Du er lige gået glip af disse Arganista.dk rabatkoder og tilbud

Køb Argan olie og kaktus olie til gode priser hos Arganista.dk

Tilbud
Hos Arganista har de et stort udvalg af kvalitets Argan olie...Mere

Hos Arganista har de et stort udvalg af kvalitets Argan olie og kaktus olie. De har nogle rigtig gode priser sammenlignet med andre webbutikker. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 60 % på Argan Olie og hudpleje

Tilbud
Hos Arganista kan du altid finde gode tilbud på hudplejeprodukter...Mere

Hos Arganista kan du altid finde gode tilbud på hudplejeprodukter til nedsatte priser. Du kan sparer op til 60% på Argan Olie og andre hudpleje produkter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gratis fragt af Argan olie

Tilbud
Når du køber argan olie hos Arganista.dk får du altid...Mere

Når du køber argan olie hos Arganista.dk får du altid gratis fragt på din ordre. Det gælder ikke kun Argan olie. Du får gratis fragt på alle dine produkter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bag om Arganista.dk

Arganista.dk er en del af Argan Marked. I 2013 startede de med Billig-argan.dk, men har siden hen valgt, at skifte navn til Arganista.dk. I starten havde de kun Argan Olie, som det eneste produkt og i 2 forskellige størrelser. I dag har virksomheden, på grund af den stigende interesse for personlig pleje, flere andre produkter, som Kaktus olie, sæber og meget mere.

Virksomheden er familieejet og direktøren, Jonas, er fra Marokko, hvor den populære Argan Olie bliver produceret. Teamet bag Arganista.dk udvælger selv de kerner, der skal bruges til Argan Olie, for at sikre dig, som kunde, den højeste kvalitet.

Hos Arganista.dk betyder produktionsprocessen og levevilkår blandt de arbejdende kvinder i Marokko også alt. For hver gang du køber Argan Olie eller andre produkter hos Arganista.dk hjælper du kvinderne i Marokko med bedre levevilkår og giver dem mulighed for, at de kan give deres børn mad og skolegang.

Find rundt på Arganista.dk

Når du kommer ind på Arganista.dk, er det nemt at finde netop de produkter, som du leder efter. Topmenuen er sat enkelt op og på forsiden bliver du præsenteret for gode tilbud, inspiration og andre relevante oplysninger omkring produkterne. Du finder også korte beskrivelser af forskellige typer produkter med Argan Olie samt deres virkning længere nede på forsiden.

Øverst i topmenuen finder du faner til de to kerne produkter hos Arganista.dk; Argan Olie og Kaktus Olie. Her kan du læse alt om, hvad de to typer olier kan gøre for din hud og hvilke typer produkter du kan finde med Argan Olie.

Under menuen ”Produkter”, som er en ”Drop-down”-menu, finder du forskellige underkategorier, som dels skal gøre det nemmere for dig, at finde de produkter, som du leder efter og som samtidig giver dig mulighed for, at lade dig inspirere af andre spændende produkter inden for hud- og hårpleje.

Du finder følgende underkategorier hos Arganista.dk:

 • Argan Olie
 • Kaktusfigen olie
 • Hårpleje
 • Ansigtspleje Kropspleje
 • Olier
 • Arganmidas
 • Argador
 • Dermaolier

Her finder du alle de forskellige produkter fyldt med Argan olie, kaktus olie, æstetiske olier samt vitaminer. Når du klikker dig ind på en underkategori får du vist alle produkterne inden for den pågældende kategori.

Derudover kan du også finde underkategorier, der indeholder gaveæsker og sæt. Dem finder du under følgende underkategorier:

 • Pakker
 • Adventspakker
 • Julegaver

Pakkerne indeholder æsker med komplette sæt til hår- og hudpleje, særligt udvalgt af Arganista.dk til dig. Desuden er gaveæskerne ideelle julegaveideer eller perfekt til værtindegaver. Olier og hudpleje fra Arganista.dk er gaver, der holder i lang tid og samtidig er du den glade giver af velvære.

Desuden finder du også en side med tilbud, hvor du altid kan finde lækre olier og produkter. Du kan også i venstre side af skærmen længere nede finde udvalgte tilbud.

Under alle produkter på Arganista.dk finder du gode beskrivelser af produkterne, guides til hvordan du bruger produkterne for, at opnå den største effekt. Derudover kan du også se kundeanmeldelser for det pågældende produkt. Du får altså altid den nødvendige information du har brug for.

Viden om Argan olier

Teamet bag Arganista.dk er praktisk talt vokset op med de lækre Argan Olier og har derfor en masse viden inden for hud- og hårpleje. Direktøren Jonas har arbejdet i over 20 år som frisør og derfra har han en masse viden omkring olier, sammensætninger og virkning.

