabatkoden således:

  1. Find din voucher/rabatkode til Babbel her på Rabatbanditten
  2. På babbel.com skal du vælge fanen ’Prices’
  3. Her får du en oversigt over de forskellige abonnementer
  4. Under disse finder du knappen ’Would you like to redeem a voucher’, som du skal trykke på
  5. I feltet skal du nu indsætte den voucher eller rabatkode, som du fandt på Rabatbanditten
  6. Herfra vælger du blot abonnement og betaler som normalt
  7. Du har nu fuld adgang til alle Babbels funktioner og kurser.

babbel rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Kundeservice via dette link

babbel på facebook babbel på Twitter babbel på Youtube babbel Google-plus