Bestil tid til skræddersyet jakkesæt

Tilbud
Hvis du er på udkik efter et skræddersyet jakkesæt kan du...Mere

Hvis du er på udkik efter et skræddersyet jakkesæt kan du bestille tid hos Axel.dk. De vejleder dig og tager mål så dit nye jakkesæt passer perfekt. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Se alle Nyhederne hos Axel

Tilbud
Der er massere af new arrivals hos Axel.dk. Se dem...Mere

Der er massere af new arrivals hos Axel.dk. Se dem her Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få gratis fragt til Axel

Tilbud
Når du handler hos Axel.dk har du mulighed for at...Mere

Når du handler hos Axel.dk har du mulighed for at få gratis fragt. Det eneste krav er at du skal købe for over 499 Kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Tøj til den modebevidste herre

Mode er en sjov og omskiftelig størrelse, da den varierer fra sæson til sæson og fra land til land. Der findes klassisk mode, high fashion, street wear fashion, for blot at nævne nogle få. Desuden er der mode, som egner sig til hverdag og mode, der egner sig til fest. Det er altså rigtig svært at sætte en finger på, hvad mode helt præcist er, da det afhænger af stil og formål.

Når de store modehuse afholder modeshows, så er tøjet ofte meget skævt og flamboyant og ikke umiddelbart noget, der er egnet til hverdagsbrug – og det kan som sådan også godt være svært at se, hvordan det kan bruges til fest. På Axel.dk forhandles der tøj og sko til den modebevidste mand, der går op i eksklusivitet, luksus og god kvalitet. Tøjet kommer fra nogle af de største og mest anerkendte brands i verden, herunder

 • Hugo Boss
 • Tiger of Sweden
 • Calvin Klein.

Du finder alt fra klassiske items som habitter og jakkesæt til den seneste trend inden for street wear, og det brede sortiment gør Axel til et oplagt sted at købe modetøj. På hjemmesiden er der desuden guides til størrelser samt vask og pleje af de forskellige materialer, så du kan give dit tøj den bedste behandling og derved forlænge holdbarheden.  

 

Hurtig levering og god service

Hvad er mere irriterende end at skulle vente i flere uger på at modtage sin vare? Måske står du og skal bruge tøjet til et arrangement om nogle dage, og så er det altså super irriterende, hvis ikke tøjet når at komme, og du skal stresse rundt for at finde et andet outfit. Hos Axel.dk modtager du din pakke inden for 1-3 hverdage efter afgivet bestilling, og bestiller du før kl. 12, får du den med stor sandsynlighed allerede dagen efter. De er også e-mærket hvilket er et bevis på at det er et sikkert sted at handle.

Få skræddersyet dit eget jakkesæt

Den gode kundeservice er der heller ikke gået på kompromis med, så har du spørgsmål til din ordre, en bestemt vare eller lignende, kan du kontakte deres kundeservice via mail eller telefon. Du har desuden mulighed for at søge hjælp i en af de fysiske butikker, hvis du ønsker personlig rådgivning eller vejledning. Som noget helt særligt tilbyder Axel en service, som de kalder ”Made 2 Measure”. Her kan du komme ind i butikken og få taget mål, hvis du ønsker et skræddersyet jakkesæt, som er til at betale. Du skal blot bestille en tid via hjemmesiden, og så kommer du ind til en snak om dine behov og ønsker – helt uforpligtende.

Kombinationen af fysiske butikker og webshop

Axel har et antal fysiske butikker i Danmark, og kombinationen af fysiske butikker og en webshop har mange fordele. Du kan nemlig gå ned i butikken og prøve tøjet på, uden at du behøver købe det på stedet. Ønsker du betænkningstid, kan du blot tage hjem og købe tøjet på webshoppen. Desuden kan rabatkoder kun indløses online, så vil du gerne spare penge, så bør du ligeledes købe tøjet her. Butikkerne giver dig som sagt også mulighed for personlig rådgivning og vejledning til dit næste køb og tillader dig i øvrigt at bytte tøjet fysisk, så længe du bare husker kvitteringen.

Ønsker du at få nem adgang til dine tidligere ordrer på Axel.dk, kan du oprette en kundekonto på hjemmesiden og hermed også deltage i konkurrencen om 1.000 kroner til shoppen.

Hos Axel har du altså mange muligheder for at få det, som du vil have det, og dette gør virksomheden til en del af eliten, når det kommer til køb af herretøj.

 

Sådan anvender du en rabatkode til Axel

Skulle du være så heldig at sidde inde med en rabatkode til Axel.dk, kan du spare penge på dit næste køb. Er du i tvivl om, hvordan du skal bruge den? Så se her – det er ikke så svært:

 1. Læg dine ønskede varer i kurven, ganske som du plejer
 2. Når du er færdig med at shoppe, skal du gå til din kurv. Denne finder du øverst på siden til højre
 3. Her kan du også rette antal og størrelser, samt slette varer, hvis du har fortrudt.
 4. Når du har gennemgået din kurv for antal og størrelser, skal du trykke på ’gå til kassen’
 5. Her indtaster du dine oplysninger og vælger leveringstype
 6. Dernæst går du videre til 2. trin af betalingen
 7. I dette trin indtaster du din rabatkode
 8. Når rabatkoden er indtastet, skulle rabatten gerne fremgå af det totale beløb, hvorefter du betaler som normalt via en krypteret og sikker forbindelse
 9. Dobbelttjek altid, om rabatkoden er aktiv
 10. Herfra er det blot at læne sig tilbage og lade Axel gøre resten af arbejdet
 11. God fornøjelse – vi håber, du bliver glad for dine varer fra Axel.dk!

axel rabatkode og værdikode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 86 76 07 77

Handelsbetingelser

Axel på facebook