Du er lige gået glip af disse Alperejser rabatkoder og tilbud

Book hotel og spar hos Alperejser.dk

Tilbud
Book din ski tur via Alperejser og spar på dit samlede...Mere

Book din ski tur via Alperejser og spar på dit samlede udgift til turen. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar penge på din Skiferie hos Alperejser

Tilbud
Køb din skiferie via Alperejser og spar massere af penge...Mere

Køb din skiferie via Alperejser og spar massere af penge på din ferie. Der er massere af gode tilbud lige nu. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Vælg de bedste hoteller i Alperne

Alperejser har nøje udvalgt de hoteller, der kan danne rammen om den perfekte skiferie. Udover ovenstående kan du hos Alperejser også booke et ophold på det populære hotel Gisela. Alperejser anbefaler, at du booker i god tid, fordi Hotel Gisela er så populært.

På hotellet finder I alt hvad I har brug for og der er kun 200 meter til Stubnerkogelliften. Restauranten byder på lækker og sund morgenmad og om aftenen kan I nyde en lækker 3-retters menu. Under hotellet finder I det populære diskotek Gatz Mountain Club, hvor I kan holde afterskiing eller blot nyde en drink.

Er du ikke til diskotekernes dunkende musik, men stadig gerne vil have adgang til en bar, så skal du vælge hotel Ski Lodge Reineke. På dette hotel kan du booke værelser til 2-7 personer. Om morgenen kan I nyde den lækre morgenmad inden I drager op i skiliften kun 250 meter fra hotellet. Når I kommer tilbage trætte og blot vil nyde en enkelt drink som afslutning på en skøn dag, så kan I hygge jer i den lille bar.

Sidst, men ikke mindst kan du også booke dig ind på det attraktive Hotel Eden Rock, som ligeledes ligger lige midt i byen. Her kan I tilvælge en Alp Inclusive pakke, hvor jeres daglige middag er inkluderet. Middagen spiser I på Restaurant Wildbad, der ligger lige ved siden af hotellet. På Hotel Eden Rock har flere kendte stjerner, som blandt andet Bono fra U2 boet og nydt dejlige klassiske øl på den Irske pub. I hotellets restaurant Angelo kan du nyde en pizza, som de selv betegner som den bedste i området og med lidt forsigtighed måske hele Østrig. Fra Hotel Eden Rock er der også kort afstand til skiliftene – Blot 500 meter.

Specialister i grupperejser

Med deres mange års erfaring inden for skiferier kan Alperejser også kalde sig specialister i grupperejser. Rejser I 10 eller flere kontakter I blot Alperejser via kontaktformularen. Herefter går Alperejser i gang med at skræddersy en perfekt skiferie til jer.  Tag familien, vennerne, klubkammerater eller måske firmaet med på en uforglemmelig rejse til Alperne. Her er mulighed for, at alle kan få en dejlig ferie uanset om I er til de vilde pister eller hellere vil dase i spaen.

Sådan booker du din skiferie

Når du vil tage familien med på skiferie i Alperne, er det nemt at booke dit ophold hos Alperejser. Du finder med det samme bookingsystemet i venstre side af skærmer, hvor du skal udfylde følgende elementer:

 • Ønsket ankomstdato
 • Vælg antal nætter I skal overnatte
 • Vælg antal voksne
 • Vælg antal børn, vælg derefter alder på barnet/børnene

Ud fra dine kriterier får du nu vist hvilke hoteller, der har ledige værelser i din ønskede rejseperiode.  Vælg det hotel, der passer bedst til jeres behov. Herefter bliver du præsenteret for en række tilvalg, som du kan vælge, for at gøre jeres skiferie uforglemmelig.

Nu mangler du blot, at udfylde dine personlige oplysninger og gennemfører din booking.

Få de bedste tilbud

Følg med på de sociale medier eller modtag deres nyhedsbrev, så får du altid de nyeste tilbud, gode rabatter og mulighed for, at lade dig inspirere til din næste skiferie. Du finder Alperejser på Facebook, Instagram, YouTube og LinkedIn.

Når du modtager deres nyhedsbrev får du gode rejsetips til din skiferie, mulighed for at deltage i konkurrencer og vinde skiferier samt gode tilbud på rejser.  – Og det er endda gratis, at modtage deres nyhedsbrev.

Kontakt Alperejser

Har du brug for råd og vejledning til din næste skiferie, så kan du altid kontakte deres kundeservice. Her sidder kompetente medarbejdere klar til at svare på dine spørgsmål.  Kundeservice har åbnet alle hverdage, hvor du har mulighed for, at ringe til dem eller du kan også sende en mail, som vil blive besvaret inden for deres åbningstider.

Kontaktinformationerne finder du under ”Kontakt os” i øverste i højre hjørne.

Det siger andre om deres rejseoplevelse

Det er klart, at når du vil booke din drømmeferie, så vil du også have en garanti for, at du booker din ferie det rigtige sted. Alperejser har mange års erfaring i planlægning af skiferier, men hvad siger andre tidligere rejsende?

På Trustpilot har Alperejser en samlet vurdering på 6,4 ud af 10  og du kan selv læse alle anmeldelserne på Trustpilot.

Få de bedste tilbud på skiferier

Når du vil på skiferie med familien kan det være en stor udskrivning i et hvert budget. Så hvis du gerne vil lidt tættere på drømmen om, at give familien den perfekte skiferie og samtidig spare penge på din rejse, så skal du tilmelde dig deres nyhedsbrev eller følge Alperejser på de sociale medier. Her bliver du altid opdateret med de bedste rejsetips, gode tilbud på rejser samt mulighed for at vinde lækre præmier til jeres ferie.

Du kan også altid følge med her, hvor vi giver dig de bedste sparetips til din skiferie med Alperejser og unikke tilbud med mulighed for at opnå store rabatter.

Det tager kun 10 minutter, at booke skiferien:

 1. Tjek om der er aktuelle tilbud eller rabatkoder til Alperejser
 2. Gå ind på Alperejser
 3. Udfyld bookingformularen på forsiden
 4. Vælg eventuelt tilvalg
 5. Udfylde dine personlige oplysninger
 6. Skriv evt. en besked til Alperejser
 7. Udfyld dine betalingsoplysninger
 8. Gennemfør din booking og glæd dig til at give familien eller vennerne en uforglemmig skiferie.

alperejser-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail:  [email protected]

Telefon: 80 88 18 18

www.alperejser.dk

Adresse:

STS Alperejser
Postboks 88
1003 København

CVR-nummer 32 23 52 71