Du er lige gået glip af disse 21Diamonds rabatkoder og tilbud

Gratis levering hos 21 Diamonds

Tilbud
Hos 21 Diamonds får du altid gratis levering, når du...Mere

Hos 21 Diamonds får du altid gratis levering, når du skal forkæle en du holder af med diamander. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Unikke smykker specielt designet til dig

Tilbud
Hos 21 Diamonds fremstiller de unikke smykker efter dine behov...Mere

Hos 21 Diamonds fremstiller de unikke smykker efter dine behov og ønsker. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Autentiske smykker og ærlige materialer

Hos 21diamonds er du altid sikker på, at produktet er i orden – og dette skyldes flere ting. Først og fremmest bruger de kun certificerede ædelsten og -metaller i deres smykker for at sikre den absolut bedste kvalitet, og generelt er alle produkterne fremstillet af ærlige råmaterialer. Derudover bliver smykkerne fremstillet af eksperter og specialister med flere årtiers erfaring inden for smykkeproduktion, så du får et solidt og professionelt produkt hver gang. Sidst, men ikke mindst, foregår langt størstedelen af produktionen i den tyske by Pforzheim, som er særligt kendt for sin lange tradition for fremstilling af smykker i høj kvalitet.

På webshoppen finder du både diskrete og elegante smykker, men også de mere flamboyante og ekstravagante af slagsen, og der er altså noget for enhver smag og til enhver anledning.

 

Hos 21diamonds får du meget mere end bare smykker – du får godt håndværk og et ærligt og autentisk produkt i en kvalitet, du ikke finder mange andre steder.

 

Design dit eget smykke

Står du og mangler den perfekte gave, eller skal du, eller en du kender giftes, så er 21diamond det perfekte sted at starte; som noget eksklusivt har du nemlig her mulighed for at designe din helt egen ring, halskæde eller armbånd ud fra 12 ædelmetaller og 29 forskellige slags ædelstene, heriblandt diamant, brilliant, rubin, smaragd, ametyst og safir. Denne service giver dig mulighed for at sammensætte lige nøjagtigt det smykke, du altid har drømt om. Design din forlovelsesring eller vielsesring eller giv et personligt og unikt smykke i fødselsdags- eller konfirmationsgave til en, du holder af. Og bare rolig: alle smykkerne leveres i anonym indpakning, så ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.

I søgefeltet til venstre kan du specificere og sortere efter smykke, pris, leveringstid, råmaterialer, anledning og meget, meget mere og på den måde gøre processen mere behagelig og overskuelig.

Gør dine eller andres drømme til virkelighed med smykker fra 21diamonds.

 

Betaling med Klarna

Har du nogensinde prøvet at gå forbi en smykkeforretning og få øje på en fingerring i vinduet, som pludselig fylder dig med lykke og håb? Har du haft følelsen af, at den ring er det eneste dit liv mangler for at blive komplet? Smykker er for mange mere end bare et produkt eller en pyntegenstand, det er historier, minder og drømme, og derfor kan et smykke besidde en helt særlig betydning for personen, der bærer det. Desværre er det bare ikke altid, økonomien tillader én at købe alt det, man gerne vil have, men så er det godt, der findes løsninger på denne slags problemer. Med Klarna får du nemlig mulighed for at udskyde din betaling i 14 dage, eller at starte en delbetalingsordning, hvor du tilbagebetaler beløber i små bidder hver måned. På den måde kan du få råd til lige det smykke, du går og drømmer om, uden at skulle bekymre dig om store overtræk eller at skulle leve af pasta de næste mange måneder.

 

Hos 21diamonds går pris og kvalitet hånd i hånd, og du får absolut, hvad du betaler for – og lidt mere til.

 

Sådan sparer du penge med en rabatkode

Produkter i god kvalitet koster som regel derefter, og derfor kan besparelser være af relevant betydning. Her på siden har vi samlet en oversigt over de bedste rabatkoder til 21diamonds.dk, som du frit kan benytte på webshoppen, og nedenfor finder du en guide til, hvordan du anvender den:

  1. Vælg mellem rabatkoderne til 21diamonds.dk og kopier den, du ønsker at benytte
  2. Køb et af de smukke smykker på webshoppen eller design dit eget
  3. Tilføj dine varer til kurven
  4. Gå til checkout ved at trykke på ikonet af indkøbsvognen øverst i højre hjørne
  5. Her skal du enten logge ind eller fortsætte som gæst. Du kan oprette dig som bruger ved at indtaste din e-mail i feltet
  6. Fortsæt til adresse
  7. Indtast dine kontaktoplysninger. Vælg eventuelt en adgangskode, hvis du vil oprette dig som bruger og have nem og hurtig adgang til din ordre senere hen.
  8. Gå til næste trin. Her får du en oversigt over din ordre, og det er ligeledes på denne side, du skal indsætte din rabatkode fra tidligere. Beløbet justeres automatisk
  9. Fortsæt til betalingssiden og vælg betalingsmetode
  10. Acceptér betingelserne og gennemfør ordren

21diamonds rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

21DIAMONDS GmbH

Am Einlaß 1a
80469 München
Deutschland

Moms-ID: DE278326946

Handelsvilkår

21diamonds på facebook

21diamonds Google-plus