Køb for 300 Kr. og modtag et gratis UR

Kode
Hvis du køber for over 300 kr. hos Alt i...Mere

Hvis du køber for over 300 kr. hos Alt i gaver kan du få et gratis UR. Mindre

Stort udvalg og lave priser på gadgets

Tilbud
Hos Alt i gaver har de et stort udvalg af...Mere

Hos Alt i gaver har de et stort udvalg af gadgets til lave priser. Et godt sted at starte hvis du leder efter gaver. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Sjove og personlige gaver til en, du holder af

Det kan sommetider være rigtig svært at finde ud af, hvad man skal give en anden person i gave, hvis gaven skal være både personlig og brugbar. Hos altigaver.dk finder du et bredt udvalg af unikke produkter og fantasifulde gaveidéer til både ham og hende, så du altid kan give en gave, som skaber stor opmærksomhed og glæde. Sortimentet indeholder alt fra læsebriller og retro opbevaringsdåser til vinholdere og praktiske afløbsrensere, så der er altså noget for enhver smag og til ethvert formål – her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Du finder desuden flotte produkter fra Treklokker, som både forhandler briller, ure, butterflys og manchetknapper – alt sammen lavet i smukt træ. Treklokker er 100 % naturligt og unikt, men samtidig stilrent og tidløst, for hvis der er noget, der har holdt alle årene, så er det træ.

Kig ind på webshoppen og se det store udvalg af sjove gaveidéer – måske finder du også noget til dig selv.

 

Køb din næste Birdieball hos altigaver.dk

Hvis du selv eller en du kender spiller golf og bruger mange timer på træningsbanen, så er en Birdieball måske den helt rigtige investering. En Birdieball ligner mest af alt, som de selv siger, en servietring, men er i virkeligheden en innovativ type golfbold, som egner sig rigtig godt til træningspas. Den både føles og roterer som en almindelig golfbold, men fordelen ved en Birdieball, at den ikke flyver lige så langt, og desuden stopper med at rulle, når den er landet på jorden. På den måde skal spilleren ikke rende lige så mange kilometer i løbet af dagen efter øvebolde, hvilket giver tid og overskud til flere og bedre slag, og dermed effektiviserer træningen betydeligt.

På altigaver.dk kan du også bestille en Birdieball-event til din polterabend, virksomhed eller lignende, hvis I ønsker et anderledes arrangement. De eneste krav er, at I har et lokale, som har 3 meter til loftet og måler mindst 50 meter i længden. Her får I lov til at lave konkurrencer og træne slag, og I er sikret en sjov og anderledes dag, som med garanti vil bringe jer tættere sammen.

 

Højt serviceniveau

Hos altigaver.dk er du altid sikret formidabel kundeservice både direkte og indirekte. Hjemmesiden er nem og overskuelig, sortimentet er begrænset til et særligt udvalg af gaver, priserne er gode og leveringen sker hurtigt. Har du spørgsmål til en vare, din ordre, handelsbetingelser, Birdieball-event eller noget helt andet, sidder deres professionelle kundeservice klar til at hjælpe og servicere dig, uanset om din henvendelse drejer sig om stort eller småt. Du kan komme i kontakt med kundeservice alle hverdage frem til kl. 18 på enten mail eller telefon, hvor din henvendelse vil blive besvaret så hurtigt som muligt.

Hos altigaver.dk er der ingen smalle steder, og alle kunder bliver behandlet lige.

 

Sådan indløser du en rabatkode hos altigaver.dk

 1. Find din favorit rabatkode her fra siden
 2. Gå til altigaver.dk og find de varer, du gerne vil købe
 3. Tilføj dine varer til kurven
 4. Tryk på ”Min indkøbskurv” øverst på siden
 5. Gennemse din ordre for antal og produkter
 6. Indsæt din rabatkode i feltet under ”Rabatkoder” og tryk ”Anvend kupon”
 7. Her kan du også få et prisoverslag på fragtomkostninger ved at indtaste dit land, område og postnummer
 8. Fortsæt til bestilling
 9. Log ind med en konto, opret en bruger eller check ud som gæst
 10. Indtast dine adresse- og kontaktoplysninger
 11. Vælg leveringsform og metode for betaling
 12. Betal for dine varer og afslut købet

altigaver rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: +45 71998303

Email: via kontakt formular

Handelsbetingelser

Try Us ApS Try Us ApS
Kloster Vej 4
4640 Faxe
Danmark
CVR.NR 26464374