Hent App’en og find din partner i dag hos 50Plusmatch.dk

Tilbud
Du behøver ikke være fanget til computeren, når du giver...Mere

Du behøver ikke være fanget til computeren, når du giver dig i kast med datin online. Hent App’en i dag og chat med andre medlemmer, når du sidder i toget, bussen eller på terrassen. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gratis tilmelding hos 50plusmatch.dk

Tilbud
Find din nye partner for livet på 50plusmatch.dk. Det er...Mere

Find din nye partner for livet på 50plusmatch.dk. Det er gratis at tilmelde sig og kræver kun få trin, før du er i gang med at lede efter din nye partner. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Find din nye partner med 50plusmatch

Tilbud
Hvis du leder efter en ny partner er 50plusmatch et godt...Mere

Hvis du leder efter en ny partner er 50plusmatch et godt sted. Der er massere af profiler og god kunde support. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Hvad er 50plusmatch.dk?

50plusmatch.dk er et online datingsite, der har til formål at give mennesker over 50 mulighed for at chatte og mødes online. Datingsitet har eksisteret siden 2010 og har fra start haft et klart defineret mål – at have fokus på et kriterium, der er vigtigt for de fleste, nemlig alder. Datingsitet er en del af MatchMedia, der er aktive i både Sverige, Holland, Belgien og ikke mindst Danmark. Dog med særligt fokus på de enkelte nationale markeder, da danskere ikke dater på samme måde som eksempelvis hollændere.

50plusmatch.dk følger udviklingen i samfundet, og da den primære målgruppe +50 også er online, er det naturligt, at der er et datingsite for denne. Ligeledes følger datingsitet de nyeste metoder og principper inden for online dating ved hele tiden at være opdateret og ligeledes opdatere og inkorporere nye tiltag på sitet.

50plusmatch.dk har desuden en god fordeling af mænd og kvinder, hvilket gør sitet til et oplagt sted at møde din kommende date eller partner. Fordelingen lyder på 47 % mænd og 53 % kvinder. Det handler derfor bare om at komme i gang med at finde den næste date, din kommende partner eller en ven for livet. 50plusmatch.dk har et utal af succeshistorier, som du kan læse om på sitet. De mange historier vidner om en seriøs, hyggelig og behagelig datingside.

Glade brugere – gode oplevelser og mulighed for at finde kærligheden med 50plusmatch.dk

Online dating med øje for en særlig aldersgruppe er noget danskere over 50 år kan lide. På Trustpilot scorer datingsitet 7,5 ud af 10 mulige, hvilket er ganske godt for et datingsite.

Flere af kundeanmeldelserne pointerer 50plusmatch.dks seriøsitet. Flere har haft en god oplevelse med at benytte og haft let ved at kontakte kundeservice i tilfælde af problemer eller spørgsmål.

Brugervenligheden er også en af faktorerne, der scorer højt blandt kundernes anmeldelser. Flere kunder har haft let ved at benytte 50plusmatch.dk, hvilket er en nødvendighed for et vellykket datingsite. Ingen gider benytte sociale medier, hvis disse er ulogiske og forvirrende – det samme er tilfældet for datingsites.

Ydermere skal det nævnes, at datingsitet er yderst nem at tilmelde sig. Desuden kan brugerne både benytte datingsitet fra computeren, tablet og mobil. Dette gør det nemt for dig som bruger at benytte sitet, når du ønsker, og hvor du ønsker.

Det største plus blandt anmeldelserne er dog alderskriteriet. Brugerne af 50plusmatch.dk er sikret, at deres dates er over 50 år, hvilket gør sitet særligt attraktivt. Som kunde er det derfor også et krav, at du er fyldt de 50, og ligeledes er interesseret i møde personer, der er 50+. 

50plusmatch rabatkode

Mulighederne med 50plusmatch.dk er mange

Er du klar til at forsøge dig med online dating? Er du i tvivl om, hvorvidt 50plusmatch.dk er noget for dig? Herunder kan du læse om mulighederne med 50plusmatch.dk.

På 50plusmatch.dk har du mulighed for at sende personlige beskeder og chatte med medlemmer, der er online. Ligeledes kan du deltage i diskussioner og quizze med andre medlemmer. Sitet giver således mulighed for at kommunikere på et utal af måder.

50plusmatch.dk tjekker desuden alle profiler manuelt, hvilket sikrer dit privatliv. Og når du har fundet kærligheden, hører du ikke fra 50plusmatch.dk igen. Du slipper således for irriterende mails uden relevans.

Ydermere er en af fordelene ved 50plusmatch.dk, at de har tusinder af medlemmer. Dette sikrer, at du har de bedste muligheder for at finde en person, der matcher dine krav.

50plusmatch.dk er desuden et datingsite, der er gratis. Du har dog mulighed for at købe et abonnement, hvis du ønsker yderligere fordele, som du kan læse mere om på hjemmesiden for datingsitet.


Kontakt oplysninger

E-mail: Via denne formular

Generelle betingelser

Adresse:

Vasteland 78
3011 BN ROTTERDAM
The Netherlands