Apuls rabatkode

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet

Passion for træning

Apuls.dk blev startet, fordi teamet bag er passioneret omkring træning og den sunde livsstil.  Apuls.dk har et ønske om, at levere deres viden videre til dig. Det betyder, at de gennem tiden har lavet samarbejde med en række fagpersoner inden for kost, sundhed og ernæring, fysioterapeuter, træningsvejledere og meget mere.

Det betyder, at du hos Apuls.dk kan få den bedste vejledning til netop din træning og de bedste produkter af højeste kvalitet, som alle er godkendt gennem af teamet selv eller af en af samarbejdspartnerne.

Apuls.dk har 4 kerneværdier, som gør det til et fedt og trygt sted at handle:

 1. Kvalitetsprodukter til markedets bedste priser, så du aldrig går ned på udstyr til din træning. Det er både ud fra kvalitet og pris.
 2. De er ærlige. Apuls.dk vil gerne sikre, at din købsproces er så gennemskuelig som muligt.
 3. Fleksibilitet. Apuls.dk er en mindre virksomhed og derfor er kommandovejene også korte. Derfor er de også i stand til, at imødekomme særlige ønsker fra kunderne. Uanset om det gælder levering, produkter eller betalingen, så står de klar til at imødekomme dit ønske, så hurtigt som muligt.
 4. Passion for sport. Teamet bag Apuls.dk brænder for sport og det er en stor del af hverdagen, så du kan være sikker på, at få den bedste vejledning og de bedste råd, når du har brug for hjælp til din træning eller spørgsmål til produkterne.

Alt det bedste træningsudstyr på én webshop

Apuls.dk arbejder hver dag på, at kunne tilbyde de bedste produkter til dig og give dig en god indkøbsoplevelsen. Webshoppen er også overskueligt sat op, så du nemt kan finde du har brug for, for at gøre din træning til en leg.

I topmenuen finder du hovedkategorierne, som alle har en ”drop-down”-menu, så du slipper for utallige klik, for at finde en produktoversigt af det du mangler. Under hver produktkategori kan du også filtrere din søgning ud fra mærker, pris og andre relevante faktorer i forhold til pågældende produkt.

Sortimentet består af Træningsudstyr, træningsmaskiner, sko, sport, pleje, Welness og meget mere. Der er derfor næsten garanti for, at du finder det du mangler på Apuls.dk.

Alle produkter er velbeskrevet og du får altså al den information du har brug for, så du kan købe det rigtige udstyr, som er perfekt til din træning.

Kender du en der er besat af træning og som fortjener en gave kan du med fordel købe et gavekort. Du bestemmer selv beløbet, når du gennemføre din bestilling. Der er altså ingen standardiserede gavekort, der binder dig til et bestemt beløb.

Vil du gerne udvide din horisont inden for træning, så kan du altid læse med på bloggen, som du finder i bunden af Apuls.dk. Her får du en masse nyttige informationer og nyheder inden for træning og trends inden for udstyr.

Apuls.dk indkøber kvalitetsudstyr til din træning, for kun det bedste er godt nok. Derfor finder du også en lang række af forskellige producenter. Hele udvalget er nøje udvalgt blandt producenterne. Du kan her finde en kort liste over nogle af de producenter, som Apuls.dk køber ind hos:

 • Babyjogger
 • Adidas
 • Carlton
 • Everlast
 • Harrows
 • Isostar
 • Muscle Driver USA
 • Polar
 • Reebok

Alle producenter har hver deres specialer. Du kan altså derfor være sikker på at udvalget af udstyr inden for træning strækker sig inden for mange forskellige sportsgrene.  Under kategorien ”Sport” finder du en komplet liste over de sportsgrene, som Apuls.dk repræsenterer. Sportsgrenene fordeler sig over følgende underkategorier:

 • Barsport
 • Boldsport
 • Kampsport
 • Ketchersport

Der er altså næsten ikke det du ikke kan finde på Apuls.dk, men skulle du støde på noget, som du ikke finder på Apuls.dk, er du altid velkommen til, at kontakte kundeservice. Det er med stor sandsynlighed noget som kan skaffes hjem til gode priser.

Her kan du få mere information

Som skrevet ovenfor, så har Apuls.dk en blog, som du kan følge, men du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet hos Apuls.dk, hvor du får alle de varme nyheder inden for træning. Desuden får du også en række gode tilbud og rabatkoder til Apuls.dk, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Du kan faktisk få op til 80% i rabat på Apuls.dk, ved at benytte denne mulighed. – Og det er altså helt gratis!

