Få lav fragtpris fra 19 Kr.

Kode
Du kan få lav fragtpris hos allstickers.dk. Prisen starter fra...Mere

Du kan få lav fragtpris hos allstickers.dk. Prisen starter fra 19 kr. Mindre

Mange forskellige wallstickers

Tilbud
Hvis du leder efter verdenskort eller tekster til væggen kan du...Mere

Hvis du leder efter verdenskort eller tekster til væggen kan du finde det hos allstickers.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Stickers til hjemmet og bilen

Det der med indretning kan godt være svært, og det er ikke altid lige til at finde ud af, hvordan man bedst muligt udnytter sine muligheder. Når man skal vælge farve til sine vægge, vil de fleste gå for hvid, men lad os være ærlige – det kan altså godt gå hen og blive lidt kedeligt i længden. Wallstickers er en rigtig god måde at give dit hjem et særpræg og dine hvide vægge lidt kulør. Hos AllStickers forhandler de wallstickers til alle husets rum og desuden små stickers til f.eks. toilettet og bilen.

Prøv f.eks. med et stort verdenskort, som fylder hele væggen, eller hvad med et stort træ eller en fugleflok over sofaen? Smukke, sjove eller dybe citater er perfekte til badeværelset eller som siddende over hovedgærdet på din seng, mens sangrim, Disney-figurer og superhelte gør sig perfekt i børneværelset. På AllStickers finder du et væld af forskellige stickers – både diskrete og iøjefaldende og til alle aldre og personligheder.

Gør dit hjem mere unikt og personligt med wallstickers fra AllStickers. Alle deres stickers er i god kvalitet, nemme at på- og afmontere, og ødelægger hverken maling, tapet eller lak, når de tages af. På hjemmesiden finder du en monteringsvejledning, så du er sikker på at påsætte dine stickers helt korrekt.

 

Design din egen wallsticker

Selvom du på AllStickers finder et bredt udvalg af forskellige motiver, mønstre, farver og citater, har du stadig mulighed for at designe din helt egen personlige sticker. Det kan være, din bedstefar altid plejede at sige noget bestemt til dig, som du ønsker at forevige, eller at du gerne vil have et sangcitat fra dit største idol op at hænge på din væg. Måske har du et særligt motto, som du lever efter, eller blot en sjov vittighed, som kunne være hyggelig at blive mindet om hver dag. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan skrive, og selve processen er super simpel. Under ’DESIGN SELV’ har du mulighed for at indsætte din egen tekst, vælge font, størrelse og farve samt justere bredden og højden på dit design. Når du er færdig, kan du se prisen på det endelige produkt, og herefter skal du blot gemme dit design, og så kan du købe det efterfølgende.

På den måde kan du sætte dit helt unikke særpræg på dit hjem og huske dig selv på dine personlige værdier hver dag.

 

Fragt fra bare 19 kroner

Når du bestiller din wallsticker fra AllStickers, får du fragten fra blot 19 kr., men overstiger den samlede købssum 500 kr., får du sendt dine varer kvit og frit. På trods af at AllStickers producerer de fleste stickers selv, er leveringstiden utroligt kort, og du har allerede din sticker indenfor 1-3 hverdage efter afgivet bestilling, og særligt denne korte ventetid får de ros for af deres kunder på Trustpilot. Der er kun meget få ting, der er mere frustrerende end lange ventetider, og derfor kan du med god grund bestille din første eller næste sticker hos AllStickers. Såfremt du ikke er hjemme dagene efter bestilling, kan du vælge levering til en af Post Danmarks mange pakkebokse, så du kan hente din pakke i din helt egen tid og undgå lange køer og håbløse åbningstider. Desuden kan dine stickers ligge i op til 30 dage uden at tage skade, og du kan altså sagtens vente nogle dage med monteringen.

Køb wallstickers fra AllStickers og oplev selv glæden ved et unikt hjem.

 

Således anvender du en rabatkode på allstickers.dk

  1. Find din foretrukne rabatkode
  2. Læg dit ønskede design i indkøbskurven
  3. Fortsæt til betaling
  4. Indsæt din rabatkode i rabatkode-feltet under din vareoversigt og tryk ’OK’
  5. Opret en konto eller check ud som gæst
  6. Udfyld felterne med dine adresseoplysninger
  7. Vælg betalings- og fragtmetode
  8. Betal for dine varer
  9. Gennemfør købet.

allstickers rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 33 60 20 60

E- mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

Mariendalsvej 2
8800 Viborg, DK

allstickers på facebook allstickers på Twitter allstickers på Youtube allstickers Google-plus