Få $5.00 rabat på ordre over 130USD

Tilbud
Hvis du køber for over 130$ via Aliexpress for du...Mere

Hvis du køber for over 130$ via Aliexpress for du automatisk 5$ rabat ved kassen. Tilbudet bliver aktiveret automatisk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få $2.00 rabat på ordre over $55.00

Tilbud
Hvis du køber mere end et produkt hos aliexpress kan...Mere

Hvis du køber mere end et produkt hos aliexpress kan du opnå besparelse. Rabatten bliver automatisk fratrukket ved kassen. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Lave priser på hotte varer

Står du og mangler den perfekte gave, eller leder du efter den nyeste iPhone til dig selv? Er du løbet tør for mascara, eller har du behov for en dæktryksmåler til din bil? Uanset hvad du leder efter, finder du det, og meget andet, hos AliExpress, som er en online portal, der forbinder sælgere og købere fra hele verden. Faktisk er sortimentet så absurd stort, at det indeholder mere end 1.000.000 varer, som de leverer til mere end 200 forskellige lande, og det er svært at forestille sig en vare, de ikke har. Men hvad er det så, der har givet AliExpress så stor succes? – for et så stort udvalg kommer ikke af sig selv. Hvis du spørger os, er det de meget attraktive priser, de forhandler deres varer til. Priser, du kun får de færreste steder, og som befinder sig langt under gennemsnittet, hvilket giver dig mulighed for at få rigtig meget ud af dine penge.

 

Hjemmesiden er nem og overskuelig med alle kategorierne i venstre side og med forsiden fyldt af gode tilbud, nyheder, sæsonbaserede kategorier, de hotteste trends, diverse samlinger og kollektioner m.m. Ønsker du alligevel at gøre det hele lidt nemmere for dig selv, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet og holde dig opdateret, når det sker.

Download appen og spar penge

Selvom vi allerede har slået fast, at priserne på AliExpress er ekstremt attraktive, er der ikke noget i vejen for at spare endnu flere penge. Ved at downloade AliExpress’ app – som i øvrigt er gratis – får du som noget helt eksklusivt adgang til endnu flere tilbud end hjemmesiden tilbyder dig, som du kan benytte dig af på stedet. Appen er hurtig, brugervenlig og overskuelig, og samler mere end 1 million varer i din lomme.

Med en bruger hos AliExpress kan du oprette ønskelister, som du løbende kan redigere, og med appen har det aldrig været nemmere. Med et enkelt klik kan du tilføje produkter til din liste og således aldrig miste eller glemme et produkt igen.  Ønskelisten kan deles eller printes ud og gives til venner og familie, så de selv kan gå ind og finde den perfekte gave til dig fra hjemmesiden.

AliExpress’ app giver dig gode tilbud og en shoppingoplevelse udover det sædvanlige. Brug den derhjemme eller på farten, og spar penge på lækre produkter.

 

Optimal køberbeskyttelse

Folkene bag AliExpress har taget stor højde for, at man som kunde godt kan føle en vis usikkerhed, når man shopper online, og har derfor foretaget en række sikkerhedsforanstaltninger, så du kan få en tryg og behagelig shoppingoplevelse. Blandt andet yder AliExpress komplet køberbeskyttelse, så du er sikret fra første klik. Køberbeskyttelsen omfatter f.eks., at du er sikret pengene tilbage, hvis du ikke modtager din vare, og fuld eller delvis refundering, hvis varen ikke er som beskrevet. Virksomheder eller personer, som sælger deres varer gennem AliExpress, kan desuden vælge at tilbyde ekstra sikkerhed ved særlige returneringer og forfalskninger. AliExpress tager hånd om deres kunder og sikrer dig fra start til slut.

 

Med en rabatkode sparer du endnu flere penge hos AliExpress

Uanset om du leder efter noget til dig selv eller en gave til en ven eller et familiemedlem, så er der aldrig noget i vejen for at få pengene til at række lidt længere. Her følger en guide til, hvordan du via en rabatkode kan spare penge, når du handler hos AliExpress.

  1. Find din rabatkode fra Rabatbanditten
  2. Shop løs i de mere end 1 million varer på AliExpress’ webshop, og læg dine varer i kurven
  3. Når du er færdig med at shoppe, skal du gå til bestillingssiden
  4. Her får du en samlet oversigt over dine ordre. Tjek, at antallet af varer stemmer
  5. Fortsæt til næste side
  6. Log ind med eksisterende bruger, eller check ud som gæst ved at udfylde felterne med dine oplysninger
  7. Bekræft din ordre ved at trykke ”Place Order”
  8. Indsæt din kupon- eller rabatkode
  9. Betal for dine varer
  10. Afslut købet.

aliexpress rabatkode


Kontakt oplysninger

Kundeservice via dette link

Handelsbetingelser

aliexpress på facebook aliexpress på Twitter