Følg også Apuls.dk, hvor du også får opdateringer om gode tilbud, kan deltage i konkurrencer og udvide din viden om træning og dertilhørende udstyr. Derudover får du også informationer om kommende events inden for fitness og træning.

Har du spørgsmål til produkterne på Apuls.dk eller brug for vejledning til at vælge det rigtige udstyr kan du benytte live chatten i bunden af Apuls.dk, hvor der sidder en medarbejder klar til, vejlede dig i den rigtige retning. Du kan også sende en mail til Apuls.dk, som de bestræber sig på at svare en inden for 60 minutter på alle hverdage. Hvis du gerne vil tale med dem, kan du ringe til kundeservice, hvor de også er behjælpelige med dine spørgsmål.

Apuls.dk tager pulsen på kunden

Det vigtigste for Apuls.dk er, at du får en god service og oplevelse, når du bestiller træningsudstyr på Apuls.dk. Derfor tager de pulsen på Trustpilot.dk og holder øje med de anmeldelser, som kunderne giver.  På Trustpilot er der meget langt mellem de dårlige anmeldelser. Apuls.dk score hele 9,8 ud af 10 stjerner.

Spørger du de tidligere kunder, så er Apuls.dk verdens mestre i at skabe et brugervenligt site og udøve kundeservice i verdensklasse. Man kan vel på fagsprog kan Apuls.dk en sværvægter i, at give kunderne det de ønsker.

Gratis fragt på alle varer

Hos Apuls.dk er der ingen skjulte gebyrer til fragtmanden. Denne udgift har Apuls.dk sørget for er inkluderet i prisen på produkterne, så du altid ved inden du går til kassen, hvor meget du skal af med.

Leveringen af din ordre vil være med Post Danmark, GLS eller fragtmand. Leveringstiden kan variere lidt i forhold hvilket produkter du bestiller, men den estimerede leveringstid er altid oplyst ved produktet samt når du gennemføre din bestiller.

Mange kunder har oplevet en hurtig leveringstid, så du kan altså være sikker på, at Apuls.dk vil ekspedere din ordre, så hurtigt som muligt.

Nårh ja, skulle du mod forventning fortryde dit køb hos Apuls.dk, så har du hele 100 dages returret. Du skal blot levere produktet tilbage i samme stand, som du modtog det.

Betal dit træningsudstyr

På Apuls.dk kan du betale med Dankort, Visa, Mastercard mf.  Du kan også vælge at betale med bankoverførsel. Her skal du blot være opmærksom på, at din ordre først vil blive sendt, når Apuls.dk har registreret din betaling.

Handler du på vegne af institution eller virksomhed kan du også betale med EAN.

Alle priser er oplyst inkl. moms, fragt og øvrige gebyrer.  Du skal altså ikke forholde dig til andet end prisen på dit træningsudstyr.

Alle de gode tilbud og rabatter

Apuls.dk har ofte gode tilbud på webshoppen, så hold endelig øje med Apuls.dk. Derudover kan du, som tidligere nævnt få op til 80 % rabat ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Nu tror du mulighederne for, gode rabatter og tilbud slutter her, men det gør det altså ikke, for vi har her på Rabatbanditten.dk sørget for, at du kan finde aktuelle rabatkoder til Apuls.dk. Det giver dig altså mulighed for, at få endnu mere træningsudstyr for pengene. Vi giver dig her en guide til hvordan du benytter rabatkoder til Apuls.dk:

 1. Find din rabatkode længere oppe på siden her
 2. Gem din rabatkode til Apuls.dk
 3. Shop nu løs på Apuls.dk
 4. Når du har fundet dit favorit udstyr, så går du til kassen
 5. Her ser du en oversigt over din bestilling
 6. Lige nedenunder finder du 2 rubrikker, hvor du enten kan indtaste gavekort-kode eller din rabatkode til Apuls.dk
 7. Herefter vil din rabat fremgå af din bestillingsoversigt
 8. Tryk nu på ”Betaling”
 9. Indtast dine personlige oplysninger
 10. Vælg forsendelsesmetode og betalingsform
 11. Accepter handelsbetingelserne på Apuls.dk
 12. Tryk på ”Betaling”
 13. Godkend din bestilling og du skal nu blot vente på, at modtage dit nye trænings udstyr


Kontakt oplysninger

Telefon: 60627100

Email: info@apuls.dk

Salgs og leveringsbetingelser

Torvegade 10
7160 Tørring
CVR: 33813201

Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo