Du er lige gået glip af disse Abilica Online rabatkoder og tilbud

Få gratis fragt hos abilicaonline.dk

Tilbud
Hvis du handler for over 1.000 kr. hos abilicaonline.dk for du...Mere

Hvis du handler for over 1.000 kr. hos abilicaonline.dk for du altid gratis fragt. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Prisgaranti på træningsudstyr hos Abilica Online

Tilbud
Hos Abilica Online er du garanteret de laveste priser på...Mere

Hos Abilica Online er du garanteret de laveste priser på markedet. De udsteder nemlig prisgaranti på alle produkter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Store besparelser på træningsudstyr hos Abilica Online

Tilbud
Find altid et stort udvalg af gode tilbud hos Abilica...Mere

Find altid et stort udvalg af gode tilbud hos Abilica Online. Her kan du opnå store besparelser på dit træningsudstyr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Træningsudstyr med fokus på kvalitet

Vil du i gang med at træne, men er det svært at klemme træningen ind i din hverdag? Så kan løsningen være at have mulighed for at træne derhjemme. Det er ikke nødvendigt med et helt værelse til udstyret, for man kan komme langt med en måtte og et par kettlebells inde i stuen – men hvis man har pladsen til det, findes der også gode maskiner, man kan have stående. Men hvordan kommer man så lige i gang, og hvilke mærker er af ordentlig kvalitet? Der findes et stort fitnessmarked her i Danmark, der prøver at overbevise dig om, hvad du bør gøre, og hvilke produkter du bør have, men det er uoverskueligt og kaotisk. Så er det godt, at AbilicaOnline.dk har samlet både produkter og rådgivning på deres hjemmeside!

Hos AbilicaOnline.dk finder du nemlig kun kvalitetsprodukter inden for fitness, motion og træning. Deres eget mærke Abilica har strenge kvalitetskontroller til deres produkter, hvor der i særdeleshed bliver fokuseret på funktionalitet, driftssikkerhed og levetid. Produkterne er kategorisk inddelte, så du hurtigt finder det udstyr, du har brug for – og hvis du skulle være i tvivl om, hvad du bør købe, og hvordan du træner ordentligt, har de også sørget for et væld af artikler, der kan give dig den rette information og hjælpe dig godt på vej til en sundere livsstil. Artiklerne handler bl.a. om sundhed, ernæring, træningsprogrammer, indretningsløsninger og selvfølgelig også udstyr.  

AbilicaOnline.dk sælger også fitnessudstyr til skoler, firmaer, hoteller osv., der er markeret med kategorien ”Pro”. Disse produkter er meget robuste og skabt til at kunne tåle endnu mere intensivt brug, og mange af dem bliver også brugt til at indrette eller supplere allerede eksisterende fitnesscentre. Så om du er privat kunde eller repræsenterer en større institution, finder du alt, hvad du behøver, i motionsudstyr på AbilicaOnline.dk.   

Personlig kontakt og fremvisning af produkter i deres butikker

AbilicaOnline.dk forhandler mange store træningsmaskiner som motions- og spinningcykler, romaskiner, stepmaskiner, trampoliner og crosstrainere. De kan være svære at købe over internettet – men som de eneste motionsudstyrsforhandlere i Danmark har de udover webshoppen to fysiske butikker, som du kan besøge! Hvis du eksempelvis er på udkig efter en motionscykel, men ikke ved, om det er den rigtige, før du har prøvet at sidde på den og teste den, har du muligheden for at gøre netop dét i deres butik i Århus eller Herlev. Begge butikker er åbne fra kl. 9.30 til 17.30 på alle hverdage, og om lørdagen er de åbne fra kl. 10 til 15. Her kan de vise dig en stor del af deres produkter, og du har mulighed for at prøve dem. Medarbejderne giver også hellere end gerne gode råd og vejledning, så du kan tage det rigtige produkt direkte med fra butikken.

abilica online rabatkode

Fordele og kundeservice er der nok af!

Hvis du vælger at bestille dit motionsudstyr fra AbilicaOnline.dk, kan du nyde et væld af fordele. AbilicaOnline.dk har prisgaranti på alle deres produkter, så du er sikker på, at du får dem til den bedste pris i hele Danmark! Desuden har de hævet returretten til 30 dage, så du ikke skal stresse over at få ombyttet eller returneret dine varer, hvis du finder ud af, at de ikke var de helt rigtige for dig. Bestiller du udstyr for over 1000 kr., er der også gratis forsendelse – og leveringen ligger normalt på 1-2 hverdage. Det skyldes i særdeleshed, at alle viste varer er på lager. Hvis du bestiller inden kl. 16 og vælger Post Danmark til at tage sig af leveringen, sender AbilicaOnline.dk dine produkter videre samme dag. Vælger du Danske Fragtmænd, gælder det samme ved bestilling inden kl. 13.30.

Disse fordele munder også ud i en score på Trustpilot, der kun kan beskrives som fantastisk. Den ligger nemlig på hele 9.7 ud af 10, baseret på 225 anmeldelser! Kunderne elsker at benytte AbilicaOnline.dk, og det kommer du også til!   


Kontakt oplysninger

E-mail: info@abilicaonline.dk

Telefon: 70 270 279

Vilkår

Adresse:

Trindsøvej 12
8000 Aarhus C

abilicaonline på facebook abilicaonline Google-plus abilicaonline på Youtube