Find dit rejsemål og spar op til 5200 kr.

Tilbud
Der er store ratter lige nu på flere rejsemål. Se...Mere

Der er store ratter lige nu på flere rejsemål. Se oversigten og find et godt rejsetilbud lige nu. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få op til 60% Rabat på Afbudsrejser

Tilbud
Se oversigten over alle aktive afbudsrejser og spar op til...Mere

Se oversigten over alle aktive afbudsrejser og spar op til 60% hos Århus Charter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Dansk flypersonale og dansk rejseguide

Når du rejser med Aarhuscharter.dk, kan du enten flyve fra Aarhus, Aalborg eller Billund. De flyver med de danske luftfartsselskab DAT, SAS og Jet Time. Det betyder, at der ombord på flyene udelukkende vil være dansktalende flypersonale, hvilket er med til at gøre turen endnu mere behagelig og lige til. Desuden er der på alle rejsedestinationerne danske rejseguider, som kan være behjælpelige med stort og småt for at sikre, at I får den bedst mulige oplevelse. Er du i tvivl om noget eller har brug for tips og tricks til at undersøge området, kan du altså blot spørge din rejseguide. De kender helt sikkert til nogle gemte perler, hvis du er på udkig efter unikke oplevelser, og de ved generelt alt, hvad der er værd at vide om den konkrete rejsedestination, hvad end du mangler en god restaurant, en lækker strand eller et hyggeligt marked.

En ferie efter dit hoved

Når du skal på ferie, skal du naturligvis have det, som det passer dig. Derfor er der også flere forskellige måder at rejse på med Aarhuscharter.dk. Er du for eksempel til aktiv ferie, kan du tage på særlige vandreferier, hvor der er planlagt masser af skønne vandreruter for jer. Så får I set en masse på jeres destination og får nydt en masse tid ude i den friske luft. Er du vild med at være kulturel, kan du tage på såkaldte ”KulturCharter-rejser”, hvor der er lagt ekstra meget fokus på at få masser af kulturelle oplevelser ind i programmet. Det er altså til dig, der gerne vil på en god charterferie, men samtidig gerne vil have unikke og autentiske oplevelser med hjem. Skal der bare slappes af og lades op, er der også rig mulighed for at tage på ferie med all inclusive. Så skal I ikke tænke på noget som helst andet end at nyde hinandens selskab og den dejlige feriedestination, som I har valgt. Hos Aarhuscharter.dk er der altså mange forskellige muligheder for at finde en rejse, der passer til lige netop jeres behov og ønsker, og de hjælper gerne til med at finde frem til en løsning, der passer jer helt perfekt.

Tilfredse gæster på Trustpilot

Spørger du de uafhængige anmeldere på Trustpilot, kan du roligt booke din næste ferie gennem Aarhuscharter.dk. De har en samlet score på 8.9 ud af 10 baseret på over 100 anmeldelser. De roses især for deres velplanlagte ture og venlige service, så hvis du vil have en gennemtænkt ferie med gode, danske rejseguider og et godt program, er Aarhuscharter.dk værd at besøge. På hjemmesiden kan du naturligvis læse alt om deres forskellige destinationer og rejseformer og se mere om dine muligheder for at komme på et spændende eventyr.

Kom billigere afsted med en rabatkode

Hvis du elsker lækre feriedestinationer og god service, er Aarhuscharter.dk et godt bud. Flyver du fra Aarhus lufthavn, får du gratis parkering, når du rejser på ferie med dem, og du kan desuden finde masser af gode last minute-rejser på deres hjemmeside.

Bestiller du årets sommerferie allerede nu og vil have den lidt billigere? Så find en rabatkode til Aarhuscharter.dk her på Rabatbanditten.

Du bruger din rabatkode således:

  1. Brug rejsefinderen i højre side af skærmen
  2. Vælg antal børn og voksne, dit rejsemål, afrejselufthavn, afrejsedato og feriens længde
  3. Vælg værelsesfordeling
  4. Vælg dine flytider
  5. Tryk på ”Bestil din rejse nu”, når du har gennemset din rejseplan
  6. Indtast dine informationer
  7. Indtast din rabatkode i feltet ”Gavekort/ kampagnekode”
  8. Gennemfør resten af bestillingen med rabatten trukket fra
  9. God ferie

aarhuscharter-rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 8620 2900

E-mail: [email protected]

Om Århus Charte

Rejsegarantifonden