Hos Arganista.dk vil de gerne klæde dig på, så du får den nødvendige viden, der skal til, for at opnå den optimale effekt. Du kan læse alt om Argan olie, hudpleje, hårpleje samt kroppens behov for vitaminer i deres blog, som du finder i topmenuen.

I guide, som du også finder i topmenuen, får du guides i form af film og tekst til hvordan du bruger de forskellige produkter.  Du finder også disse guides på YouTube.

Desuden finder du også Arganista.dk på Facebook, hvor du også får en masse inspiration, gode råd, tilbud samt konkurrencer. Det er også her du kan læse blogindlæg, som de deler.

Anmeldelser af Arganista.dk

Selvom Arganista.dk ikke vil gå på kompromis med kvaliteten vægter de stadig, at kunne sælge Argan Olie og andre hår- og hudplejeprodukter til konkurrencedygtige priser alle har råd til. Desuden betyder det også en del for virksomhedens team, at du får en god oplevelse, når du vælger at handle hos Arganista.dk – både ved selve købet og ved brugen af produkterne.

Derfor har Arganista.dk også valgt, at du og andre kunder kan anmelde produkterne på webshoppen. Ud fra hvert produkt kan du se hvor mange stjerner, der er blevet givet til de produkter du er interesseret i. Desuden kan du også se de seneste produktanmeldelser ved, at trykke på boksen i højre side af skærmen.

Find også kundeanmeldelser på Trustpilot.com, hvor de opnår en samlet rating på hele 9,6 ud af 10. Arganista.dk har altså mange glade og tilfredse kunder. Kunderne påpeger blandt andet de lækre produkter, hurtig levering samt god service og nem hjemmeside. Du kan selv læse anmeldelserne på Trustpilot.com her.

Kundeservice hos Arganista.dk

Hos Arganista.dk kan du altid få hjælp, hvis du har spørgsmål til produkterne eller din ordre. Du kan under ”Kontakt os” nederst på siden finde alle kontaktinformationer. Du kan ringe til Arganista.dk, sende en mail eller udfylde deres kontaktformular.

Betaling og fragt hos Arganista.dk

Hos Arganista.dk skal det være nemt, at gennemføre et køb. Det betyder også, at de har sørget for, at du kan vælge mellem forskellige betalingsløsninger. På den måde kan du vælge din foretrukne betalingsform. Vælg mellem følgende betalingsformer på Arganista.dk:

 • Kreditkort; Dankort, Visa og MasterCard.
 • Paypal.
 • Mobilepay
 • ViaBill, hvor du kan lave en afbetalingsordning.

Når din ordre er gennemført og betaling godkendt vil din ordre blive sendt af sted seneste 2 dage efter din bestilling er modtaget. Din ordre bliver sendt med Post Nord til nærmeste posthus. Du kan dog også vælge, at få din ordre leveret direkte til din adresse mod et mindre gebyr.

Køber du for mere end 499 kr. vil du få fri fragt.

Sådan benytter du en rabatkode hos Arganista.dk

Hud- og hårplejeprodukter af høj kvalitet er ofte altid dyre, men hos Arganista.dk har de valgt, at sælge Argan Olie og andre hudplejeprodukter til lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Find altid gode tilbud under ”Tilbud” på Arganista.dk. Hvis du gerne vil spare lidt mere kan du altid finde en rabatkode til Arganista.dk her på siden. Vi finder altid de aktuelle rabatkoder. Desuden kan du også hos Arganista.dk få rabatkoder ved, at følge dem på de sociale medier.

Det er nemt, at gennemføre en handel hos Arganista.dk – Bare se her:

 1. Gå ind på Arganista.dk
 2. Vælg dine favorit olier og læg dem i kurven.
 3. Gå dernæst til kassen.
 4. Nu kan du se hvilke produkter du har valgt.
 5. Lige nedenfor kan du indtaste din rabatkode til Arganista.dk.
 6. Tryk herefter på ”OK”.
 7. Log ind, hvis du har handlet hos Arganista.dk.
 8. Eller indtast dine oplysninger og opret en bruger.
 9. Vælg leveringsmetode.
 10. Accepter handelsbetingelserne hos Arganista.dk
 11. Bekræft din ordre og fortsæt til betaling.
 12. Vælg din betalingsform og gennemfør din ordre.
 13. Nu skal du bare glæde dig til at forkæle hud og hår.

arganista-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 27 820 822

Handelsbetingelser

Adresse:

Argan Marked

Borrehøj 12

4400 Kalundborg

CVR 27226388

arganista på facebook