Du er lige gået glip af disse Animaks rabatkoder og tilbud

Køb naturlige loppemidler hos Animaks

Tilbud
Hos Animaks sælger de mærket Anibio som laver naturlige loppemidler. Anibio...Mere

Hos Animaks sælger de mærket Anibio som laver naturlige loppemidler. Anibio er et tysk kvalitets mærke der kun producere naturlige loppemidler. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Kvalitetsprodukter til hunde og katte

Animaks har et bredt udvalg af produkter til hunde og katte. Du kan købe alt fra foder og legetøj til loppekure og ormebehandlinger på webshoppen. Fælles for produkterne er, at de er af allerhøjeste kvalitet. Hos Animaks mener de, at kun det bedste er godt nok til dine dyr.

Det foder, Animaks forhandler, er sundt og naturligt, og langt de fleste produkter er helt uden tilsætningsstoffer. Derudover er langt de fleste af produkterne på webshoppen produceret indenfor EU for at sikre den høje kvalitet. EU stiller nemlig meget høje krav til fremstilling af blandt andet hundefoder og godbidder.

De gode aktivitetsspil fra Animaks hjælper dit kæledyr med at holde sig sundt. Aktivitetsspil kombineret med sund og naturlig foder, mener Animaks, giver de gladeste og sundeste kæledyr.

Du kan altså finde alt, hvad hjertet begærer inden for dyrenes verden på Animaks’ webshop. Om du er på jagt efter en ny hundeshampoo eller en ny slags godbidder til din kat, så kan du helt sikkert finde det på animaks.dk

Hold dig opdateret

På webshoppen kan du tilmelde dig Animaks’ nyhedsbrev. Du tilmelder dig nyhedsbrevet nederst i højre side af sitet. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, er du sikker på, at du er opdateret omkring alt inden for webshoppen. Du hører nyt, når der er tilbud fra Animaks, hvis der bliver lavet nye tiltag, eller hvis der er noget, du blot skal vide.

Udover at følge med i nyhedsbrevet kan du ”synes godt om” Animaks på Facebook under samme navn. På Animaks’ facebookside bliver der ikke blot delt nyheder fra webshoppen, der bliver også delt billeder og artikler om alt inden for dyrenes verden. På facebooksiden bliver du også igen bekræftet i, at Animaks har mange tilfredse kunder. Der er nemlig mange, der har tilkendegivet, at de er glade for at handle på animaks.dk. På Facebook har Animaks fået 4,5 ud af 5 stjerner fra tilfredse kunder.

God service hos Animaks

Hos Animaks er du sikret god service. Dette kan være en af grundene til, at Animaks har så mange glade og tilfredse kunder.

Animaks annoncerer på webshoppen, at man kan kontakte dem, hvis man har brug for vejledning om produkterne. Hvis du er i tvivl om, hvilket foder, der passer bedst til din hund, kan du altså kontakte Animaks, som så er klar til at give dig kyndig vejledning. Det betyder, at du kan undgå at bestille noget foder hjem, som slet ikke passer til din hund – eller som den ikke gider at spise. Hvis du har spørgsmål omkring en vare, din ordre eller handelsbetingelser, kan du kontakte Animaks per telefon. Derudover kan du rette henvendelse til Animaks via deres facebookside, hvor svarraten på beskeder er høj.

Varer, købt på animaks.dk, leveres med Post Danmark og bliver leveret til nærmeste postudleveringssted. Hvis du er bosat i Svendborg, Faarborg-Midtfyn, Nyborg eller på Langeland, kan varerne blive leveret direkte til din dør. Dette skyldes, at folkene bag Animaks selv leverer varerne på deres ugentlige varetur. Du skal blot have bestilt varerne før klokken 14 dagen inden vareturen. Desuden er fragten gratis, hvis du køber for mere end 300 kr.

Opret din egen konto

Når du handler på animaks.dk, kan du oprette din egen konto. Det gør det hurtigere for dig at lave fremtidige bestillinger, da du kan gemme flere af dine oplysninger. Derudover kan du se alle nuværende og gamle ordre, hvilket betyder, at du, hvis du for eksempel skal have samme hundemad som sidst du handlede hos Animaks, kan gå direkte ind og se, hvilket hundemad, du købte sidste gang – for derefter at bestille præcis samme slags igen. Du kan også oprette en ønskeliste, som du kan dele med dine venner og familie. Det bliver altså nemt for venner og familie at se præcis, hvad du ønsker dig, og hvor det kan købes.

animaks-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 27 58 2951

Betingelser og vilkår

ANIMAKS

Eriksholmsvej 4

5700 Svendborg

animaks på facebook