Få 20% rabat på AVG Internet Security

Tilbud
Køb via linket og få 20% rabat på AVG Internet Security....Mere

Køb via linket og få 20% rabat på AVG Internet Security. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 20% rabat på Antivirus fra AVG

Tilbud
Du kan via dette link få 20% rabat på køb...Mere

Du kan via dette link få 20% rabat på køb af Antivirus hos AVG. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Beskyt dig mod de værste angreb

Hos AVG gør de en dyd ud af at beskytte dig og dine elektroniske enheder, så du ikke skal bekymre dig om at blive angrebet af virus, når du surfer rundt på nettet. På AVG’s webshop kan du finde alle de nyeste tiltag på markedet for antivirusprogrammer til dig selv, din familie eller dit firma. Deres webshop bliver hele tiden opdateret med de nyeste løsninger, så du hele tiden kan være et skridt foran. Lige meget om du står og mangler noget til din egen computer, til dit firmas arbejdstelefoner eller noget helt tredje, vil AVG have en funktionel og nem løsning til dig. Med over 100 millioner downloads af deres antivirusprogrammer har de stor erfaring på markedet, hvorfor du kan føle dig helt trygt.

Nem og hurtig download

Når du downloader et AVG antivirusprogram på deres hjemmeside, er du sikret en nem og hurtig løsning til dig og din computer. Netop nu har AVG et gratis AVG antivirusprogram, som du kvit og frit kan downloade. Det beskytter dig mod de værste computervira, der findes på nettet, og blokerer for usikre hjemmesider. Det anbefales, at du køber den udvidet antivirus-pakke, da den beskytter dig og dine elektroniske enheder i en højere grad. Her får du blandt andet en højere sikkerhed, da programmet også sikre dine kodeord og personlige oplysninger. På den måde er du sikret imod hackere, samt at andre typer kan få adgang til dine personlige oplysninger.

AVG har noget til alle

AVG har stor erfaring på markedet for antivirusprogrammer og ved derfor, hvor vigtigt det er for dig, at du investerer i et program, som du er sikker på virker på alle dine enheder. AVG’s antivirusprogrammer understøtter stort set alle styresystemer, lige meget om du har en MAC, Android eller andre mærker. Hos AVG går de højt op i god kundeservice og står med glæde til rådighed, hvis der skulle opstå nogen spørgsmål. Her er du mere end velkommen til at kontakte dem enten pr. mail eller telefon, hvis du mangler rådgivning eller har spørgsmål.

Anmeldelser tager ikke fejl

En god ide, før du køber noget på internettet, er at tjekke webshoppens anmeldelser ud. På den måde kan du være helt sikker på, at det er en troværdig og sikker hjemmeside. På Trustpilot har AVG fået en score på 9,6 ud af 10, hvilket er ekstremt flot. Her roses de for den nemme og effektive beskyttelse, som AVG antivirusprogrammet tilbyder deres kunder. Derudover roser kunderne også den gode kundeservice, hvor AVG med glæde står til rådighed, hvis kunderne har brug for vejledning eller har spørgsmål.

Sådan bruger du din rabatkode på AVG

Når du køber noget, er det altid rart at kunne spare nogle penge. Lige meget om du skal investere i antivirusprogrammer til hele familien eller blot skal sikre dine egne elektroniske enheder mod virus, er det altid rart at kunne spare nogle penge. Med rabatkoder fra rabatbanditten.dk kan du spare penge på dit næste køb fra AVG. Her er en samlet guide til, hvordan du finder og anvender rabatkoderne til dit næste køb på webshoppen.
Vælg rabatkoden til AVG.com på rabatbanditten

  1. Vælg dine ønskede løsninger mod antivirus på AVG’s hjemmeside
  2. Når du har valgt dine ønskede varer, går du til din kurv
  3. Her får du en oversigt over, hvad du har valgt af varer
  4. Husk at tjekke, om det er det rette antal og de rette programmer, som du har tilføjet til din bestilling
  5. Indløs din rabatkode fra rabatbanditten.dk nederst på siden
  6. Tryk på ’Køb’, hvor beløbet automatisk vil blive justeret
  7. Udfyld de tomme felter med dine oplysninger, eller hent dine oplysninger fra tidligere ordre
  8. Her vælger du også din ønskede betalingsmetode
  9. Gå videre for at bekræfte dit køb og gennemfør din ordre

avg-rabatkode


Kontakt oplysninger

Kontakt og support

AVG Technologies CZ, s.r.o.

Holandská 879/4
639 00 Brno
Czech Republic

avg på facebook avg på Twitter avg Google-plus avg på Youtube